IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
MoNaKo wrote:Evaa czuję się normalnie- tylko bardzo często wczoraj chodziłam siku i faktycznie brzuch wzdęty. I tyle. Żadnych innych objawów. Mam nadzieję że sie niedługo objawy pojawią i to najlepiej wszystkie z możliwych naraz
nicka03 chyba masz rację i nie wytrzymamSikacza tez miałam robic jutro a zrobiłam juz dziś
Morwa lubi tę wiadomość
09.2016 IVF
09.12.2016 crio 2 blastek
5dpt-8,67,7dpt-38,68, 10dpt -222,37 12dpt-606,27 -
Lubię patrzeć na wasze suwaczki a szczególnie na suwaczek roletki. Aby moja pasieka była pełna brakuje właśnie kilku najważniejszych pszczółek
Chciałabym mieć dużą rodzinę, dużo dzieci, marzą mi się bliźniaki
Prowadzę z mężem gospodarstwo pasieczne ponad 200 rodzin pszczelich, stąd sentyment do pszczółz zawodu jestem ratownikiem medycznym (nie pracuje w zawodzie) mamy pszczoły i firmę
Foto_Anna lubi tę wiadomość
-
MoNaKo wrote:Evaa czuję się normalnie- tylko bardzo często wczoraj chodziłam siku i faktycznie brzuch wzdęty. I tyle. Żadnych innych objawów. Mam nadzieję że sie niedługo objawy pojawią i to najlepiej wszystkie z możliwych naraz
nicka03 chyba masz rację i nie wytrzymamSikacza tez miałam robic jutro a zrobiłam juz dziś
Wzdety brzuch to super objaw...pozytrywny...u mnie sie on utrzymywal przez 2tyg.nie chciej innych objawow Kochana...mdlosci to cos okropnego...calodobowe jak u mnie.nikomu tego nie zycze.,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Morwa wrote:W ng / ml masz podany ten progesteron? Jak tak to zazdroszczam
piękny progesteron!
Morwa podziwiam za przeczytanie całego wątku i życzę powodzenia :-* jak będę umiała odpowiedzieć to służę pomocą ale tu są większe Ekspertki odemnie które mi bardzo pomogły
Morwa lubi tę wiadomość
09.2016 IVF
Wife wrote:Monako ja też czekam na wszystkie objawy z możliwych aby żeby wszystko z Maluchami było dobrze jeju nie dociera to do mnie a jeszcze nie mogę powiedzieć mężowi bo w tajemnicy byłam na becie
Wife coś o tej tajemnicy wiem bo ja przed moim dzis potajemnie sikałam i on nie pozwala mi iść na betę szybciej niz w sobotę...
Mój o sikańcach już wie ale Twój to dopiero bedzie miał niespodziankę.
Tak sie zastanawiam czy przy tej becie też miałabyś test z moczu pozytywny...? Ja sie troche bronie przed betą bo u mnie zawsze wychodzi już blada przy wartości 5 więc chciałabym zobaczyć trochę wyższą...
Ale chyba się złamię i pójdę w piątek. Mam taki plan że dzis nie umyję głowy to jutro z tłustymi włosami nie pobiegne i może to mnie jakoś powstrzyma -
MoNaKo wrote:Morwa ukłon w Twoją stronę....ja też przeczytałam wiekszą część wątku zanim zaczęłam się udzielać. Nie raz mi łezka popłynęła ze wzruszenia lub ze smutku.
Tak więc witamy w naszym gronieprzy okazji porobiłam sobie notatki, pozapisywałam kilka ważnych postów. Zyskała wiedzę oraz odrobinę cierpliwości i pokory , których mi niestety brakuje. Jestem typem wojownika , który lubi pobujać również w obłokach. Optymizm jest ze mną prawie zawsze. To jak oddech ,który pozwala mi dalej iść przez życie. Ta wiara w "lepsze jutro" to jedyna wiara jaka we mnie pozostała. Tak, więc wierzę ,że to lepsze jutro nadejdzie dla każdej z nas
Życzę Ci aby kolejne łezki jakie polecą z Twoich oczu były właśnie łezkami wzruszenia, najpierw jak zobaczysz bijące serduszko na usg a następnie jak przytulisz za 8 miesięcy swoje dzieciątko do piersiEvaa, MedA lubią tę wiadomość
-
MoNaKo wrote:Wife coś o tej tajemnicy wiem bo ja przed moim dzis potajemnie sikałam i on nie pozwala mi iść na betę szybciej niz w sobotę...
Mój o sikańcach już wie ale Twój to dopiero bedzie miał niespodziankę.
