IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMam wyniki krwi, wysłałam je do kliniki i czekam na telefon.
3dpt
Estradiol 2523 pg/ml
Progesteron 27,71 ng/ml
BetaHCG 2,92 mlU/ml
Wyniki nic mi nie mówią (oprócz ogroomnego estradiolu - hiperka?)
Czekam na fachową interpretację.
Czuję się normalnie.
A ty Mkl jak tam w pierwszych dniach z gonapeptylem?ChudaRuda lubi tę wiadomość
-
jak na razie spoko....te leki chyba nie powodują żadnych objawów.. mąż robi mi zastrzyki, same wkucie nie boli w ogóle, ale tak od połowy ubywania roztworu piecze...da się się wytrzymać
Jestem ciekawa co mi przepiszą dalej 23 sierpnia, jakiego typu zastrzyki...ile płaciłaś za zastrzyki w sumie przed punkcją? -
nick nieaktualnyPo wizycie, zarodek w pęcherzyku jest, ale serducha jeszcze nie ma. Mam wizytę za tydzień i wtedy serducho będzie
Mag85, soleil, Bianka4, MatyldaG, lipa, Asia_88, kassik, tanka, ewlinaaa85, Ajka, słodka, wombi, SzewskaPasja, Tosia 1981, sisi, Karo85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymkl wrote:jak na razie spoko....te leki chyba nie powodują żadnych objawów.. mąż robi mi zastrzyki, same wkucie nie boli w ogóle, ale tak od połowy ubywania roztworu piecze...da się się wytrzymać
Jestem ciekawa co mi przepiszą dalej 23 sierpnia, jakiego typu zastrzyki...ile płaciłaś za zastrzyki w sumie przed punkcją? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
soleil wrote:Mam wyniki krwi, wysłałam je do kliniki i czekam na telefon.
3dpt
Estradiol 2523 pg/ml
Progesteron 27,71 ng/ml
BetaHCG 2,92 mlU/ml
beta nastraja pozytywnie ☺
Czuję się normalnie.
A ty Mkl jak tam w pierwszych dniach z gonapeptylem?5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
3dpt
Estradiol 2523 pg/ml
Progesteron 27,71 ng/ml
BetaHCG 2,92 mlU/ml
Czuję się normalnie.
A ty Mkl jak tam w pierwszych dniach z gonapeptylem?
Beta nastraja pozytywnielipa, soleil lubią tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
ewa81 wrote:Po wizycie, zarodek w pęcherzyku jest, ale serducha jeszcze nie ma. Mam wizytę za tydzień i wtedy serducho będzie
ewa81 lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
nick nieaktualny
-
3dpt
Estradiol 2523 pg/ml
Progesteron 27,71 ng/ml
BetaHCG 2,92 mlU/ml
Czuję się normalnie.
A ty Mkl jak tam w pierwszych dniach z gonapeptylem?
Progesteron bardzo ładny, a beta też już jest cudowna jak na 3dptTrzymam mocno kciuki za przyrost
soleil lubi tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny, ja rzadko się tu udzielam ale czytam na bieżąco co słychać
II procedura już za mną.
EWA81 do Ciebie mam pytanie. Ty przechodzisz teraz to co ja czyli hiperkę i wczesną ciążę. Powiedz mi, czy Twoja beta mimo hiperki rosła dobrze, dość szybko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2016, 20:37
-
nick nieaktualny
-
ewa81 wrote:Mallina, beta rosła prawidłowo, mimo hiperki. Hiperka chyba już mi przeszła, bo już w domu jestem. Później bety już nie sprawdzałam. A Ty hiperkę leczysz w szpitalu, czy w domu jesteś? Jak się czujesz?
Byłam chwilę w szpitalu bo źle się poczułam, ale oni bardziej sprawdzali przyrost bety niż interesowali się hiperką. Wypuścili mnie do domu i wypoczywam w domu. Martwię się moją betą. W niedzielę miałam 19 dpt i betę 902,00. Jeden lekarz twierdzi, że to za niski wynik jak na ten tc. Jak mnie przyjmowali do szpitala wynik bety był jeszcze niższy więc nic nie było widać na usg. A usg sprawdzające mam mieć w przyszłym tygodniu. Miałam sprawdzić jeszcze dziś poziom hcg dla własnego spokoju ale stchórzyłam. Strasznie mnie ta sytuacja stresuje.
-
Mallina wrote:Mnie hiperka mocno zaskoczyła bo dopiero 1,5 tyg od transferu i nawet nie pomyślałam, że to może być ona. Dopiero lekarz mnie uświadomił. Przez 5 dni chodziłam z ogromnym brzuchem nie wiedząc do mi jest
Byłam chwilę w szpitalu bo źle się poczułam, ale oni bardziej sprawdzali przyrost bety niż interesowali się hiperką. Wypuścili mnie do domu i wypoczywam w domu. Martwię się moją betą. W niedzielę miałam 19 dpt i betę 902,00. Jeden lekarz twierdzi, że to za niski wynik jak na ten tc. Jak mnie przyjmowali do szpitala wynik bety był jeszcze niższy więc nic nie było widać na usg. A usg sprawdzające mam mieć w przyszłym tygodniu. Miałam sprawdzić jeszcze dziś poziom hcg dla własnego spokoju ale stchórzyłam. Strasznie mnie ta sytuacja stresuje.
-
nick nieaktualnyMnie hiperka złapała też tak jakoś po tygodniu od transferu. Wcześniej cieszyłam się, że mnie ominęła, a potem zaczął brzuch mi rosnąć i żołądek nawalać. Tak się źle czułam, że trafiłam do szpitala na tydzień i przez 3 dni kroplówki. Masakra. Miałam większą betę niż Ty, ale słyszałam, że hiperka też napędzała tą betę. U każdej kobiety inaczej beta przyrasta, najważniejsze, że przyrasta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2016, 20:55