IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję za odpowiedzi:)
Pytam ze względu na sytuację-biorę gonapeptyl codziennie o 22.
Mam dołączyć menopur.
Leki mam wykupione do niedzieli włącznie
W poniedziałek mam wizytę. Miałam mieć na 12. Zaplanowałam sobie zatem branie menopuru o 12. Wtedy w pon dokupilabym i od razu wzięła.
Moja wizyta została przełożona na godz 17. W związku z tym zaczęłam się zastanawiać jak brać ten menopur żeby było najlepiej. -
Polly_love wrote:Dziewczyny, czy mogę prosić aby któraś z Was napisała, jak wygląda et w Provicie? Czy podawane jest w standardzie Relanium, czy leży się po? Czy jeśli jest się pacjentem dr Paligi, to ona wykonuje et? Z góry dziękuję
W provi są dyżury na transfery i w zależności jaki dzień Ci się trafi dyżuruje wtedy inny lekarz. Jest też możliwość poproszenia Pani Doktor o obecność i w zależności czy ma fizycznie taka możliwość to będzie Ci robić Dr Paliga albo nie. W klinice praktykowane jest podawanie relanium 2h przed transferem oraz leżenie 20 minut po transferze.Polly_love lubi tę wiadomość
Angelius-Provita po kilku latach zmiana na InviMed 😁
Endometrioza III stopnia, niedrożność jajowodów, immunologia.
od 2014; 5 IMSI, ponad 15 transferów, 5 poronień. -
Deseo wrote:u mnie niestety kicha... beta 2,29. (już wolałabym aby od razu taka wyszła
)
Justine, trzymam kciuki za Ciebie!wiem co czujesz i wiem, że to trudniejsze niż od razu ujemna beta
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Lady dzięki.
U mnie raczej chodzi o to że wizytę mam o 17 i jak będę brać lek w pon żeby godzina brania byla mniej więcej stała bo to jest dość istotne
Stąd próbuje rozplanowac logistycznie godz brania menopuru i gonapeptylu
Badanie hormonów będzie o 15. Wizyta o 17.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 15:30
-
Deseo wrote:u mnie niestety kicha... beta 2,29. (już wolałabym aby od razu taka wyszła
)
Justine, trzymam kciuki za Ciebie!
przykro mi bardzo...Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Sysiaaaaa wrote:Nie miałam soli, a żyła bolała tylko na końcu.
Oj. Pierwszy raz się z tym spotkałam że bez soliProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
)
Justine, trzymam kciuki za Ciebie!
Ja właśnie oddałam krew. Czekamy do 18-19.Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Justine wrote:
Ja właśnie oddałam krew. Czekamy do 18-19.
Ja w klinice w gyncentrum tez mialam intralipid bez soli, ostatnio jak sie spytalam czy mozna sobie to rozcienczyc to panie byly zdziwione, ze to roztwoj jest przygotowany tak zeby nie trzeba rozcienczac...emka29 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Justine wrote:
Ja właśnie oddałam krew. Czekamy do 18-19.
Kciuki za beteJustine lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Polly love, ja miałam 2 transfery w Provicie i za każdym razem dostałam Nospę w pośladek 20min. przed transferem, a po transferze leżałam 20minut. Transfery robili mi lekarze dyżurni, nigdy nie był to mój lekarz prowadzący, ale dla mnie nie miało to jakiegoś znaczenia.I IMSI 13.05.2016
II IMSI 15.07.2016
III IMSI 30.03.2017, beta 9dpt 67, 11dpt 213