IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
ana167 wrote:Cudu nie było, mamy dwa aniołki
PRZYKRO MI BARDZO...Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
ana167 wrote:Cudu nie było, mamy dwa aniołki
-
Estradiol jest jednym z hormonow potrzebnych do prawidlowego rozwoju ciazy z tego co wiem, miedzyinnymi dlatego przy crio nie odstawia sie go w momencie kiedy endo ma odpowiednia grubosc tylko bierze dalej.
Ana przykro mi -
Hej ja juz po wizycie. Az glupio mi tu pisac po informacji od Ana167
w skrocie..ciaza bliźniacza, sa dwa pecherzyki jeszcze bez zarodkow ale maja do tego prawo jeszcze. Wizyta kolejna 14.01...zobaczymy wtedy co z nimi.
Karola1985, Kredowa, lipa, actwiti, MoNaKo, problemik, wombi, Milkowiec, Bella93, Morwa, Mag85, SzewskaPasja, Junioer, anakonda, nika03, Karo-Linka, Beata.D, shooa, Nefe, Konwalia, Joanna85, zizia_a, sisi lubią tę wiadomość
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka!Dziewczynka i chlopiec
-
bizona wrote:Hej ja juz po wizycie. Az glupio mi tu pisac po informacji od Ana167
w skrocie..ciaza bliźniacza, sa dwa pecherzyki jeszcze bez zarodkow ale maja do tego prawo jeszcze. Wizyta kolejna 14.01...zobaczymy wtedy co z nimi.
gratulacjeMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
ana167 przykro mi:(
bizona gratulacje
Justine wtedy nam nie wyszlo, ale teraz bedzie dobrzeoby
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
bizona wrote:Hej ja juz po wizycie. Az glupio mi tu pisac po informacji od Ana167
Bizona gratulacje i trzymam kciuki za dalszy rozwój !!! U mnie jeszcze tyle czasu do wizyty ech ...15.12 transfer 2 3 dniowe 8B
11.01.2017 DWA PĘCHERZYKI CIĄŻOWE, DWA ZARODKI DWA PIĘKNIE BIJĄCE SERDUSZKA !!!!
-
ewela873 wrote:Tak jak dziewczyny juz Ci pisały prysznic jest ok ☺
Tylko woda dość letnia niech będzie i później szybciutko do łóżeczka ☺
Wiem ze ciężko się leży
Ja przez moje 4 tygodnie myślałam że oszaleje ale tak sobie myślałam że są kobiety które leżą całą ciążę i dają radę! A ja mogłam leżeć w domu a to o niebo lepiej niż w szpitalu a również tak mogło się przecież przy moich krwotokach skończyć
Dasz radę i koniec
Wiadomo że tyłek boli i plecy ale ja choruję na stawy i wytrzymałam wiec Ty napewno też dasz radę
Najgorzej się je zupy na leżąco ☺
Ciągle się czymś opaprałam hihi ale co tam
Maleństwo najważniejsze
Przecież nie wiadomo ile będziesz musiała leżeć
Może z 2,3 tygodnie wystarczą
Jak kosmówka się ładnie przytwierdziemi do ścian macicy to już będzie wszystko ok a właśnie po to leżysz prawda?
Ja też dziś zupę jadłam ale musiałam się nieco podnieść więc pozycja taka na półleżąco.
Co do leżenie, to dokładnie- leżę właśnie ze względu na kosmówkę- może nie zrobi sie krwiak i ładnie się przytwierdzi. Juz w poniedziałek będę wiedzieć coś więcej.
Jestem jednak dobrej myśli bo w końcu bije we mnie malutkie serduszko i muszę wierzyć że wszystko bedzie w jak najlepszym porządku
Swoją drogą to niesamowite że maleństwo ma 5mm i serce już bije!!
-
Wife wrote:Mi też dr kazał badać w sumie nie wiem po co ale jak kazał to badałam,Monako dzięki właśnie walczę ze sobą czy się zapisać czy nie ale czytałam że we wczesnej ciąży to częste usg nie jest wskazane ale stres też nie no zobaczymy jak jutro będzie ale może wytrzymam sama nie wiem
kochana a jak się czujesz? Ja też dużo leżę bo boję się cokolwiek robić...
