IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
słodka wrote:Pytanie z serii głupich
Czy jeśli dostałam skierowanie do specjalisty od prywatnego lekarza to mogę iść na NFZ?
wydaje mi sie ze potrzebne bedzie skierowanie od lekarza co ma umowe z nfz
mkl przykro mi(((((((((
Kunia ja bym działała
Bella gratulacjeBella93 lubi tę wiadomość
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
Kunia wrote:Cześć dziewczyny,
chciałam Wam napisać, że byłam dziś u swojego gina w klinice na usg. Po tym łyżeczkowaniu i usunięciu polipa, zaczęłam się dziwnie czuć, piersi pobolewają, brzuch kłuje. Lekarz na USG mówi, wiem czemu bolą Panią piersi, bo za 2,3 dni będzie mieć Pani owulację....Mam 3 piękne pęcherzyki ok. 17 mm i macica perfekt, endo ok.
No szok. On mówił, że to się rzadko zdarza, że zanim dostanie się okres jest owu, ale ma takie dwie pacjentki i polecił się starać....a jeśli nie wyjdzie to crio w grudniu, bo macica jest idealna.
Powiedział, że natura wie co robi i jak to ten czas, to tak ma być, że teraz jest wyrzut tego hcg po tym co było i zrobię jak uważam, jak się czuje psychicznie, ale ma takie pacjentki co zaszły zaraz po czyś takim...
I zgupiałam...
I pomyślałam, że co ma być to będzie, jesli teraz jedząc mase witamin, leków nie wyszło, to już zdaje się na los.Kunia lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Wlasnie obudzilam sie z panika, ze juz niebawem bede mama
Kciuki zaciskajcie i nie puszczajcie!!! Musi sie udac!!!
Oby te swieta od 5 lat wniosly usmiech na mojej buzi...natty85, Evaa, sisi, SzewskaPasja, słodka, ewela873, bizona, Asia_88, MedA, Bella93, Wife, nika03, Milkowiec, Joanna85 lubią tę wiadomość
[/url]
07.2016 Crio
II ICSI - ⛄⛄⛄⛄⛄⛄
11.2016 et 4tc
02;07;09.2017 crio
11.2017 leczenie immuno
12.2017 crio ☃☃4tc
III ICSI ⛄⛄
4.2018 crio
07.2018 pożegnanie z Novum
10.2018 telefon do OA (tylko tel...)
07.2021 IV ICSI nowa nadzieja
07.2021 💔🥺
08.2021 💔🥺
10.2021💔💔🥺
12.2021 V ICSI ⛄⛄⛄
01.2022 ET... czekamy
7dpt - 27,5
10dpt - 151
16dpt - 1478
27dpt
04.2022 - poznaliśmy płeć - synek
05.2022 - 21tc usg połówkowe 340g
09.2022 💙🤱3500g 55cm zdrowy synek 🥰❤️🍼 -
A ja się cieszę że zaczna się kolejny dzień. już dzisiaj 6 Dpt. Oby szybko minęły te dni I szczęśliwie
Evaa, sisi lubią tę wiadomość
-
Ja tez 6
Jak się czujesz ana? U mnie absolutnie nic dziwnego, zupełnie normalnie jest. Nawet cycki jakies niewrażliwe.. A u Ciebie jak?
Evaa lubi tę wiadomość
-
Asia_88 wrote:Ja tez 6
Jak się czujesz ana? U mnie absolutnie nic dziwnego, zupełnie normalnie jest. Nawet cycki jakies niewrażliwe.. A u Ciebie jak?
-
Asia,Ana teraz kciuki za Wasze babelki :*
Katrina ja noe pomoge,bo biore dupka i progesteron do 12tc.ale z tego co wiem powinno sie wszystko brac dopoki nie wyksztaltuje sie lozysko...jak pozniej jest ok powoli leki sie odstawia.Asia_88 lubi tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
ana1122 wrote:To samo. Nic cycki zawsze się mnie bolą ostro po owu a teraz tak delikatnie jak się dotkne. Brzuch bolał aby przez pierwsze 3 dni A potem cisza. także mętlik W głowie jest. Zastanawiam się czy bety nie zrobić po week. A ty będziesz robić test lub bete?
Sikancow nie robię.
problemik lubi tę wiadomość
-
Asia_88 wrote:Miałam czekać z betą do wtorku, ale chyba nie wytrzymam
Sikancow nie robię.
-
Nie wiem jeszcze, ale zaczynam pękać
Mąż próbuje mnie przekonać do wtorku, no ale same wiecie jak to jest z tym czekaniem... Jak zrobię, to dam znać
-
Asia_88 wrote:Nie wiem jeszcze, ale zaczynam pękać
Mąż próbuje mnie przekonać do wtorku, no ale same wiecie jak to jest z tym czekaniem... Jak zrobię, to dam znać
Asia_88, kruszynka5, Bella93, sisi, problemik lubią tę wiadomość
-
Asia_88 wrote:Nie wiem jeszcze, ale zaczynam pękać
Ja zaliczyłam falstart i wcale nie jest lepiej niż jakbym poczekała jeszcze trochę
Edit. Sikancow nie polecam.
10 w ogole mi nie wyszla a 25same widzialyscie jakie blade...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 09:47
Asia_88 lubi tę wiadomość
-
katrina wrote:Pytam, bo wyczytałam, że w ciąży niebezpiecznie brać estrofem i się troszkę zlękłam.
A lekarz przepisał mi jeszcze 1 opakowanie estrofemu (czyli 28 tabletek) i dawkowanie to 3x1. Czy któraś z Was miała podobnie? Wizytę pęcherzykową mam 30.11. Estrofemu starczy mi jeszcze tylko na tydzień. Czy mam przez to rozumieć, że już całkowicie odstawiam estrofem?
Naczytałam się, że w ogóle nie powinno się brać tego leku w ciąży -
katrina wrote:Pytanko do dziewczyn, którym się udało: do którego tygodnia ciąży brałyście estrofem i w jakiej dawce?
W 7 tyg kazała mi dr odstawić estrofem. 3 tyg po pozytywnej becieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 10:01
Ginka