IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
małamii89 wrote:Czesc
Czy ktoras z Was sie orientuje ile czasu po laparo musi minac aby podejsc do crio?
Przestaszylam sie jak przeczytalam, ze juz zarodkow nie ma....czy ktoras z Was sie wybiera so Provity w tej sprawie?
(
Justine gratulacje;***
W zależności co miałaś robione. Jeśli była tylko zwiadowcza to może być już w kolejnym cyklu. Jeśli coś wycinali to w zależności od tego co wycinali i ile to trzeba odczekać min. 3 msc.Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Dziewczyny kiedy mialyscie podany intralipid, tzn ile przed transferem, w dniu transferu a może dzien po?
Ja miałam różnie. Raz w dniu transferu tuż przed, inny w dniu transferu ale tuż po transferze a teraz brałam dzień przed transferem
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
Dziewczyny które kupują utrogestan w czechach.. płacicie karta ?jak to wygląda? Ja zmieniałam zawsze złotówki na korony a nie wiem jak to wygląda z płatnościami karta. Można wogole? Nie wychodzi drożej?
Sorki za może głupie pytanie ale nie chce wyjść na głupka w aptece; )Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 13:16

Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
Jak zaplacisz karta, to bank przeliczy Ci to na zlotowki wedlug ich kursu, zazwyczaj wychodzi nieznacznie drozej.pysia wrote:Dziewczyny które kupują utrogestan w czechach.. płacicie karta ?jak to wygląda? Ja zmieniałam zawsze złotówki na korony a nie wiem jak to wygląda z płatnościami karta. Można wogole? Nie wychodzi drożej?
Sorki za może głupie pytanie ale nie chce wyjść na głupka w aptece; )
pysia lubi tę wiadomość
-
No, to ciężarna dotarła do domu i teraz zamierza nie robić nic

Podali mi dwie ładne blastki, więc jest szansa. Ja jestem dobrej nadziei i tego zamierzam się trzymać. Dziękuję za wsparcie i miłe słowa :*
Karo-Linka, MalaHD, Bella93, sisi, Evaa, shooa, ana167, sylwia80, ojejku, Morwa, Flowwer, Deseo, Konwalia, SzewskaPasja, anakonda, Anatolka, lena7, małamii89, kassik, Nefe, Milkowiec, Natka-matka wariatka :), Asiula86, Beata.D, sandzu, lipa, sylvuś, Moniaa lubią tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Ania1986 wrote:I drugie pytanie do dziewczyn pochodzących do AZ w provicie czy na pierwszej wizycie mialyscie usg robione?
mialam badanie ginekologiczne i usg oraz obszerny wywiad..
Intralipid w 2dc i w dniu transferuMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
pysia wrote:Dziewczyny które kupują utrogestan w czechach.. płacicie karta ?jak to wygląda? Ja zmieniałam zawsze złotówki na korony a nie wiem jak to wygląda z płatnościami karta. Można wogole? Nie wychodzi drożej?
Sorki za może głupie pytanie ale nie chce wyjść na głupka w aptece; )
ja kupowalam z karty i wyszlo ciut drozej, recepta jest wazna 14 dni
pysia lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Morwa wrote:Mój estradiol z dzisiaj wynosi 8083 pg/ml
tyk-tyk,tyk-tyk,tyk-tyk...
Dobrze ,że jutro punkcja :p
niezle.. mozliwe ze hiperka bedzie... pij duzo wody.. a ile masz pecherzykow?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Sysiaaaa. Wszystkiego dobrego, niech sie blastki dobrze rozgoszcza.
Ja bardzo lubie ten dzien transferu. Mam poczucie jakiejs takiej magii
I pomimo, ze nigdy zadne zarodki ze mna dlugo nie zostaly, to te pierwsze dni po transferze w jakis sposob wynagradzaja ten caly wysilek.
Zycze Ci duzo spokoju w nastepnych tygodniach.
Sysiaaaaa lubi tę wiadomość
5 x ICSI + 7 x FET = 19 zarodkow, 2 x poronienie @10tyg & @8tyg (T22), 1 x cb
1 x naturalna cb
Szczęśliwy finał - Emilia 19/7/2019 -
Chodzę i się dziś uśmiechbrenya77 wrote:Sysiaaaa. Wszystkiego dobrego, niech sie blastki dobrze rozgoszcza.
Ja bardzo lubie ten dzien transferu. Mam poczucie jakiejs takiej magii
I pomimo, ze nigdy zadne zarodki ze mna dlugo nie zostaly, to te pierwsze dni po transferze w jakis sposob wynagradzaja ten caly wysilek.
Zycze Ci duzo spokoju w nastepnych tygodniach.
to mój okres i dni dla mniei i moich bąbelków. Przez ten czas nie jestem kura domową, w królową
mąż zapowiedział, że przejmuje wszytskie obowiązki, dobry z niego cokolwiek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 18:03
Karo-Linka lubi tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Ale na lewym, czy na prawym ?Yoselyn82 wrote:niezle.. mozliwe ze hiperka bedzie... pij duzo wody.. a ile masz pecherzykow?

Na prawym było z 10..a na lewym ze 20 lekka ręką. Ciężko W ogóle było to zliczyć. Moje jajniki wyglądają jak maliny z Czarnobyla :p Lewy jajnik chciał się wykazać, bo nie mam przy nim jajowodu :p a tak na serio to boję się hiperki, piję dużo wody, dużo białka wcinam. No i dalej będę na lekach , które nieco będą zbijać hormony. Nie będzie świeżego transferu ,więc teoretycznie nie będzie co podbijać w dalszym ciągu estradiolu. Ale jak będzie naprawdę to czas pokaże. Na chwilę obecną czuję się dobrze.
lipa lubi tę wiadomość