IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Madagaskar wrote:No właśnie kojarzyłam czyli jajowody miałam do bani ale pamięć mam dobra
Madagaskar lubi tę wiadomość
-
Kabi, odstaw leki, jesli nie chcesz ich brac, przeciez nikt Cie nie zmusi.
Lekarz nie ma prawa na Ciebie krzyczec.
Gdy dostaniesz @ przed teoretycznym 14dpt, to powiesz lekarzowi, ze dostalas krwawienia na prg i go odstawilas
10dpt to nie jest za wczesnie zrobiona beta.
Matka mimo wszystko, accofil powoduje wzrost leukocytow, wzrost dobrych cytokin, tworzy przyjazne srodowisko dla zarodka. -
emka29 wrote:Tak miałam w prawym jajowodzie i usuneli mi go.
A miałaś sprawdzaną drożność jajowodów przed c.p.? Albo później czy ten drugi jajowód drożny?
Never Lose Hope - widzę, że Ty też przeszłaś przez ciąże pozamaciczne, masz usuniętę oba jajowody czy masz jakiś?2013 ciąża pozamaciczna
2015 córeczka
2018 ciąża pozamaciczna -
Matka mimo wszystko wrote:Dziewczyny, możecie mi powiedzieć jakie ma działanie accofil?W jakich sytuacjach się go stosuje?4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27
2019 naturalsik
-
Monique1983 wrote:A miałaś sprawdzaną drożność jajowodów przed c.p.? Albo później czy ten drugi jajowód drożny?
Never Lose Hope - widzę, że Ty też przeszłaś przez ciąże pozamaciczne, masz usuniętę oba jajowody czy masz jakiś?
Przed histeroskopia mi wyszło na usg, że w lewym jajowodzie jest wodniak. -
Monique1983 wrote:A miałaś sprawdzaną drożność jajowodów przed c.p.? Albo później czy ten drugi jajowód drożny?
Never Lose Hope - widzę, że Ty też przeszłaś przez ciąże pozamaciczne, masz usuniętę oba jajowody czy masz jakiś?
05.2016, 10.2016 - ciąże pozamaciczne
07.2016 - 5 tc. c.b.
30.10.2017 -I IMSI- 2 x 3dniowe - c.b.
11.12.2017 - crio - 2 x 3dniowe- c.b.
04.2018 - ciąża naturalna - CUDZIE TRWAJ
04.01.2019 - nasze marzenie się spełniło - synek -
nick nieaktualny
-
misia1989 wrote:Dziewczyny pytanie do was czy brał ktoś zastrzyki polutex z proga?
Dziś zrobiłam pierwszy i ogromny siniak i boli. Czy tak jest z tymi zastrzykami cy mam kupić jakieś obre igły czy co zroibić? Masakra taki wielki siniak...
Nie pomoge, prolutex mialam domiesniowo w posladek, nastepnego dnia dupka bolala. -
Ewee wrote:Jak ten prolutex wychodzi cenowo ? Lepszy jest od luteiny? Ja.mam jej.już dość
Jest dobry, bo ma szybka droge wchłaniania.
Ja polecam czeski zamiennik - agolutin, wyzsza dawka, 10ampulek ok 13zl (podanie domiesniowe)
Ewee, moj immumolog daje zamiennik accofilu (zarzio) przy niepowodzeniach transferow.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 23:10
-
Ewee wrote:I to w Czechach moge kupić na naszą recepte?
Dostępny tylko w Czechach? Na Słowacje mam bliżej
Edit: wujek google mowi ze na Słowacji tez jestWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 23:23
Ewee lubi tę wiadomość
-
Czemu w klinikach nie ma konsultacji z zakresu imunnologii? Nie powinni współpracować?
Robiłam wstępne rozeznanie u siebie i jest jeden polecany,ale długie terminy pewnie zleci badania, wyniki i może po pół roku bede coś wiedzieć.
Ja Kraków więc nie tak blisko
Czyli musze miec recepte na protulex i luteine i dostane na Słowacji zamieniki agolutin i utrogesten dobrze rozumiem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 23:30
Ewee -
Ewee wrote:Czemu w klinikach nie ma konsultacji z zakresu imunnologii? Nie powinni współpracować?
Robiłam wstępne rozeznanie u siebie i jest jeden polecany,ale długie terminy pewnie zleci badania, wyniki i może po pół roku bede coś wiedzieć.
Ja Kraków więc nie tak blisko
Czyli musze miec recepte na protulex i luteine i dostane na Slowy zamieniki agolutin i utrogesten dobrze rozumiem?
W mojej klinice akurat przyjmuje immunolog, ale z tym nie mam problemu bo w Lodzi jest 3 i to tych z najlepszych
Recepta musi byc wypisana na Agolutin i Utrogestan. Jedno i drugie to naturalny progesteron. Jak chcesz to jutro wrzuce Ci zdjecia obu.
Ja na luteine mam uczulenie, a pozostale prg dopochwowe w Polsce maja kosmiczne ceny.
Prolutex tez bralam i tez zabijala mnie cena, wiedzac ze w Czechach jest tak tanio.
Za równowartość 7ampulek prolutexu kupilam 50ampulek agolutinu -
nick nieaktualnyBella93 wrote:Jak po wizycie?
Nie pomoge, prolutex mialam domiesniowo w posladek, nastepnego dnia dupka bolala.
Kurde, masakra ten zastrzyk.
Mam pęcherzyk 2,4 mm ale endo tylko 8,5 mm dlatego ten polutex. Zobaczymy jak będzie, o becie mówił że jest ok.
Za 7-10 dni mam wizyte.
Przeraziłam się tym endoBella93 lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fe0532d3c682.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f39722f1ce6e.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bbe8fdba7a0f.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d014b0460bbb.jpgEwee lubi tę wiadomość