IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
W Krakowie diagnostyka w szpitalu Galla - wynik jest do max. godziny on line. Bez żadnego cito, bo tam tak nie robią, bo to szpital. W innych punktach diagnostyki max. 3 h.Nigdy dłużej nie czekałam.Kunia
niepłodność idiopatyczna
2 procedury
I i V 2016 - transfery
IX 2016 - transfer 2 blastki beta 9 dpt - 65, 12 dpt -240 - 8 tc -
04.2017 crio 2 blastek- CB
11.10 - crio, 6 dpt - beta 38, 8 dpt- beta 99, 10 dpt -250, 14 dpt-414, 16 dpt-508
1 mrozak
-
Kunia wrote:W Krakowie diagnostyka w szpitalu Galla - wynik jest do max. godziny on line. Bez żadnego cito, bo tam tak nie robią, bo to szpital. W innych punktach diagnostyki max. 3 h.Nigdy dłużej nie czekałam.Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
ok zalogowalam sie teraz czekam tylko na wyniki
a sikacza zrobilam bo przy poprzedniej biochemicznej wyszedł w 7dpt jak beta była 6,9.
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
kruszynka5 wrote:Dziewczyny a kiedy jest robione pierwsze jakiekolwiek USG? Pytam bo ja nie w Polsce podchodzę..5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Kochane wczoraj słyszałam i widziałam piękne serduszko
Wszystkim starającym życzę takiego pięknego widoku!
Trzymam mocno kciuki za piękne wysokie bety!
aniabbb - zaciskam mocno za piękną betę!
Kunia - Ty też wczoraj byłaś u doktora? cos mi tak świta. Już doczytałam :0 Ja bym się starała skoro takie warunki sprzyjająceMoże się minęłyśmy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 15:18
aniabbb, katrina, ana1122, Neo84, Nefe, mkl, Kunia, anakonda, lipa, shooa, Asia_88, Milkowiec, słodka, MoNaKo, problemik, sisi, nika03, SzewskaPasja, Bella93, Joanna85 lubią tę wiadomość
-
katrina - dokładnie 26 dpt
A 20 dpt miałam plamienie i na usg był pęcherzyk, ale bez echa zarodka. Myślę, że już dużo zobaczysz i usłyszysz
katrina, Kunia lubią tę wiadomość
-
nevermind wrote:Kochane wczoraj słyszałam i widziałam piękne serduszko
Wszystkim starającym życzę takiego pięknego widoku!
Trzymam mocno kciuki za piękne wysokie bety!
aniabbb - zaciskam mocno za piękną betę!
Kunia - Ty też wczoraj byłaś u doktora? cos mi tak świta. Już doczytałam :0 Ja bym się starała skoro takie warunki sprzyjająceMoże się minęłyśmy
Byłam na 16.20 ale było opóźnienie....Kunia
niepłodność idiopatyczna
2 procedury
I i V 2016 - transfery
11.10 - crio, 6 dpt - beta 38, 8 dpt- beta 99, 10 dpt -250, 14 dpt-414, 16 dpt-508
1 mrozak
-
Nevermind,
gratulację
A mówiłam ci, że doktor J jest super:)
Ja mu ufam we wszystkim. Załamał się jak usłyszał co mnie spotkało...widziałam to po nim, bardzo był przejęty...I długo rozmawialiśmy i zrobił to Usg i patrzy, patrzy ja się bałam co on tam widzi, a on że owulacja....i sam powiedział, że macica ok. że jak dam radę to się starać. Tak zrobie, teraz i w następnym cyklu, a jeśli nie to w styczniu crio, bo 4 blastki czekają na mnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 15:56
Kunia
niepłodność idiopatyczna
2 procedury
I i V 2016 - transfery
1 mrozak
-
To ja około 16:20 wychodziłam z gabinetu
To fakt jest super potwierdzamJuż niedługo Wam się uda ponownie jak nie naturalnie, to blastuś się zadomowi tym razem na całe 9 miesięcy
dobra wiadomość to taka że na usg wszystko u Ciebie ładnie wygląda i nie ma przeszkód do starań - nie trzeba odczekiwać. A wiadomo cios za ciosem najlepiej iść
A jak psychicznie się czujesz?
Kunia lubi tę wiadomość
-
katariiinkaa wrote:Tylko ze ja encorton bralam w poprzednim cyklu w ktorym do crio nie doszlo bo endo nie uroslo i nie mialam takich objawow
Kochana ja tez bralam estrofem piaty raz i dopiero teraz mialam takie objawy. Rozdraznoenie, serce walace jak szalone i budzenie sie z panika. Na pocieszenie powiem ci, ze to ten szczesliwy raz, wiec moze tak ma byc -
nevermind wrote:To ja około 16:20 wychodziłam z gabinetu
To fakt jest super potwierdzamJuż niedługo Wam się uda ponownie jak nie naturalnie, to blastuś się zadomowi tym razem na całe 9 miesięcy
dobra wiadomość to taka że na usg wszystko u Ciebie ładnie wygląda i nie ma przeszkód do starań - nie trzeba odczekiwać. A wiadomo cios za ciosem najlepiej iść
A jak psychicznie się czujesz?
Dziękuję lepiej już.
To ty byłaś tą dziewczyną co pytała ile usg ? A słyszałam, ze Pani mówiła teraz Pani jest w ciąży i zwróciłam na to uwagę, taka ładna szczupła fajnie wymalowana dziewczyna?)Kunia
niepłodność idiopatyczna
2 procedury
I i V 2016 - transfery
1 mrozak
-
lipa wrote:Kochana ja tez bralam estrofem piaty raz i dopiero teraz mialam takie objawy. Rozdraznoenie, serce walace jak szalone i budzenie sie z panika. Na pocieszenie powiem ci, ze to ten szczesliwy raz, wiec moze tak ma byc
-
nevermind wrote:katrina - dokładnie 26 dpt
A 20 dpt miałam plamienie i na usg był pęcherzyk, ale bez echa zarodka. Myślę, że już dużo zobaczysz i usłyszysz
nevermind, a mogę jeszcze dopytać kiedy kazano Ci odstawić estrofem? W jakiej dawce brałaś? I czy odstawiałaś po trochu czy tak od razu? -
nick nieaktualny
-
katariiinkaa wrote:Kochana!!!! Obys miala racje!
Tylke tylko ze ja mam jeszcze spore @ bole brzucha a to 2dpt dopiero i martwię sie ze blastek przez to sie nie zagniezdzi