IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Lidiwnka1 dla ciebie zboczeńcu obleśny jeden musi być mega przykre, ze My tu na forum się lubimy i wspieramy. a ciebie nikt tak naprawdę nie lubi i nie chce. latasz od jeednego forum do drugiego i mieszasz. z każdego w końcu zostajesz na szczęście wyrzucona. Lecz się zboczeńcu !!!
ewlinaaa85, nika03, Asia_88 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Zagladam tutaj od dluzszego czasu, trzymam za Was kciuki i mocno kibicuje. Zanim zdecydowalam sie na ten post, to musialam dojrzec do temat IVF, a teraz dodatkowo przeczekac trollowa burze
We wtorek mam pierwsza wizyte informacyjna. Nieraz mam metlik w glowie, w kwestii stymulacji i calej procedury, ale mysle, ze te wszystkie info uporzadkuje, jak tylko zacznie sie akcja
Moja historia dosc krotkaPierwsza ciaza naturalna, szybka i niespodziewana. Kolejne starania na luzie od wakacji 2014, od stycznia 2015 - wykresy, testy owu, suplementy. Od grudnia 2015 - torbiel na prawym jajniku, marzec 2016 - laparoskopia. Potwierdzona zaawansowana endometrioza. Odmowilam srodkow hormonalnych typu Zoladex/Visanne. Obecnie mam 17 cs, 5 po laparoskopii i to cykl ostatniej szansy przed IVF
Ufff, kamien z serca
PS.
Pozdrawiam serdecznie z Holandii
MatyldaG, Lidwinka1, Bianka4, ewlinaaa85, shooa, nika03, jowita198600, Tosia 1981, Tosia 1981, Vaina, Beata.D lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 30 lipca 2016, 10:06
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anatolka wrote:Hehehe
obudziłam sobie dziecko czytając
Anatolka lubi tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualny
-
Jagah wrote:Hej dziewczyny
Zagladam tutaj od dluzszego czasu, trzymam za Was kciuki i mocno kibicuje. Zanim zdecydowalam sie na ten post, to musialam dojrzec do temat IVF, a teraz dodatkowo przeczekac trollowa burze
We wtorek mam pierwsza wizyte informacyjna. Nieraz mam metlik w glowie, w kwestii stymulacji i calej procedury, ale mysle, ze te wszystkie info uporzadkuje, jak tylko zacznie sie akcja
Moja historia dosc krotkaPierwsza ciaza naturalna, szybka i niespodziewana. Kolejne starania na luzie od wakacji 2014, od stycznia 2015 - wykresy, testy owu, suplementy. Od grudnia 2015 - torbiel na prawym jajniku, marzec 2016 - laparoskopia. Potwierdzona zaawansowana endometrioza. Odmowilam srodkow hormonalnych typu Zoladex/Visanne. Obecnie mam 17 cs, 5 po laparoskopii i to cykl ostatniej szansy przed IVF
Ufff, kamien z serca
PS.
Pozdrawiam serdecznie z Holandii
Jagah, mysza89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lidwinka1 wrote:Droga pani mamysiu (uwazaj bo to tylko 22tudz!!)
Prosze zejsc z mojej osoboy
Jestem tu tylko Po to by poczytac ma temat medycyny o ivf polskim
Wiec piszcie i dajcie mi Juz spokoj!!!
Sikso nastepna ,uwazaj by twoj maluch Nie byl gayem
Dziewczyny no nie można pozwolić na takie zachowanie debilakatariiinkaa, mysza89, ewlinaaa85, nika03 lubią tę wiadomość
2015 ( 12 tydz) ciąża martwa
2015 IVF
-
Dziewczyny proszę Was, trzymajmy poziom. Jestem tutaj z Wami dlugo i nigdy az takich rzeczy nie bylo. Nadal chce być bo czekam na kolejne cuda. Proszę Was nie angazujcie się w potyczki słowne. Trzymajmy klasę i piszmy na temat ivf.
Beata.D, MatyldaG, Jagah, Antonelka, mrth666, kassik, nika03, Mag85, shooa, Aga78, Tosia 1981, Mimbla lubią tę wiadomość