IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny a jak u Was ze sprawami łóżkowymi po transferze ?? Nam kazali sie wstrzymać na ile to możliwe ale szczerze to moje libido tak skoczyło do góry ze juz ostatkiem wytrzymuje :phttps://www.maluchy.pl/li-73179.png
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny a jak u Was ze sprawami łóżkowymi po transferze ?? Nam kazali sie wstrzymać na ile to możliwe ale szczerze to moje libido tak skoczyło do góry ze juz ostatkiem wytrzymuje :p
Lekarz po wizycie pecherzykowej powiedzial, ze jak juz to tylko z prezerwatywa i lepiej bez orgazmu u mnie. -
nick nieaktualnyBella93 wrote:My mamy zakaz od transferu do odwolania. Z reszta mysle, ze jak sie uda to blokada psychiczna bedzie silniejsza - poronilam w dzien po wspolzyciu.
Lekarz po wizycie pecherzykowej powiedzial, ze jak juz to tylko z prezerwatywa i lepiej bez orgazmu u mnie.
O kurczę -
nick nieaktualny
-
Kunia bardzo mi przykro że musisz się przemęczyć ale ja też bym leków nie odstawiała. Walcz do końca cuda się zdarzają.
Małaszarobura współczuję tych nerwów ale może będzie happy end.
Ja też miałam zakaz współżycia po transferach.
małaszarobura, Kunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kunia i małaszarobura trzymam za was kciuki
Ja od dnia transferu nie mialam przytulanek ale nawet mnie nie ciagnie.. wole nie ryzykowac..małaszarobura lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
ana167 wrote:Ja z wrażenia, to nawet się dotknac nie daje... Do zakonu moge wstąpić..
Ja mam nawet osobną kołdręana167, sylwia80 lubią tę wiadomość
Walka od 3lat. AMH - 0,14. Niepłodność wtórna. Procedura z KD.
07.03.17 - III criotransfer- 5tc 2700 bhcg, 6tc - koniec radosci
19.04.17 - IV criotransfer ( Bl 4.1.2, Bl 3.2.2). 5dpt bhcg 2013.
Prawdopodobnie kolejny raz nieudane. Nie wiadomo co sie dzieje.Czekamy do usg 04.05. -
bazylka wrote:Dziewczyny bardzo mi przykro. Ja też czuję że będzie do bani...
Bazylek ale ty dopiero 2.05 robisz?
Wytrwała jesteś!Walka od 3lat. AMH - 0,14. Niepłodność wtórna. Procedura z KD.
Prawdopodobnie kolejny raz nieudane. Nie wiadomo co sie dzieje.Czekamy do usg 04.05. -
Agniechaaaa wrote:Wytrzymac sie da ale nad snami w nocy juz nie panuje :p
Czytałam na innym forum o in vitro o mimowolnych orgazmach u kobiet. Niesamowite...
Tak po prostu bez niczego.Walka od 3lat. AMH - 0,14. Niepłodność wtórna. Procedura z KD.
nick nieaktualnymałaszarobura wrote:Czytałam na innym forum o in vitro o mimowolnych orgazmach u kobiet. Niesamowite...
Tak po prostu bez niczego.
Tez przed chwila czytałam i patrząc na mój organizm nie dziwie sie ze do tego dochodzii dlatego sie pytam czy tylko u mnie hormony tak działają
ale dziewczyny a pisały, ze w większości niż złego sie przez to bie działo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 18:31
-
Agnieecha ale ty za dwa dni betujesz:-)
!
Już zaczynam trzymać kciuki.Agniechaaaa lubi tę wiadomość
Walka od 3lat. AMH - 0,14. Niepłodność wtórna. Procedura z KD.
małaszarobura wrote:Kunia tak mi przykro...
I u mnie też kiepsko jest.
Ani to zaśniad,ani pozamaciczna- było usg.
Beta z dzisiaj na podobnym poziomie co 2 dni temu.
Było 2013,jest 1972.
Jest pęcherzyk ciazowy w macicy ale ma 5 tygodni, czyli musiałam zajść w ciąże naturalnie w międzyczasie(ale jakim cudem!!!). Za wczesnie żeby było cos widać w macicy z tego in vitro- dzis 7 dpt.
Ponieważ beta nie rośnie to bardzo duże prawdopodobieństwo ze ani z tego pęcherzyka ani z in vitro nic nie wyszło.
Mam powtórzyć bete w sobotę.mam nastawić sie na brak ciąży.
To był mój ostatni transfer:-(.
małaszarobura lubi tę wiadomość
-
ona333 wrote:myślicie ze odstawić mozna leki? skoro i tak wyszła mi beta w 7dpt <0,1?
rzygac mi sie chce jak na nie patrze, i jak mam łykać dalej ;/
a przeciez nie zadzwonie do kliniki ze robiłam bete jak kazali za tydzień dopiero ;/