IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Tyszanka81 wrote:No i Browar Tyski jest ☺
Też się spotykasz z tym, że ludzie nie wiedzą że Tyskie jest z Tychów?Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Tyszanka81 wrote:Kurde Bella,Problemik... ;-(
przykro.. ehhh dziewczyny, zaszalejemy z ciążami w nowym roku dobra?
Milkowiec, Tyszanka81, problemik, Cala lubią tę wiadomość
-
Bylam na usg wczoraj, bo plamilam.
Zaczelam krwawic na fotelu gin, pecherzyk jeszcze byl na usg. Lekarz przy takim spadku kazal odstawic leki, a ja nie mam juz zludzen.
Edit. Zarodek byl jeden, w pon wszystko bylo ok i byl pecherzyk. Wczoraj zeczelam plamic, pozniej doszly skurcze i krew ze skrzepami. Teraz zapewne wszystko trzyma sie na lekach, bo juz pojawiaja sie skurcze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 14:07
-
lipa wrote:@$_&&&%$###\
Bella bylas na usg? Może to jakiś błąd? Taki gwałtowny spadek w ciągu jednej doby? -
Bella93 wrote:Żegnam się na jakiś czas.
Beta 1.12 7083
Beta 2.12 2844
Jak będę wracać po mrożaka to wszystkie macie być w ciąży
ale jak to? pisas ostatnio ze jest pecherzyk, ze wszystko jest dobrze? kiedy ta bete druha robilas? dzien po dniu?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Nie myśl tak, nie zawsze się kończy tak jak u mnie, wiele dziewczyn plami i jest ok. Trzymam kciuki.
-
Justine wrote:Też się spotykasz z tym, że ludzie nie wiedzą że Tyskie jest z Tychów?
Justine lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer-