IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
shooa wrote:Dziewczyny które miały stymulacje na krótkim fostimonem i orgalutranem-jakie u Was dały efekty?
shooa lubi tę wiadomość
09.2016 IVF
09.12.2016 crio 2 blastek
5dpt-8,67,7dpt-38,68, 10dpt -222,37 12dpt-606,27 -
nick nieaktualny
-
5dpt 7,86
7dpt 31,82Neo84, kruszynka5, Angie 31, szurusiowa, Anatolka, shooa, wombi, lipa, roletka, MoNaKo, SzewskaPasja, bizona, Evaa, ana1122, Asia_88, katrina, mkl, Tyszanka81, ewela873, sisi, nika03, pszczółka p, Konwalia, kassik, Wife, Nefe, problemik, Milkowiec, słodka, lilou, zizia_a, Mirabelka30, Joanna85 lubią tę wiadomość
-
Bella93 wrote:5dpt 7,86
7dpt 31,82
Po cichu gratulujeBella93 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny Kiedy najlepiej zrobić ryse endometrium przed transferem?Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUIhsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIOkariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Dzięki:)Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUIhsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIOkariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
natty85 wrote:Dziewczyny Kiedy najlepiej zrobić ryse endometrium przed transferem?
natty85 ja rysę miałam w poniedziałek, to był mój 28 dc a mam zazwyczaj 30 max 31 dni.
mkl, bardzo mi przykro
bella, pieknieGratuluję!!!
Bella93 lubi tę wiadomość
-
shooa wrote:Dziewczyny które miały stymulacje na krótkim fostimonem i orgalutranem-jakie u Was dały efekty?
shooa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy ktoras z Was podchodzila do in vitro majac anemie??
Jestem przed stymulacja (czekam na @) zrobikam morfologie i poszlam do internisty po zgode na in vitro (internista nie z kliniki) i lekarka nie chciala mi podpisac zgody..przepisala tylko zelazo.
Umowilam sie odrazu do internisty do kliniki, bo moze jednak mnie dopuszcza skoro zaczelam brac zelazo..
Bylyscie w podobnej sytuacji?
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka!Dziewczynka i chlopiec
-
bizona wrote:Dziewczyny czy ktoras z Was podchodzila do in vitro majac anemie??
Jestem przed stymulacja (czekam na @) zrobikam morfologie i poszlam do internisty po zgode na in vitro (internista nie z kliniki) i lekarka nie chciala mi podpisac zgody..przepisala tylko zelazo.
Umowilam sie odrazu do internisty do kliniki, bo moze jednak mnie dopuszcza skoro zaczelam brac zelazo..
Bylyscie w podobnej sytuacji?
Bizona, nie byłam w podobnej sytuacji ale pierwsze co pomyślałam to ciekawe jakie pani dr internista ma podejście do in vitro...? Albo za jaką jest partią polityczną...
Swoja drogą pierwsze słyszę żeby lekarz internista decydował czy wyda zgodę na podejście do in vitro????lipa lubi tę wiadomość
-
MoNaKo wrote:Bizona, nie byłam w podobnej sytuacji ale pierwsze co pomyślałam to ciekawe jakie pani dr internista ma podejście do in vitro...? Albo za jaką jest partią polityczną...
Swoja drogą pierwsze słyszę żeby lekarz internista decydował czy wyda zgodę na podejście do in vitro????
Zostaje mi czekac do wtorku i zobaczymy co powie internista w klinice.
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka!Dziewczynka i chlopiec