IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no i wyskakuje mi że nieprawidłowy nr zlecenia, tak sobie pomyslala ze to tylko punkt pobran i pewnie wysylaja te zlecenia gdzies dalej i moze jeszcze nie jest zarejestrowane i dlatego takie szopki , ale nie wiem ??Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
MedA wrote:No ja na tej naklejce mam taki sam nr jak na karteczce ze zleceniem. Wiesz dokąd wysyłają próbki z twojego labu? Tam byś musiała zadzwonić, bo musisz mieć otwarte to zlecenie, skoro ci krew pobrali...
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaniabbb wrote:nie mam pojecia a na ich stonie tez nie ma takiej informacji
Strzelam, że wysyłają do największego laboratorium w województwie - poszukaj labu, który jest otwarty najdłużej (najlepiej też w soboty/niedziele) i dzwoń tam, może trafisz, a jak nie, to zapytaj gdzie z danego punktu wysyłają -
aniabbb wrote:no i wyskakuje mi że nieprawidłowy nr zlecenia, tak sobie pomyslala ze to tylko punkt pobran i pewnie wysylaja te zlecenia gdzies dalej i moze jeszcze nie jest zarejestrowane i dlatego takie szopki , ale nie wiem ??
wejdź na punkty, które ci się wyświetlają w twojej miejscowości. do któregoś z tych labo poszło, więc jeśli nie masz numeru zlecenia to musi być pod którymś laboratorium, z tym, że trzeba sie osobno na nie logować.
Ja to przerabiałam i odnalazłam, jak masz karte muszą być na necie.Kunia
niepłodność idiopatyczna
2 procedury
I i V 2016 - transfery
IX 2016 - transfer 2 blastki beta 9 dpt - 65, 12 dpt -240 - 8 tc -
04.2017 crio 2 blastek- CB
11.10 - crio, 6 dpt - beta 38, 8 dpt- beta 99, 10 dpt -250, 14 dpt-414, 16 dpt-508
1 mrozak
-
W Diagnostyce jest tak, że dopóki próbka krwi nie dojedzie do głównego laboratorium to nie widnieje to w systemie. U mnie zwykle jest to do godziny ale punkty pobrań i główne laboratorium mam w jednym mieście. Możesz zadzwonić właśnie do głównego laboratorium o to zapytać jeśli wiesz gdzie takie jest u Ciebie.
-
nick nieaktualnySzurusiowa nie do końca, bo u mnie jest tak, że wejdę na zlecenie 10 min po wyjściu z mojego labu, gdzie krwi nie badają (tylko robią to 70 km dalej) to wpuści mnie do tego zlecenia, tyle tylko, że mi pisze, że brak wyników...
Ale może Aniabb robiła akurat w labie, który funkcjonuje tak jak mówisz, tyle tylko, że jak tego się nie dowie w najbliższym czasie to wieczorem już nic nie załatwi...szurusiowa, Kunia lubią tę wiadomość
-
szurusiowa wrote:W Diagnostyce jest tak, że dopóki próbka krwi nie dojedzie do głównego laboratorium to nie widnieje to w systemie. U mnie zwykle jest to do godziny ale punkty pobrań i główne laboratorium mam w jednym mieście. Możesz zadzwonić właśnie do głównego laboratorium o to zapytać jeśli wiesz gdzie takie jest u Ciebie.
nr zlecenia wejdzie kiedy badania będą wykonane:) nasialam paniki sorry
szurusiowa, MedA, Kunia lubią tę wiadomość
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
MedA wrote:Szurusiowa nie do końca, bo u mnie jest tak, że wejdę na zlecenie 10 min po wyjściu z mojego labu, gdzie krwi nie badają (tylko robią to 70 km dalej) to wpuści mnie do tego zlecenia, tyle tylko, że mi pisze, że brak wyników...
Ale może Aniabb robiła akurat w labie, który funkcjonuje tak jak mówisz, tyle tylko, że jak tego się nie dowie w najbliższym czasie to wieczorem już nic nie załatwi...
Ja miałam taki przypadek, że rano oddałam krew i.... panikowałam do 15 że coś źle zrobione bo zawsze miałam jak jak piszesz: numer zlecenia w systemie ale bez wyników.
Dzwoniłam do labu i mi powiedzili, że ten punkt w którym robiłam badanie nie przesyła online zleceń i dopiero jak kurier przywiezie krew do lab to wtedy dopiero panie rejestrują.MedA lubi tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
MedA wrote:Szurusiowa nie do końca, bo u mnie jest tak, że wejdę na zlecenie 10 min po wyjściu z mojego labu, gdzie krwi nie badają (tylko robią to 70 km dalej) to wpuści mnie do tego zlecenia, tyle tylko, że mi pisze, że brak wyników...
Ale może Aniabb robiła akurat w labie, który funkcjonuje tak jak mówisz, tyle tylko, że jak tego się nie dowie w najbliższym czasie to wieczorem już nic nie załatwi... -
kurcze to juz sama nie wiem , podalam tej pani nr zlecenia i ona mówi ze widzi to zlecenie ,ze nr jest prawidlowy ,ale dlaczeo mnie nie przepuszcza???Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
szurusiowa -mam nadzieje że masz racje bo ja juz panikuje. tyle ze ja krwe oddawalam o 10tej, punkt pracuje do 11.30 więc podejrzewam ze dopiero po tej godzinie oddaja zlecenia dalej... sama już nie wiem?Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
nick nieaktualny
-
Ale może Aniabb robiła akurat w labie, który funkcjonuje tak jak mówisz, tyle tylko, że jak tego się nie dowie w najbliższym czasie to wieczorem już nic nie załatwi...Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
MedA wrote:Ania najważniejsze, że Pani widzi to zlecenie
pod wieczór pewnie będziesz miała te wyniki.
Myślałam, że te Diagnostyki mają jakieś standardy i działają wszystkie tak samo, a się okazuje z tego co piszecie, że każdy sobie rzepkę skrobieInvicta Warszawa
19.10 histeroskopia
Asia_88 wrote:Ania, Ty czekasz na drugą weryfikacje tak? Jeeej,niech sie uda..Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
Rozmawiałam z lekarzem i wymusiłam na nim histeroskopie...sam z tym nie wyszedł, jak mu powiedziałam to chyba był w lekkim szoku, mam zjawić się na wizycie jutro..nie wiem może musi coś sprawdzić przed histero..
Czemu lekarze w klinice od razu tego histero nie robią? To ja za nie płace więc nie wiem w czym problem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 14:48