IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
soleil wrote:A ja z łóżka nie wyłażę chyba dziś. Pogoda ładna, ale chyba będę się oszczędzać na maksa. Jutro idę na pierwszą betę (która pewnie nic nie wykaże).
Robiłyście bety w 4dpt? Jeśli tak to powinna być bliska zera?
Dlaczego robisz tak wcześnie betę?
Ok nie było pytania...nie zauważyłam powyżej odp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 11:15
-
nick nieaktualnyBianka4 wrote:Solei ma rację Invicta Gd zawsze każe robić bhcg w 4 ; 7 i nie pamiętam ale chyba ok 10 dnia po transferze . Dla mnie te weryfikacje też wydawała się dziwna
Ja pierwsze dwie będę mieć weryfikacje telefoniczne więc rano zrobię wyniki u siebie i już.
Nie chcę robić zamieszania, po prostu tak mnie pokierowano. Mam plan i go realizuję. Też się zdziwiłam ale cóż. -
problemik wrote:Dzień dobry staraczki
Za 11 dni wizyta u andrologaCzas szybko plynie! Mam nadzieje, ze w pazdzierniku bedzie juz wszystko za mna
Ja tez do wizyty odliczam dni, już tylko 9.. i zaraz potem crio
problemik lubi tę wiadomość
-
Niech płynie szybko
ja już też odliczam dni do transferu...
problemik lubi tę wiadomość
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUIhsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIOkariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Już tylko kilka dni....ale powiem wam ...że strasznie wolno czas leciStarania od 2013r.
2015r. - 2x IUIhsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIOkariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Solei jak bylam w inviccie to robilam w 3, 6 i 9dpt.
W pakiecie poza beta masz tez na pewno progesteron i na nim skupia sie lekarz przegladajac wyniki i np zwiekszy prg. Beta bedzie raczej bliska 0 wiec nie przyjmuj sie
Bianka4, soleil lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
nick nieaktualny
-
soleil wrote:Dla mnie ta weryfikacja to taki pic na wodę. Przecież i tak nic nie zrobią. Rozumiem weryfikacja w 9, 20 i powiedzmy 30 dpt.
Ja pierwsze dwie będę mieć weryfikacje telefoniczne więc rano zrobię wyniki u siebie i już.
Nie chcę robić zamieszania, po prostu tak mnie pokierowano. Mam plan i go realizuję. Też się zdziwiłam ale cóż.
2015 ( 12 tydz) ciąża martwa
2015 IVF
-
nick nieaktualnyAntonelka wrote:Solei jak bylam w inviccie to robilam w 3, 6 i 9dpt.
W pakiecie poza beta masz tez na pewno progesteron i na nim skupia sie lekarz przegladajac wyniki i np zwiekszy prg. Beta bedzie raczej bliska 0 wiec nie przyjmuj sie -
ja nie mialam takich weryfikacji pierwsza beta dopiero wg rozpiski 10 dpt i nawet mi nie kazali przyrostu sprawdzac (oczywiscie sprawdzilam sama
) ani progesteronu, dopiero po tygodniu na wizycie jak potwierdzil na usg pecherzyk to beta i progesteron.
Ale chyba co klinika to inne zwyczaje -
Aaa78 wrote:u mnie 10 dc beta 0,1 ...
Startuję z nowym crio od razu nie mam na co czekać
Sprawdziłam dzisiaj betę 18dpt przed wieczorną wizytą i mma pytanie. Czy przy becie 1711mIU/ml sa jakiekolwiek szanse na zarodek na usg? -
nick nieaktualny
-
tanka wrote:
Sprawdziłam dzisiaj betę 18dpt przed wieczorną wizytą i mma pytanie. Czy przy becie 1711mIU/ml sa jakiekolwiek szanse na zarodek na usg? -
nick nieaktualnyTanka, jeszcze nie będzie widać zarodka. Ja miałam usg w 20 dpt, to jeszcze zarodka nie było widać, tylko pęcherzyk ciążowy.
Jutro mam wizytę u lekarza i mam nadzieję, że już będzie widać zarodek i po zwolnienie do pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 13:43
tanka, emi0021 lubią tę wiadomość
-
Aaa78 wrote:MatyldaG,na jakim cyklu miałaś udane crio?