IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
lena7 wrote:Boje sie tez to byc moze to jest powodem ze moje ciaze obumieraly
-
Sysiaaaaa wrote:A u którego lekarza?
Która z dziewczyn jest teraz po transferze, krótko przed lub już przed betowaniem?
Szukam bratniej duszy do oczekiwaniasisi, Beata.D, Bella93, shooa, niezapominajka2017, MalaHD, sylwia80 lubią tę wiadomość
-
W przychodni powiedzieli za 14 dni. Ale chyba zrobie wcześniej. Jakby się udało to byłby najwspanialszy prezent na 30 urodziny:D
-
emka29 wrote:W przychodni powiedzieli za 14 dni. Ale chyba zrobie wcześniej. Jakby się udało to byłby najwspanialszy prezent na 30 urodziny:D
Trzymam kciuki żeby tak byłoProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
lena7 wrote:Boje sie tez to byc moze to jest powodem ze moje ciaze obumieraly
lena7 lubi tę wiadomość
-
Sysia, brać
Dr sobie oczyści drogę bez problemu
Sysiaaaaa lubi tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Justine wrote:Sysia, brać
Dr sobie oczyści drogę bez problemu
trzymajcie jutro kciuki za transfer i poproszę od ciężarnych dużo wirusów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 20:05
Evaa, sylwia80, Karo-Linka, shooa, Justine, Milkowiec, Nefe, Deseo, Konwalia, lena7, sylvuś lubią tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Ja wczoraj miałam transfer ten sam dzień co emka29 zabrałam 2 zarodki, betę planuje na 11 dpt czyli na przyszłą sobotę
Jeśli chodzi o lutinus to ja brałam i tak jak Justine napisałam lekarz oczyszcza drogęana167, sisi, Evaa, Sysiaaaaa, Beata.D, Justine, Nefe lubią tę wiadomość
-
Sysiaaaaa wrote:No to supcio
Wszystkie dla Ciebiemowisz,masz ...
"*"';:'///)(;:'''''''''''"""""*******""'':_&&&&--&&_+++++++++;!!;;:''"****""""""Sysiaaaaa lubi tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Sysiaaaaa wrote:No to supcio
Kciuki mocne zacisniete....
mi lekarka mowila ze mam zawsze brac lutke przed transferem, ze lekarz oczysci, a juz cos sie wchlonie zanim bedzie zabiegSysiaaaaa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
&&
Sysiaaaaa lubi tę wiadomość
-
Sysiaaaaa wrote:Emka29 trzymam kciuki za prezent &&&&
Jutro na 12 mam transfer i się zastanawiam czy brać rano Lutinusa. Jak myślicie?Sysiaaaaa lubi tę wiadomość
-
emka29 wrote:Miałam kazali rano tylko podjezykowa wziąć rano. A i dostałam czopki scopolan na skurcze.
Justine lubi tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Dziewczyny, gdyby któraś potrzebowała to mam do pozbycia się całe opakowanie Prolutex 25 w zastrzykach. Mogę wysłać
jak coś piszcie prv
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 20:54
15.12 transfer 2 3 dniowe 8B
11.01.2017 DWA PĘCHERZYKI CIĄŻOWE, DWA ZARODKI DWA PIĘKNIE BIJĄCE SERDUSZKA !!!!
-
Kredowa wrote:Dziewczyny, gdyby któraś potrzebowała to mam do pozbycia się całe opakowanie Prolutex 25 w zastrzykach. Mogę wysłać
jak coś piszcie prv
wyslalam zaproszenieMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️