IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mkl tule...
-
ana1122 wrote:A ty Jak?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWife wrote:Mkl 3mam kciuki
Opu a który masz dzień cyklu ja już 45 dc i nadal cisza :-o
U mnie "dopiero" 30 dc. A to oznacza ze @ dwa dni spozniona juz. Patrzylam na wykres z zeszlego roku po in vitro. Pierwsza malpla po nieudanym transferze przyszla normalnie ale nast cykl bez lekow bez faszerowania sie mial 35 dni. Moze teraz bedzie podobnie -
katariiinkaa wrote:Nie badalam nk, jak pytalam o to moja Pania dr to mowila ze bez sensu zeby to badac bo nawet jesli cos wyjdzie to jestem "zabezpieczona" bo zawsze dostaje encorton, clexane i aspirin cardio...
Lekarze podejrzewaja ze nie udalo sie przez skurcze macicy.. myslelismy ze to skurczowe bole po punkcji.. a teraz nie mialam punkcji tylko crio na sztucznym, dzis 1dpt a znow mialam napad bolu ze az leki przeciwbólowe musialam wziascnie mam pojecia co sie z moja macica dzieje ale juz nie robie sobie nadziei ze to crio da pozytywny efekt przy takich bolach
no ja właśnie nie miałam encorton, jestem trochę wkurzona na mojego lekarza, skoro ten lek nie szkodzi ( gdyby nawet nie było podwyższonych komórek nk) to czemu mi go nie dał -
mkl wrote:no ja właśnie nie miałam encorton, jestem trochę wkurzona na mojego lekarza, skoro ten lek nie szkodzi ( gdyby nawet nie było podwyższonych komórek nk) to czemu mi go nie dał
Ja każdy lek ma skutki uboczne i to dość liczne. To steryd a nie cukierek jednak...roletka lubi tę wiadomość
-
opu wrote:U mnie "dopiero" 30 dc. A to oznacza ze @ dwa dni spozniona juz. Patrzylam na wykres z zeszlego roku po in vitro. Pierwsza malpla po nieudanym transferze przyszla normalnie ale nast cykl bez lekow bez faszerowania sie mial 35 dni. Moze teraz bedzie podobnie
w nast tyg jak się nie pojawi mam betę robić ale nie wierzę że przez 3 lata się nie udawało a teraz nagle się uda musimy się uzbroić w cierpliwość
Mkl tule mocno :-*
09.2016 IVF
09.12.2016 crio 2 blastek
5dpt-8,67,7dpt-38,68, 10dpt -222,37 12dpt-606,27