IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Cudowna informacja Cierpliwa!
Czyli od razu odpoczywasz I zwolnienie?
Zresztą z 2 nic dziwnego.Cccierpliwa, Australijka lubią tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kozisina wrote:Pamiętaj że masz maluszka co na Ciebie czeka! Musisz być silna dla niego.
Problemik, to straszne, że czasami przed naszym marzeniem staje gruby mur i to tak trywialny jak kasaniby szczęścia nie daje, a tutaj akurat jest całkiem na odwrót
żebym tylko miała to każdej z Was bym dała by spełniać marzenia... Mnie też by nie było stać na kolejny raz. Przynajmniej nie prędko...
A Tobie , którym razem się udało kozisina ? nie wiem czy mogę zapytać ...
kokosowa40 -
problemik wrote:Mieszkamy na wschodzie Polski. Nie mamy jak dojezdzac do Katowic czy Gdanska.
Raz , że nie zdzierają kasy a dwa często doktor nie bierze pieniędzy za wizytę .
U mnie transfer też 1300 ...crio 1500 ....
kokosowa40 -
madwitka wrote:Ah... Tule Was dziewczyny! Kokosowa tak mu przykro, kochana ale masz jeszcze jedno dzieciatko ktore czeka na Ciebie :-*
kokosowa40 -
Cccierpliwa wrote:Melduje ze sa dwa i oba serduszka bija
jeden jest piekny duzy z pecherzykiem zoltkowym jak aureola i idealnie wpasowany w OM a drugi malenki z malenkim serduszkiem i o tyfzien i dzien cofniety... powiedzieli ze moze nadrobic ale moze byc tez tak ze nas wkrotce opuści bo od poczatku jest bardzo w tyle (znam juz taki przypadek bo przyjaciolka kuzynki miala dokladnie taka sama sytuacje wiec od poczatku bylam przygotowana) ale najwazniejsze dla nas zeby chociaz jeden z tych silaczy zostal i rosl piekny i zdrowy a drugi to bedzie tylko wiecej szczescia... wlasnie przygotowuja mi recepty (bo klinika moze mi wystawiac darmowe ze w aptece nic nie zaplace wiec daja do 12tc leki juz), zwolnienie i karte ciazy wiec mialam chwile zeby naskrobac...
albo parka będzie
kiedy kolejne usg ?
Sabinkak, Cccierpliwa lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Holly wrote:Powtórzę w piątek wieczorem, ale jestem już 13 dni po ovitrelle, kiedyś badałam koło 10 dnia mi wychodziło 1,5 mlU Wiec nie obstawiam ze to resztki po zastrzyku. Mało trochę ale oby rosło.
)
Holly lubi tę wiadomość
kokosowa40 -
Mag85 wrote:Tylko ze zarodkow nie maja
Mają ale to zależy od fenotypu.
Ale lepiej się zapisać i czekać bo czas i tak minie a siedzieć z założonymi rękoma nic nie da.
KateB piękny widok, miód na nasze serca.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Cccierpliwa wrote:Melduje ze sa dwa i oba serduszka bija
jeden jest piekny duzy z pecherzykiem zoltkowym jak aureola i idealnie wpasowany w OM a drugi malenki z malenkim serduszkiem i o tyfzien i dzien cofniety... powiedzieli ze moze nadrobic ale moze byc tez tak ze nas wkrotce opuści bo od poczatku jest bardzo w tyle (znam juz taki przypadek bo przyjaciolka kuzynki miala dokladnie taka sama sytuacje wiec od poczatku bylam przygotowana) ale najwazniejsze dla nas zeby chociaz jeden z tych silaczy zostal i rosl piekny i zdrowy a drugi to bedzie tylko wiecej szczescia... wlasnie przygotowuja mi recepty (bo klinika moze mi wystawiac darmowe ze w aptece nic nie zaplace wiec daja do 12tc leki juz), zwolnienie i karte ciazy wiec mialam chwile zeby naskrobac...
) podwójne szczęście by było ...
Cccierpliwa lubi tę wiadomość
kokosowa40 -
KateB gratulacje
Ja tez właśnie po usg genetycznym, malec wyglada pięknie i zdrowow przyszłym tygodniu odbieramy komplet badan z pappa
dzidziuś wyglada na chłopca
KateB, Asia_88, gosia81 lubią tę wiadomość
-
Lizzinka wrote:Cześć... czy ma któraś z Was zbędny puregon? Potrzebujemy do nowej procedury, a nie mamy już refundacji ;-( ;-( ;-(
Poprzednia procedura zakończyła się poronieniem w 7 tyg ;-( ;-( ;-(
kokosowa40 -
kokosowa40 wrote:Dzięki za wsparcie ...czeka , czeka ...ale czy doczeka ...boję się , że po rozmrożeniu będzie coś nie tak ...i wtedy wszystko trzeba od nowa ....Corka - 2018
Syn - 2021 -
W ogóle to tak w skrócie napiszę co u mnie . Wczoraj odstawiłam leki . Bo beta Hcg okazała się być za niska (o,1) . Dziś rano doszły mi wyniki progesteronu i estradiolu ... więc tak ...progesteron ciuteczkę podrósł ...do 10 , 58 ...a za to estradiol zmalał ...na początku był 128, 30 ...to wczoraj był 49, 40 ...nie wiem co to oznacza ...Bo zarodek się chyba w ogóle nie zagnieździł tak ? gdybym nie odstawiła lekarstw to dziś byłby mój 10dpt ... Moja klinika dopiero będzie czynna 03.01 .2018 ...i wtedy się umówię na kolejne spotkanie ...a teraz mam zamiar wypocząć psychicznie od tego wszystkiego ...
Wierzę w to , że ten drugi raz będzie tym szczęśliwym ... Wam za , którym razem się udało ? poproszę o doping i o wpisy))
kokosowa40 -
Mum2b wrote:Kokosowa jesli masz blastke to na prawde baaaardzo rzadko sie zdarza ze cos jest nie tak po rozmrozeniu. Babka w klinice mojej mowila ze przy blastce nie mieli takiego przypadku
kokosowa40 -
Lizzinka wrote:Cześć... czy ma któraś z Was zbędny puregon? Potrzebujemy do nowej procedury, a nie mamy już refundacji ;-( ;-( ;-(
Poprzednia procedura zakończyła się poronieniem w 7 tyg ;-( ;-( ;-(Czynnik męski - mała ruchliwość, morfologia 3%
26.09 transfer 2 zarodków 8A
8 dpt beta 19,37, 10dpt 51,88 13 dpt 198,7 17dpt 833,9