IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Kredowa wrote:Wszystko Ok
)) serduszka ładnie biją maluchy mega urosły
kolejna wizyta za tydzień
U mnie mało kto wie, że jestem w ciąży - ze względu na to, że boję się powiedzieć więc wybaczcie ten jeden raz ale wstawię zdjęcie bo nie mam się komu pochwalić i z kim podzielić nawetTo się na prawdę dzieje ???
Kochana gratulacje !!!
Śliczne bąbelki
Moge tylko zapytać, podawalas 2 zarodki?
Z gory dziękuję za odpowiedz, buzka :-* -
mkl wrote:Nefe ty to jesteś moją nadzieją
Moja beta wolno rośnie ( trzecia beta tylko 60% wzrostu) i trzymam się tego że u Ciebie też przyrosty nie były książkowe i jest ciąża:)
Napisz mi proszę czy będzie chłopiec? Gdzieś czytałam że przy wolno wzrastającej becie jest chłopiec;p
Mkl bądź dobrej myśli,jesteś w ciąży i już, ja trzymam kciuki. A będziesz jeszcze robić bete?
U mnie na ostatniej wizycie nie udało się zobaczyć co będzie, lekarka obstawia dziewczynkę. 8 lutego idę na kolejne usg prenatalne, to może wtedy.I ICSI - 06.10.2016 - transfer; beta HCG - 12dpt 40,61; 14 dpt - 51,10; 18 dpt - 222,80; 9.11./
2 mrozaczki
04.06.2017 r. Zuzia
-
Kredowa wrote:Nefe, deseo, Yoselyn, Mag, Angela ( tak dwa zarodki 3 dniowe 8B) - dziękuje Wam :****
Mkl trzymam cały czas kciuki - kiedy masz usg ?
Kochana super , tez podamy 2 , oczywiście jak beda
Ciesze sie razem z Toba
Buzka :-*Kredowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mag85 wrote:Syssia jak tam samopoczucie, lepiej cos? Musisz myslec pozytywnie, chociaz latwe to nie jest. Zalatwilas te histeroskopie?
Histero załatwona na 20 lutego w Invicie i teraz czekanieDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
joasia1982 wrote:Kredowa przepiekne zdjecie!
A powiedzcie mi jakie szanse sa na blizniaki po podaniu 2 zarodkow?pytał dwa razy czy jestem pewna
nie wiem ile w % ale mówił że często sie im to zdarza. Wiadomo później jeszcze w trakcie może zostać jeden - niestety tak też sie zdarza i jestem tego świadoma - ale powiem Wam dziewczyny że tak strasznie chciałam być w ciąży - zwiekszyć swoją szanse że troche wtedy zbagatelizowalam te informacje
))) a pozniej zdziwko mnie chapło
)
Angela Joasia powodzenia !
Mkl to trzymamy za piątkowa wizytęjoasia1982, Viki26 lubią tę wiadomość
15.12 transfer 2 3 dniowe 8B
11.01.2017 DWA PĘCHERZYKI CIĄŻOWE, DWA ZARODKI DWA PIĘKNIE BIJĄCE SERDUSZKA !!!!
-
Sasanka1990 wrote:Czuje wlasnie to samo, mam ochotę w ogile lezec caly czas pod kocykiem i spac..
Oby te moje bole tez zwiastowaly sukces...
Sasanka chyba testujemy w tym samym czasie:-) Good luck! u mnie 8dpt zarodka 8a . Prawy jajnik mnie kłuje i podbrzusze pobolewa. Miałam crio na sztucznym... -
Sysiaaaaa wrote:Czy lepiej? Raczej nie
Histero załatwona na 20 lutego w Invicie i teraz czekanie
A Ty cos badalas z immonologii?
Ale z drugiej strony pomysl sobie tak, jak nic nie zrobimy to na pewno ciazy nie bedzie, a tak dajemy sobie szanse. Zeby cos miec trzeba zaryzykowac i zrobic ten krok do przodu. Musi byc dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 22:29
-
zocha17.1983 wrote:Sasanka chyba testujemy w tym samym czasie:-) Good luck! u mnie 8dpt zarodka 8a . Prawy jajnik mnie kłuje i podbrzusze pobolewa. Miałam crio na sztucznym...
ja tez mam dzis 8dpt zarodkow 8atylko ja mialam swiezy transfer nie crio
kiedy testujesz?
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
pysia wrote:ja tez mam dzis 8dpt zarodkow 8a
tylko ja mialam swiezy transfer nie crio
kiedy testujesz?
Planuje w piątek, chociaz miałam mega ochotę iść jutro...na szczescie maz mnie powstrzymal:-) Ja na świeży nie miałam szans,estradiol poszybowal i czułam się fatalnie... -
zocha17.1983 wrote:Planuje w piątek, chociaz miałam mega ochotę iść jutro...na szczescie maz mnie powstrzymal:-) Ja na świeży nie miałam szans,estradiol poszybowal i czułam się fatalnie...
ja planowalam czwartek, ale chyba tez w piatek pojde. moze wczesniej jakiegos sikacza strzele , zeby sie mniej wiecej jakos nastawić
jakos mi sie nie spieszy, zawsze boje sie tej bety .... no i te bóle @ mnie przerażają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 22:07
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
joasia1982 wrote:Kredowa przepiekne zdjecie!
A powiedzcie mi jakie szanse sa na blizniaki po podaniu 2 zarodkow?
Lekarz mi mowil , ze duze
My podajemy 2 zeby zwiekszyc szanse
A Ty kochana ile ?
My ruszamy w lutym , a Ty jestes juz w trakcie czy jeszcze przed ?joasia1982 lubi tę wiadomość
-
Kredowa wrote:Mi doktor mówił że duże
pytał dwa razy czy jestem pewna
nie wiem ile w % ale mówił że często sie im to zdarza. Wiadomo później jeszcze w trakcie może zostać jeden - niestety tak też sie zdarza i jestem tego świadoma - ale powiem Wam dziewczyny że tak strasznie chciałam być w ciąży - zwiekszyć swoją szanse że troche wtedy zbagatelizowalam te informacje
))) a pozniej zdziwko mnie chapło
)
Angela Joasia powodzenia !
Mkl to trzymamy za piątkowa wizytę
Hehe kochana bedzie dobrze
ZostAną 2: )
I nie dziękuję jeszcze , aby nie zapeszyc
-
Kredowa jakie duze dzieciaki! I jakie wyrazne usg!super! Ja tez mialam podane 2 zarodki a dzidzia jedna. Podobno zwiększa to szanse powodzenia wogole do jakis 40% paru moze procent ale z tego ciaza blizniacza to jakies 20% szans. Co i tak jest duzo
Tak mi dr mowil.
joasia1982, Kredowa, elcia_aa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny za odpowiedzi
My wlasnie myslimy. Lekarka radzi nam, zeby wziac dwa, bo ja mam endo 3 st, niskie AMH i 35 lat. Zreszta zobaczymy czy w ogole sie uda, zeby byly dwa. Mam nadzieje, ze bedzie ich wiecej i reszte sie uda zamrozic...
Angela podchodzimy pierwszy raz do IVF, jakos w polowie lutego powinnam dostac @ i wtedy zaczynam ze stymulacja gonalem.Angela* lubi tę wiadomość