IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje:) bylas rano w gync? Ja bylam na wymazie kontrolnym. Moze sie spotjalysmy:)lilou wrote:Mi sie udało, wiec rozpoczynam teraz dobra passe. Beta 128.7

Warto walczyć! Nie mam żadnych objawów, co mnie dobijało, a beta ciążowa!
8dpt 5-dniowych zarodków. Teraz ważny jest przyrost, trzymajcie proszę kciuki.
-
nick nieaktualnyJeszcze z nim tego nie konsultowałam, poczekam jeszcze z tydzień i jak nadal nie dostane @ to wtedy się wybiorę ja miałam w dniu łyżeczkowania dość wysokie hcg bo przeszło 68tyś więc być może jeszcze mi nie spadło stąd brak @.Mallina wrote:A co lekarz na to że cykl trwa tak długo?
Byłam u niego po tym jak w końcu ustało krwawienie i było wszystko ok nawet endo ładne miałam. -
nick nieaktualny
-
Lunka pamietam

Lilou gratulacje raz jeszcze!!
lilou lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer-
-
Tak byłam w GC rano. Koło 9:30 oddałam krew i koło 10:30-11:00 wróciłam po wynik, trochę tam siedziałam. A ty w jakich godz byłaś? Dziś były pustki w klinice.Mag85 wrote:Gratulacje:) bylas rano w gync? Ja bylam na wymazie kontrolnym. Moze sie spotjalysmy:)
Peonia88
-
Wombi rzeczywiście gdyby nie lekarz nic byś nie wiedziała.. .
Tyszanka:*ewelina:*
Pamiętacie mnie dZiewczyny miło mi;)
Jeśli któraś z Was będzie umiała cos podpowiedzieć w temacie będę wdzięczna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 12:48
-
wombi wrote:Lunka ja też Cię pamiętam z obu wątków i tak właśnie myślę, że chyba już za długo tu jestem

lilou strasznie się cieszę :* ogromnie
powiem Wam u mnie niezłe jaja, hormony tarczycy mi się rozjechały i prolaktyna wysoka, byłam wczoraj u endo...
endokrynolog powiedziała,że wyniki wyglądają jakbym była w ciąży, ale ja przecież okres miałam.... trochę mi się spóźnił ale był, więc dzisiaj zrobiłam betę (bo kazała przed zwiększeniem leków) i wychodzi na to, że byłam w ciąży, bo beta jest 3, była biochemiczna a ja nawet nie wiedziałam i testy nie wyszły, no niezłe jaja, teraz znowu ze 3 miesiące będę czekać aż hormony mi się unormują, masakra
Byłaś w ciąży naturalnej??? Wow, wombi to dobry znak! Mimo, ze biochemiczna!!! Pamiętaj, ze jak raz juz sie udało, to znowu sie uda!!! Bardzo ci kibicuje Wombi!!!
wombi lubi tę wiadomość
Peonia88
-
Ja bylam o 10:30 bo mialam wizyte,ale okazalo sie ze odwolana,wyprosilam w rejestracji i drM mnie przyjal. W takim szarym sweterku bylam. Byly pustki bo dr dzis mial tylko zabiegi bez wizyt. Gdzie siedzialas?lilou wrote:Tak byłam w GC rano. Koło 9:30 oddałam krew i koło 10:30-11:00 wróciłam po wynik, trochę tam siedziałam. A ty w jakich godz byłaś? Dziś były pustki w klinice.

-
Siedziałam koło gabinetu dr M. Tez miałam szara bluzeczkę i białe spodnie, długie kręcone blond włosy.
Zwróciłam uwagę tylko na dziewczynę w kolorowej bluzeczce, która siedziała na tych dużych fotelach, bo sie do mnie uśmiechała. Nie wiem, czy tez tu na forum pisze. Jak tak, to odezwij sie
Peonia88
-
nick nieaktualny
-
To siedzialysmy tam razem:) ja pisalam sms wiec sie nie rozgladalam za duzo a potem dr mnie poprosil.lilou wrote:Siedziałam koło gabinetu dr M. Tez miałam szara bluzeczkę i białe spodnie, długie kręcone blond włosy.
Zwróciłam uwagę tylko na dziewczynę w kolorowej bluzeczce, która siedziała na tych dużych fotelach, bo sie do mnie uśmiechała. Nie wiem, czy tez tu na forum pisze. Jak tak, to odezwij sie
lilou lubi tę wiadomość

-
Lunk_a ja też cie pamiętam

Lilou gratulacje
))) bardzo się cieszę
lilou lubi tę wiadomość

Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
Lilou ogromne gratulacje!! To mamy dwie pozytywne bety, dwie nasze wielkie nadzieje na pozytywne zakończenia INV

Lunka, ja Cię pamiętam, ale jeszcze wtedy tylko czytałam zza krzaka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 14:19
lilou lubi tę wiadomość
-
Mag85 wrote:Pysia a Ty kiedy startujesz z kolejna stymulacja?
Teraz robiłam badania immunologiczne. Czekam jeszcze na jeden wynik i wtedy będę wiedziała co dalej

Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest

my z innym problemem ale na pewno znajdą się dziewczyny które pomogą