IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
MoNaKo wrote:Nefe jak miło że kolejna dobra wiadomość
Zawsze to kolejny ważny etap za Tobą gdzie mozna nieco odetchnąć z ulgą że maleństwo pięknie się rozwija
klaudia a kiedy miałaś transfer? Jeśli dziś jest Twój 12 dpt to bardzo ładny masz wynik bety
shooa trochę się nie dziwię że nie spieszy Ci się na betę...Ja niby zrobiłam te sikańce ale zawsze jak sie dowiadywałam o ciąży z bety to dwa/trzy góra cztery dni później przychodziła zła wiadomość...Nie chcę znowu zobaczyć bety 5
I nie mogę zrozumieć tego, że u mnie już tak niska beta jest widoczna na testach sikanych a u wielu dzieczyno kreski nie wychodzą przy wyzszych wartościach
Najbardziej bym chciała być tak wytrwała jak evaa- robić sobie sikańce i betę nie wcześniej niż 11 dpt...ale wiem że nie wytrzymam...boję się cholernie drugiej bety ale jak patrzę to Klaudia miała 6dpt niska a teraz ma piękna więc może będzie dobrze a Monako lezakujesz czy coś działasz w domku?ja nie wiem czy nie przesadzam z leżeniem ale boli mnie ten brzuch raz mocniej raz słabiej zwariować można....Nefe super że z Dzidzia wszystko w porządku możesz spać już spokojniej
Ewela dzięki za poradę ze zwolnieniem zostaje w domu ogarnęłam już
ewela873 lubi tę wiadomość
09.2016 IVF
09.12.2016 crio 2 blastek
5dpt-8,67,7dpt-38,68, 10dpt -222,37 12dpt-606,27 -
Morwa witaj
Ale się naczytałaś! Ale wiedza na pewno Ci się przyda.
Życzę Ci powodzenia, oby się udało jak najszybciej.
Wife i MoNaKo - gratulacje!!!Wife, Morwa lubią tę wiadomość
-
Wife leże sobie spokojnie i niespokojnie wsłuchuję się w swój organizm. Nagle pojawiaja mi się "dziwne" objawy które juz kiedyś miałam i niewiarygodne jak działa ludzka psychika. Zobaczyłam dwie kreski i już doszukuję sie wręcz czuję objawy...a gdyby była jedna krecha to pewnie twierdziłabym że żadnych objawów nie mam i dlatego ciąży brak
Kochana twoja beta była zrobiona wcześnie i nie sugeruj sie betą u innych!!! Każda dziewczyna w innym dniu ma implantację więc wartości w danych dnaich będą się różnić. Najważniejszy jest przyrostPowtórzysz za dwa dni i na pewno bedzie wzrost wzorowy
-
Mag85 wrote:Wife jak na 5dpt to masz ladna bete, spokojnie, nie poganiaj maluszka bo sie zestresuje a ma spokojnie budowac domek.
Mag85 lubi tę wiadomość
09.2016 IVF
MoNaKo wrote:Wife leże sobie spokojnie i niespokojnie wsłuchuję się w swój organizm. Nagle pojawiaja mi się "dziwne" objawy które juz kiedyś miałam i niewiarygodne jak działa ludzka psychika. Zobaczyłam dwie kreski i już doszukuję sie wręcz czuję objawy...a gdyby była jedna krecha to pewnie twierdziłabym że żadnych objawów nie mam i dlatego ciąży brak
Kochana twoja beta była zrobiona wcześnie i nie sugeruj sie betą u innych!!! Każda dziewczyna w innym dniu ma implantację więc wartości w danych dnaich będą się różnić. Najważniejszy jest przyrostPowtórzysz za dwa dni i na pewno bedzie wzrost wzorowy
Monako musimy być grzeczne i czekać cierpliwie
09.2016 IVF
Wife, hcg dopiero wystartowalo i jak na 5dpt jest naprawde ok
Wife lubi tę wiadomość
-
Hej kobietki .... cały czas podczytuje.
Tym którym się udało serdecznie gratuluje.
Za testujących trzymam kciuki.
Przeczytałam prawie cały wątek. Ach dużo tego - smutków i radości.
U mnie transfer jutro - w 3 dobie, dostanę 2 zarodki - które dzisiaj doktor określij jako 5B i 6B cokolwiek to znaczydo tego mamy 5 mrozaczków
Stresuje się przed jutrem - mam nadzieję, że kropeczki zostaną ze mną jak najdłużej.
Przestymulowanie trochę przechodzi jest dużo lepiej
Pozdrawiam Was ciepło i niech się dzieją cuda w ten magiczny czasMorwa, Nefe, Junioer, Beata.D lubią tę wiadomość
15.12 transfer 2 3 dniowe 8B
11.01.2017 DWA PĘCHERZYKI CIĄŻOWE, DWA ZARODKI DWA PIĘKNIE BIJĄCE SERDUSZKA !!!!
-
nick nieaktualny
-
Kredowa wrote:Hej kobietki .... cały czas podczytuje.
U mnie transfer jutro - w 3 dobie, dostanę 2 zarodki - które dzisiaj doktor określij jako 5B i 6B cokolwiek to znaczydo tego mamy 5 mrozaczków
Stresuje się przed jutrem - mam nadzieję, że kropeczki zostaną ze mną jak najdłużej.
Pozdrawiam Was ciepło i niech się dzieją cuda w ten magiczny czas
09.2016 IVF
shooa wrote:Mój prg 8,9ng/ml przy 700mg luteiny i jednym dupku/dobę. Masakra.
Szykuje się na kolejna siódmą już porażkę, idę wyć.
Powodzenia dziewczynylipa, shooa, Beata.D lubią tę wiadomość
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
shooa wrote:Mój prg 8,9ng/ml przy 700mg luteiny i jednym dupku/dobę. Masakra.
Szykuje się na kolejna siódmą już porażkę, idę wyć.
Powodzenia dziewczynyluteinę bierzesz dopochwowo? Nie płakaj tylko zapytaj doktorka, czy nie podwyższyć dawki. Jeszcze nic nie jest przesądzone. Zrobisz betę będziemy myśleć dalej.
shooa, nika03 lubią tę wiadomość
-
Kredowa wrote:Hej kobietki .... cały czas podczytuje.
Pozdrawiam Was ciepło i niech się dzieją cuda w ten magiczny czas -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny, ja to wszystko wiem i pamiętam o Anatolce, Anuszce i innych z prg 9-10 już przy becie ciążowej ale przybilo mnie to bo takie cuda u innych..
Dr pewnie odpisze jutro bo już go nie ma w pracy. Napisał mi tylko że jest 5 mrozaków.Bella93, Beata.D lubią tę wiadomość
-
shooa wrote:Dzięki dziewczyny, ja to wszystko wiem i pamiętam o Anatolce, Anuszce i innych z prg 9-10 już przy becie ciążowej ale przybilo mnie to bo takie cuda u innych..
Dr pewnie odpisze jutro bo już go nie ma w pracy. Napisał mi tylko że jest 5 mrozaków.
Prolutex w tyłek i do przoduAnia1986, MoNaKo lubią tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/