Tak sie zastanawiam czy przy tej becie też miałabyś test z moczu pozytywny...? Ja sie troche bronie przed betą bo u mnie zawsze wychodzi już blada przy wartości 5 więc chciałabym zobaczyć trochę wyższą...
Ale chyba się złamię i pójdę w piątek. Mam taki plan że dzis nie umyję głowy to jutro z tłustymi włosami nie pobiegne i może to mnie jakoś powstrzymapolecam moja metodę a pracujesz czy jesteś w Domu?kurcze ja jutro wracam do pracy trochę się boję jakieś mam obsesję głupie ja mojemu nie powiem chyba dopiero w pt jak zrobię betę
Evaa lubi tę wiadomość
09.2016 IVF
Mag85 wrote:I co powiedzial?W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
Morwa wrote:Wiele razy płakałam, bo ten wątek to prawdziwa opowieść. Tak, to opowieść jakiejś części waszego życia. Tak do tego podchodziłam, dlatego zmotywowałam się aby przeczytać cały
przy okazji porobiłam sobie notatki, pozapisywałam kilka ważnych postów. Zyskała wiedzę oraz odrobinę cierpliwości i pokory , których mi niestety brakuje. Jestem typem wojownika , który lubi pobujać również w obłokach. Optymizm jest ze mną prawie zawsze. To jak oddech ,który pozwala mi dalej iść przez życie. Ta wiara w "lepsze jutro" to jedyna wiara jaka we mnie pozostała. Tak, więc wierzę ,że to lepsze jutro nadejdzie dla każdej z nas
Życzę Ci aby kolejne łezki jakie polecą z Twoich oczu były właśnie łezkami wzruszenia, najpierw jak zobaczysz bijące serduszko na usg a następnie jak przytulisz za 8 miesięcy swoje dzieciątko do piersi
Mowra pięknie Ci dziękuję za te słowa, ja chyba naprawdę jestem w ciąży bo naprawdę się wzruszyłam.
Tak bardzo bym chciała żeby każdej z nas się udało bo po prostu zasługujemy na to aby mieć cudowne dzieci i te dzieci zasługuja na tak wspaniałych rodziców jakimi będziemy z naszymi wadami i zaletami...
I musimy być zawsze dobrej myśli pomimo chwil zwątpienia. Bo wiara w cuda na pewno ptrafi te cuda czynićMorwa, Evaa, Wife, ewela873, Mag85, Asia_88 lubią tę wiadomość
-
Wife wrote:Hahaha Monako ja dzisiaj chciałam zastosować Twoja metodę z włosami ale rano się obudziłam włosy straszne ale myślę jest zima wejdę jak babki w kapeluszach wchodzą to ja w czapce i to mnie nie powstrzymalo
polecam moja metodę a pracujesz czy jesteś w Domu?kurcze ja jutro wracam do pracy trochę się boję jakieś mam obsesję głupie ja mojemu nie powiem chyba dopiero w pt jak zrobię betę
Wife ja nie pracuję, musiałam odpuścić pracę w przychodni bo to siedlisko chorób
A Ty czym sie zajmujesz? Bo jeśli praca biurowa to zastanów sie czy nie lepiej zająć czyś głowę zamaist odliczać dwa całe dni do kolejnej bety
Ja na razie żyję w przekonaniu że idę w sobotę. Ale jutro wszystko może sie zmienić.
Dodam również że rano czułam sie trochę jak na miesiączkę- Ty też tak masz?
Ile bierzesz nospy na dobę? -
Swiezo zaciazonym radze zostac teraz w domu.
Jak rozmawialismy z lekarzem po poronieniu i moj TZ powiedzial, ze na nastepny transfer zamuruje mnie w domu to mu przyklasnal. Teraz jest najgorsza pogoda i mnóstwo wirusow.Evaa lubi tę wiadomość
-
MoNaKo wrote:Wife ja nie pracuję, musiałam odpuścić pracę w przychodni bo to siedlisko chorób
A Ty czym sie zajmujesz? Bo jeśli praca biurowa to zastanów sie czy nie lepiej zająć czyś głowę zamaist odliczać dwa całe dni do kolejnej bety
Ja na razie żyję w przekonaniu że idę w sobotę. Ale jutro wszystko może sie zmienić.
Dodam również że rano czułam sie trochę jak na miesiączkę- Ty też tak masz?
Ile bierzesz nospy na dobę?a Monako Ty jak się czujesz? Bierzesz nospe?
09.2016 IVF
5dpt-8,67,7dpt-38,68, 10dpt -222,37 12dpt-606,27