IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Nicka na co jest ten lek Equoral?
Ewela... zdrowka dla JulciMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
actwiti wrote:Dziewczyny,mam pytanie bo przy teansferze lekarz wlozyl mi jakas tabletkę do pochwy(nie wiem co to bylo) a teraz nadchodzi pora zeby zaaplikowac lutinus. Co wy na to aplikowac czy nie?
Mi po transferze lekarz zaaplikował luteinę, popołudniową dawkęI ICSI - 06.10.2016 - transfer; beta HCG - 12dpt 40,61; 14 dpt - 51,10; 18 dpt - 222,80; 9.11./
2 mrozaczki
04.06.2017 r. Zuzia
-
Milkowiec wrote:Jagna gola! Albo nawet 2! Przy tak ładnej becie w 9 dpt powodzenie niemal murowane.
To mam prośbę, poproś tatę aby poszukał tam mojej mamy i pokazał jak się pomaga swoim dzieciom. Bo ja póki co swojej mamie tylko aniołki wysyłam. Kolekcjonowala je za życia to i teraz po drugiej stronie zbiera kolekcje...Milkowiec lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mag85 wrote:No razem na jednej slomce. Czterech razem raczej Ci nie zamrozili, bo nawet by sie nie zmiescily a jak sobie ustalilas to ja nie wiem.
no właśnie nic nie ustalałam, byłam przekonana że mrożą osobno, przyjechałam do kliniki i poinformowano mnie że są 4 zamrożone:) -
nick nieaktualnymsk wrote:dzieki za wasze rady i za to ze mozna tak czlowieka podsumowac...(oczywiscie nie do wszystkich sie to odnosi) nie wiem co takiego zrobilam ze tak mnie gnoicie...widze ze nei jestem tu mile widziana...pozdrawiam i zycze wszystkim powodzenia!
Ktoś Ci tylko zwrócił delikatnie uwagę, że słowa z czyjegoś bloga przypisałaś jako swoje - tak się nie robi. Na prawdę myślałaś, że my nie czytałyśmy tego bloga tekst co się dzieje z naszymi zarodkami jest tu cytowany co jakiś czas dla przypomnienia i wszystkie z tego korzystamy, ale żadna z nas nie przypisała sobie słów autorki.
koniec tematu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 17:19
szurusiowa, ewela873, lipa, nika03, mkl, Justine lubią tę wiadomość
-
msk wrote:dzieki za wasze rady i za to ze mozna tak czlowieka podsumowac...(oczywiscie nie do wszystkich sie to odnosi) nie wiem co takiego zrobilam ze tak mnie gnoicie...widze ze nei jestem tu mile widziana...pozdrawiam i zycze wszystkim powodzenia!
msk, nika03 lubią tę wiadomość
-
mkl wrote:no właśnie nic nie ustalałam, byłam przekonana że mrożą osobno, przyjechałam do kliniki i poinformowano mnie że są 4 zamrożone:)
-
nick nieaktualny
-
Jagna- gratulacje, trzymam kciuki za udaną ciąże
Monako, a masz jakieś choroby immunologiczne (reumatyzm, endometrioza?) co Ci wyszło nie tak, ze lekarz przepisał Ci te leki?Podchodzisz w listopadzie czy jednak w grudniu?Karo-Linka lubi tę wiadomość
-
nicka1234 wrote:Jak sie czujesz? Bo moje piersi mnie tak bola jak nigdy! Juz tak kilka dni i nie chca przejsc
Anatolka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMag85 wrote:Piersi dzis zaczely bolec, troche dziwne bo po wczesniejszych transferach nie bolaly. Wiesz co tez nie mamy co sie porownywac, bo ty jestes po stymulacji (w tedy piersi tez mnie bolaly), a ja mialam criotransfer na sztucznym cyklu. A tak pozatym, poza znudzeniem tym lezeniem jest ok. Meza mi zal bo biedak jeszcze nie usiadl, wszystko na jego glowie a ja leze i rozkazuje
Ja tak samo, te lezenie mnie juz meczy, choc sama zrobię sniadanie itd to tyle. Dzisiaj moj pies przyszedl do mnie z takim smutkiem w oczach ze wzielam ja na rece bidulkenie ma kto sie z nia bawic, jedynie jak maz wroci z pracy. Te 5 kg co ja wzielam to chyba nic sie nie stanie? Bo dr kazal nie dzwigac
-
nicka1234 wrote:Ja tak samo, te lezenie mnie juz meczy, choc sama zrobię sniadanie itd to tyle. Dzisiaj moj pies przyszedl do mnie z takim smutkiem w oczach ze wzielam ja na rece bidulke
nie ma kto sie z nia bawic, jedynie jak maz wroci z pracy. Te 5 kg co ja wzielam to chyba nic sie nie stanie? Bo dr kazal nie dzwigac
-
mkl wrote:ja będę miała crio 7 listopada, a piersi mnie bolą odkąd zażywam estrofem czyli od początku cyklu, ten objaw mi odpada jako domniemana ciąża;p