IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
małamii89 wrote:Czesc
Czy ktoras z Was sie orientuje ile czasu po laparo musi minac aby podejsc do crio?
Przestaszylam sie jak przeczytalam, ze juz zarodkow nie ma....czy ktoras z Was sie wybiera so Provity w tej sprawie?(
Justine gratulacje;***
W zależności co miałaś robione. Jeśli była tylko zwiadowcza to może być już w kolejnym cyklu. Jeśli coś wycinali to w zależności od tego co wycinali i ile to trzeba odczekać min. 3 msc.Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Dziewczyny kiedy mialyscie podany intralipid, tzn ile przed transferem, w dniu transferu a może dzien po?
Ja miałam różnie. Raz w dniu transferu tuż przed, inny w dniu transferu ale tuż po transferze a teraz brałam dzień przed transferem
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
Dziewczyny które kupują utrogestan w czechach.. płacicie karta ?jak to wygląda? Ja zmieniałam zawsze złotówki na korony a nie wiem jak to wygląda z płatnościami karta. Można wogole? Nie wychodzi drożej?
Sorki za może głupie pytanie ale nie chce wyjść na głupka w aptece; )Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 13:16
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
pysia wrote:Dziewczyny które kupują utrogestan w czechach.. płacicie karta ?jak to wygląda? Ja zmieniałam zawsze złotówki na korony a nie wiem jak to wygląda z płatnościami karta. Można wogole? Nie wychodzi drożej?
Sorki za może głupie pytanie ale nie chce wyjść na głupka w aptece; )pysia lubi tę wiadomość
-
No, to ciężarna dotarła do domu i teraz zamierza nie robić nic
Podali mi dwie ładne blastki, więc jest szansa. Ja jestem dobrej nadziei i tego zamierzam się trzymać. Dziękuję za wsparcie i miłe słowa :*Karo-Linka, MalaHD, Bella93, sisi, Evaa, shooa, ana167, sylwia80, ojejku, Morwa, Flowwer, Deseo, Konwalia, SzewskaPasja, anakonda, Anatolka, lena7, małamii89, kassik, Nefe, Milkowiec, Natka-matka wariatka :), Asiula86, Beata.D, sandzu, lipa, sylvuś, Moniaa lubią tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Ania1986 wrote:I drugie pytanie do dziewczyn pochodzących do AZ w provicie czy na pierwszej wizycie mialyscie usg robione?
mialam badanie ginekologiczne i usg oraz obszerny wywiad..
Intralipid w 2dc i w dniu transferuMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
pysia wrote:Dziewczyny które kupują utrogestan w czechach.. płacicie karta ?jak to wygląda? Ja zmieniałam zawsze złotówki na korony a nie wiem jak to wygląda z płatnościami karta. Można wogole? Nie wychodzi drożej?
Sorki za może głupie pytanie ale nie chce wyjść na głupka w aptece; )
ja kupowalam z karty i wyszlo ciut drozej, recepta jest wazna 14 dnipysia lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Morwa wrote:Mój estradiol z dzisiaj wynosi 8083 pg/ml
tyk-tyk,tyk-tyk,tyk-tyk...
Dobrze ,że jutro punkcja :p
niezle.. mozliwe ze hiperka bedzie... pij duzo wody.. a ile masz pecherzykow?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Sysiaaaa. Wszystkiego dobrego, niech sie blastki dobrze rozgoszcza.
Ja bardzo lubie ten dzien transferu. Mam poczucie jakiejs takiej magiiI pomimo, ze nigdy zadne zarodki ze mna dlugo nie zostaly, to te pierwsze dni po transferze w jakis sposob wynagradzaja ten caly wysilek.
Zycze Ci duzo spokoju w nastepnych tygodniach.Sysiaaaaa lubi tę wiadomość
5 x ICSI + 7 x FET = 19 zarodkow, 2 x poronienie @10tyg & @8tyg (T22), 1 x cb
1 x naturalna cb
Szczęśliwy finał - Emilia 19/7/2019 -
brenya77 wrote:Sysiaaaa. Wszystkiego dobrego, niech sie blastki dobrze rozgoszcza.
Ja bardzo lubie ten dzien transferu. Mam poczucie jakiejs takiej magiiI pomimo, ze nigdy zadne zarodki ze mna dlugo nie zostaly, to te pierwsze dni po transferze w jakis sposob wynagradzaja ten caly wysilek.
Zycze Ci duzo spokoju w nastepnych tygodniach.to mój okres i dni dla mniei i moich bąbelków. Przez ten czas nie jestem kura domową, w królową
mąż zapowiedział, że przejmuje wszytskie obowiązki, dobry z niego cokolwiek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 18:03
Karo-Linka lubi tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Yoselyn82 wrote:niezle.. mozliwe ze hiperka bedzie... pij duzo wody.. a ile masz pecherzykow?
Na prawym było z 10..a na lewym ze 20 lekka ręką. Ciężko W ogóle było to zliczyć. Moje jajniki wyglądają jak maliny z Czarnobyla :p Lewy jajnik chciał się wykazać, bo nie mam przy nim jajowodu :p a tak na serio to boję się hiperki, piję dużo wody, dużo białka wcinam. No i dalej będę na lekach , które nieco będą zbijać hormony. Nie będzie świeżego transferu ,więc teoretycznie nie będzie co podbijać w dalszym ciągu estradiolu. Ale jak będzie naprawdę to czas pokaże. Na chwilę obecną czuję się dobrze.lipa lubi tę wiadomość