IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
sisi wrote:Dziewczyny u mnie kreska ciemnieje w szybkim tempie, zaczynają mnie nawiedzać miśli o bliźniakach.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a80ab8e5872.jpg
Kruszynka5 -
sisi wrote:Dziewczyny u mnie kreska ciemnieje w szybkim tempie, zaczynają mnie nawiedzać miśli o bliźniakach.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a80ab8e5872.jpg
Uwielbiam uwielbiam takie widoki☺☺☺☺sisi lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
kruszynka5 wrote:A który to Twój dzień po transferze? I ilu dniowe miałaś podane zarodki? A krecha ładna☺
Cieszyłabym się z każdej ilości dzieciaczków ale ciąża mnoga jest wysokiego ryzyka, a tyle lat się starałam, że chciałabym aby wszystko przebiegało spokojnie. POza tym nie miałabym nikogo do pomocy, cała rodzinka w Polsce, a ja w UK.20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Wracam z wizyty 27dpt
jest serduszko kruszynki...jeden babelek.jestem szczesliwa zycze kazdej z Was takiego cudu
Milkowiec, katrina, ana1122, MoNaKo, Nicka789, mkl, lipa, Bella93, anakonda, kassik, Junioer, Asia_88, ewela873, kruszynka5, WIKI 82, SzewskaPasja, problemik, sisi, MedA, Tyszanka81, pabelka88, Nefe, aniabbb, nika03, gretka, słodka, Kunia, Mirabelka30, Antonelka lubią tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Evaa wrote:Wracam z wizyty 27dpt
jest serduszko kruszynki...jeden babelek.jestem szczesliwa zycze kazdej z Was takiego cudu
Evaa, Nicka789, lipa lubią tę wiadomość
-
Evaa wrote:No wlasnie kochana,czekalam zeby ustawic po wizycie serduszkowej
zaraz go robie.
-
No niestety moja beta ponizej 2 nie wyszlo mimo ladnych blastek... eh...
Dziewczyny jak dlugo powinnam teraz odczekac do criotransferu? Chociaz szczerze mowiac nie wiem kiedy sie teraz zdecyduje na kolejna probe, moze lekarz skieruje mnie na jakies badania. Moim zdaniem problem lezy w implantacji. Czekam na okres a potem umawiam sie do lekarza.endometrioza, mięśniaki
laparoskopia 2010, laparotomia 2015
2015 - 2 IUI
IV 2016 - 1 IVF
X 2016 - 2 IVF
21 X 2017 crio
30 IV 2018 crio
konsultacje immonulogiczne
18.02.2019 crio
od 06.2019 konsultacje u naprotechnologa
14.10.2019 beta 453,4 ❤ -
kleis wrote:No niestety moja beta ponizej 2 nie wyszlo mimo ladnych blastek... eh...
Dziewczyny jak dlugo powinnam teraz odczekac do criotransferu? Chociaz szczerze mowiac nie wiem kiedy sie teraz zdecyduje na kolejna probe, moze lekarz skieruje mnie na jakies badania. Moim zdaniem problem lezy w implantacji. Czekam na okres a potem umawiam sie do lekarza. -
To byl Twoj drugi transfer i 3 zarodki?
-
kleis wrote:No niestety moja beta ponizej 2 nie wyszlo mimo ladnych blastek... eh...
Dziewczyny jak dlugo powinnam teraz odczekac do criotransferu? Chociaz szczerze mowiac nie wiem kiedy sie teraz zdecyduje na kolejna probe, moze lekarz skieruje mnie na jakies badania. Moim zdaniem problem lezy w implantacji. Czekam na okres a potem umawiam sie do lekarza.
Bardzo mi przykro:* Ja też już się zastanawiam co dalej, choć jeszcze bety nie robiłam, ale to byłby cud gdyby się udało przy braku objawów i negatywnym teście, za dużo składowych na NIE. W każdym bądź razie u mnie też jestem przekonana że problem jest w implantacji, miałam blastkę 4aa więc kurde...mało kto ma taką albo lepszą. Została mi jedna 4aa i dwie 3 aa więc też piękne. Musi coś być nie tak u mnie ( plemniki mojego męża dały rade skoro takie ładne zarodki). Przede wszystkim chce przy następnym crio brać Acard ( niezależnie czy lekarz zaleci czy nie) i muszę na nim wymusić Encorton ( moim zdaniem mój organizm odrzuca zarodki, zwłaszcza, że ja w ogóle nie choruje więc dobrze radzi sobie z intruzami wychodzi na to). I chyba sama z siebie zrobię badanie na komórki NK. Zastanawiam się też na histero.
-
Dziewczyny,duzo daje scatching endo...i naciecie ah.u mnie dopiero 5ty transwer zaawocowal.a wczesniej zarodki padaly we mnie jak muchy...byl problem z implantacja..i to tylko pomoglo.zaluje ze wczesniej nie zrobilam histero...i innych bonusow dla zarodkow.,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn
-
Evaa wrote:Dziewczyny,duzo daje scatching endo...i naciecie ah.u mnie dopiero 5ty transwer zaawocowal.a wczesniej zarodki padaly we mnie jak muchy...byl problem z implantacja..i to tylko pomoglo.zaluje ze wczesniej nie zrobilam histero...i innych bonusow dla zarodkow.
po tym zabiegu rozumiem że musiałaś jeden cykl odczekać, tzw w tym samym cyklu co było histero i scatching nie miałaś transferu? -
mkl wrote:po tym zabiegu rozumiem że musiałaś jeden cykl odczekać, tzw w tym samym cyklu co było histero i scatching nie miałaś transferu?
Tak mialam na koNcu(20dc) cyklu scatching...podczas histero....na histero nic nie wyszlo wszystko ok...w nastepnym cyklu mialam transwer.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 18:07
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn