IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
MoNaKo wrote:Ania:gdzie ta ciąża! Ja bardzo żałuję że poszłam na betę tak szybko a też jestem po transferze blastki.
W 8 dpt beta 1 i przestałam brać leki wieczorem a rano napisałam do dr i kategorycznie kazał mi brać dalej. w 10dtp było 4,25. Dziś wyszły mi baaaardzooo blade pozytywne testy z moczu. Kusi mnie zrobeienie bety jutro ale muszę wytrzymać do piatku bo u mnie w klinice betę każą robić dopiero w 14 dpt!
Jedynie co to boje się że to może być biochemiczna bo któraś z dziewczyn pisała tutaj że wynik 4,25 w 10 dpt blastki to pchnie własnie biochemiczną i tak mi siedzi w głowie ta myśl...
Inna dziewczyna z kolei pisała że przy takiej becie w tym samym chyba dniu dr kazał już odstawić leki.
No ale nic, co ma być to bedzie- wpływ na to mamy już żaden ale ja na pewno bardzo żałuję że poszłam na betę tak szybko!!MoNaKo lubi tę wiadomość
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
MoNaKo, u mnie robia bete 11 dpt, ale wczoraj (8 dpt) i tak kazali mi zrobic jakies hormony wiec poprosilam zeby sprawdzili bete przy okazji.
Ja chyba zwariuje, chyba wygooglowalam jus wszystkie informacje na temat testowania i kazdy przypadek jest inny. Przy kolejnym transferze, bede robic zero testow, i odczekam te 12 dni, bo juz trace zdrowy rozsadek -
nick nieaktualny
-
Anko
Nie umiem tu wrzucić zdjęcia testu...i to jest takie mega bladzioszek.
anakonda dziekuję, chciałabym żeby tak właśnie było ;*
Tyszanko u ciebie implantacja była w 10 dpt??
Ania, ja bardzo świrowałam. I dobrze Cie rozumiem ale wszystko się może jeszcze wydarzyć!
-
MoNaKo wrote:Dziewczyny, zrobiłam dzis rano test z moczu i wyszedł mi pozytywny.
Żeby nie było że miałam zwidy to zawołałam sąsiadkę która też się stara i była już w ciąży więc ona tez widziała tą druga kreskę bo jak jej wyszedł test to wyglądał identycznie.
Kupiłam później jeszcze jeden i go powtórzyłam- znów blada druga kreska.
Ale gdy wróciłam do domu na tym pierwszym teście ta druga kreska prawie całkiem zanikła...
Dzis mam 12 dpt i naprawdę nie wiem co mam myśleć....MoNaKo lubi tę wiadomość
-
Ale jazda. Chyba bym zwariowała!
Ale skoro w niektórych klinikach testuje się 3,6,9 dpt i jak wtedy wynik jest słaby to się już odstawia leki...
Idz betuj bo nas też wykończysz Monako! -
Kunia wrote:Dziewczyny,
a propos testów ciążowych sikańców.
W tym tygodniu mi dopiero wyszedł test, pomimo tego, że beta pozytywna od tamtego tygodnia.
Także nie ma się co przejmować testami, które nie wychodzą wcześnie...Antoś IVF,Julisia natural
-
Kurcze,sniło mi sie dwa dni temu ze dzwonila nasza znajoma ze jest w ciązy.Mówilam mèzowi o tym snie no ale tylko sie zasmiał.Teraz mi dzwoni ze ona dzwonila i chciala sie pochwalic ze jest w ciązy.Mąz sie smieje ze ja wrózka jestem.Ale jaja no
Milkowiec, MoNaKo, koleżanka lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny