IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
lilou wrote:Mi sie udało, wiec rozpoczynam teraz dobra passe. Beta 128.7
Warto walczyć! Nie mam żadnych objawów, co mnie dobijało, a beta ciążowa!
8dpt 5-dniowych zarodków. Teraz ważny jest przyrost, trzymajcie proszę kciuki. -
nick nieaktualnyMallina wrote:A co lekarz na to że cykl trwa tak długo?
Byłam u niego po tym jak w końcu ustało krwawienie i było wszystko ok nawet endo ładne miałam. -
nick nieaktualny
-
Lunka pamietam
Lilou gratulacje raz jeszcze!!lilou lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Mag85 wrote:Gratulacje:) bylas rano w gync? Ja bylam na wymazie kontrolnym. Moze sie spotjalysmy:)
Peonia88
-
Wombi rzeczywiście gdyby nie lekarz nic byś nie wiedziała.. .
Tyszanka:*ewelina:*
Pamiętacie mnie dZiewczyny miło mi;)
Jeśli któraś z Was będzie umiała cos podpowiedzieć w temacie będę wdzięczna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 12:48
-
wombi wrote:Lunka ja też Cię pamiętam z obu wątków i tak właśnie myślę, że chyba już za długo tu jestem
lilou strasznie się cieszę :* ogromnie
powiem Wam u mnie niezłe jaja, hormony tarczycy mi się rozjechały i prolaktyna wysoka, byłam wczoraj u endo...
endokrynolog powiedziała,że wyniki wyglądają jakbym była w ciąży, ale ja przecież okres miałam.... trochę mi się spóźnił ale był, więc dzisiaj zrobiłam betę (bo kazała przed zwiększeniem leków) i wychodzi na to, że byłam w ciąży, bo beta jest 3, była biochemiczna a ja nawet nie wiedziałam i testy nie wyszły, no niezłe jaja, teraz znowu ze 3 miesiące będę czekać aż hormony mi się unormują, masakra
Byłaś w ciąży naturalnej??? Wow, wombi to dobry znak! Mimo, ze biochemiczna!!! Pamiętaj, ze jak raz juz sie udało, to znowu sie uda!!! Bardzo ci kibicuje Wombi!!!wombi lubi tę wiadomość
Peonia88
-
lilou wrote:Tak byłam w GC rano. Koło 9:30 oddałam krew i koło 10:30-11:00 wróciłam po wynik, trochę tam siedziałam. A ty w jakich godz byłaś? Dziś były pustki w klinice.
-
Siedziałam koło gabinetu dr M. Tez miałam szara bluzeczkę i białe spodnie, długie kręcone blond włosy.
Zwróciłam uwagę tylko na dziewczynę w kolorowej bluzeczce, która siedziała na tych dużych fotelach, bo sie do mnie uśmiechała. Nie wiem, czy tez tu na forum pisze. Jak tak, to odezwij sie
Peonia88
-
nick nieaktualny
-
lilou wrote:Siedziałam koło gabinetu dr M. Tez miałam szara bluzeczkę i białe spodnie, długie kręcone blond włosy.
Zwróciłam uwagę tylko na dziewczynę w kolorowej bluzeczce, która siedziała na tych dużych fotelach, bo sie do mnie uśmiechała. Nie wiem, czy tez tu na forum pisze. Jak tak, to odezwij sielilou lubi tę wiadomość
-
Lunk_a ja też cie pamiętam
Lilou gratulacje))) bardzo się cieszę
lilou lubi tę wiadomość
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
Lilou ogromne gratulacje!! To mamy dwie pozytywne bety, dwie nasze wielkie nadzieje na pozytywne zakończenia INV
Lunka, ja Cię pamiętam, ale jeszcze wtedy tylko czytałam zza krzakaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 14:19
lilou lubi tę wiadomość
-
Mag85 wrote:Pysia a Ty kiedy startujesz z kolejna stymulacja?
Teraz robiłam badania immunologiczne. Czekam jeszcze na jeden wynik i wtedy będę wiedziała co dalej
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest