IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny help!!
Wczoraj byłam na USG i to był mój 13dc. Endo 5mm na jajniku prawym pęcherzyk 8mm a na lewym 10mm albo na odwrót, już nie pamiętam.
No i prof stwierdził, że do owy daleko i w ogóle.
No a dziś w pracy ok 10:00 czyli po ok 22h id badania zaczęłam plamić. Ale to plamić żywa krwiąnigdy, przenigdy mi się coś takiego nie zdarzyło w środku cyklu.
Wieczorem widziałam na wkładce taki mały skrzep, czy to mógł być jakiś krwiaczek?
No i ja podchodzę do crio na cyklu naturalnym, nic nie biorę. Żadnych leków. -
Natka-matka wariatka :) wrote:Dziewczyny help!!
Wczoraj byłam na USG i to był mój 13dc. Endo 5mm na jajniku prawym pęcherzyk 8mm a na lewym 10mm albo na odwrót, już nie pamiętam.
No i prof stwierdził, że do owy daleko i w ogóle.
No a dziś w pracy ok 10:00 czyli po ok 22h id badania zaczęłam plamić. Ale to plamić żywa krwiąnigdy, przenigdy mi się coś takiego nie zdarzyło w środku cyklu.
Wieczorem widziałam na wkładce taki mały skrzep, czy to mógł być jakiś krwiaczek?
No i ja podchodzę do crio na cyklu naturalnym, nic nie biorę. Żadnych leków.madlenka lubi tę wiadomość
Czynnik męski - mała ruchliwość, morfologia 3%
26.09 transfer 2 zarodków 8A
8 dpt beta 19,37, 10dpt 51,88 13 dpt 198,7 17dpt 833,9
-
nick nieaktualny
-
Ehhhh ten listopad przykro mi KarenWysoki prg w fazie folikularnej, Niedoczynność tarczycy;
3 x ciąża pozam. natural.- usunięte oba jajowody;
3 Kliniki;
4 x ICSI, 8 transferów, 10 zarodków, 1 x cb
Ostani transfer 18.08.2020 r.
Nasz mały wielki cud 🙏❤️
8dpt- beta 88; 10dpt- beta 234; 13dpt- beta 1199; 15dpt- beta 3100
16dpt- pęcherzyk ciążowy
24dpt -❤️
1. USG Prenatalne z Sanco - zdrowa 👧
2. USG Połówkowe ✅
3. USG III trym ✅
2021 r. - córka mój cały Świat -
madlenka wrote:W takim razie 3mam kciuki za grudniowy transfer. A kiedy będziesz sie z nią widzieć? Ty sie leczysz w Polsce? Tak mi sie myła te dziewczyny co sa za granica.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
madlenka wrote:W takim razie 3mam kciuki za grudniowy transfer. A kiedy będziesz sie z nią widzieć? Ty sie leczysz w Polsce? Tak mi sie myła te dziewczyny co sa za granica.
-
Karen
Dziewczyny mam pytanie w imieniu koleżanki, która niebawem bedzie podchodziła pierwszy raz do ivf, czy przed pierwszym podejściem robiliście badania immuno? IMK i CBA? Dziewczyna ma już jedno dziecko z poprzednim partnerem, teraz 25 cykli całkowicie bez efektu, oboje zdrowi -
Karen przykro mi
ale mam nadzieje ze bedziesz mogla podejsc do crio zaraz..
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
madlenka wrote:Ja nie robiłam. Nawet nie wiem co to. Ja to wogle mało wiem
Też nie robiłam. I czarna magia co to.PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284