Wife, jak chcesz iść jutro to i na usg bedzie wszystko pięknie to wtedy przesunełabym nieco wizytę z 10 stycznia. Chyba że wytrzymasz, ale wierzę że to nie jest łatwe. Może posłuchaj męża- on tak rozsądnie podejmował decyzje odnośnie powtarzania bety
Kochana , ja się czuję dobrze-już się tak nie doszukuję objawów...teram skupiam sie na leżeniu i na tej kosmówce...nie wiem jaka pozycja najlepsza, co mogę, czgo nie mogę...takie tam pierdoły zaprzątają moją głowę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 20:15
-
Lipa czy miałaś podawany w ciąży intralipid? Jeśli tak to możesz apisać kiedy i jak częśto?
A może są inne dziewczyny które miały w ciąży podawany?
Ja będę mieć jutro- równo 4 tygodnie od ostatniego wlewu i zastanawiam sie jak było u innych.
Dziewczyny jeszcze jedno pytanie- kiedy najlepiej do stomatologa w ciąży? ostatnio byłam w lipcu i nie wiem czy iść ( o ile będę mogła sie z łóżka ruszyć) w 1 trymestrze czy lepiej poczekać do drugiego. Chodzi mi o skaling i piaskowanie bo ubytków nie mam. -
MoNaKo wrote:Lipa czy miałaś podawany w ciąży intralipid? Jeśli tak to możesz apisać kiedy i jak częśto?
Ja będę mieć jutro- równo 4 tygodnie od ostatniego wlewu i zastanawiam sie jak było u innych.
Dziewczyny jeszcze jedno pytanie- kiedy najlepiej do stomatologa w ciąży? ostatnio byłam w lipcu i nie wiem czy iść ( o ile będę mogła sie z łóżka ruszyć) w 1 trymestrze czy lepiej poczekać do drugiego. Chodzi mi o skaling i piaskowanie bo ubytków nie mam.
ja mam zle doswiadczenie z intralipidem w ciazy... chociaz rownie dobrze moglo sie stac to co sie stalo bez intralipdu...ale fakt jest ze dzien po nim to sie stalo...sama nie wiem co mam o nim myslec..mi dr Pasnik mowil na wizycie bym go nie brala juz w ciazy...ale bede jeszcze o tym rozmawiac z nimWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 20:36
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
ana167 wrote:Biozna ciesz się kochana.. Zycie za zycie..
Oby było dobrze -
Pamiętam Yoselyn o Twoich smutnych doswiadczeniach dlatego chciałam zapytać jeszcze inne dziewczyny. Z drugiej strony to tylko olej sojowy, więc to nawet nie jest lek...więc raczej nie wydaje sie aby był niebezpieczny...ale nigdy nie wiemy co maleństwu może zaszkodzić
Rozmawiałaś z dc Paśnikiem czy to właśnie intralipid mógł być przyczyną Twojej straty?
Czy podczas transferu bedziesz miała intralipid a w ciąży juz nie czy w ogóle nawet przed transerem nie bedziesz miała wlewów? -
MoNaKo wrote:Lipa czy miałaś podawany w ciąży intralipid? Jeśli tak to możesz apisać kiedy i jak częśto?
Dziewczyny jeszcze jedno pytanie- kiedy najlepiej do stomatologa w ciąży? ostatnio byłam w lipcu i nie wiem czy iść ( o ile będę mogła sie z łóżka ruszyć) w 1 trymestrze czy lepiej poczekać do drugiego. Chodzi mi o skaling i piaskowanie bo ubytków nie mam.
Monako moja mąż stomatologradzi
Najlepiej miedzy 4-7 mc ciąży czyli II trymestrze. Mowi za w pierwszym lepiej nic nie robić15.12 transfer 2 3 dniowe 8B
11.01.2017 DWA PĘCHERZYKI CIĄŻOWE, DWA ZARODKI DWA PIĘKNIE BIJĄCE SERDUSZKA !!!!