IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Konwalia wrote:Kochane moja dzisiejsza beta to 203,5 mlU/ml.
Oooo i to jest beta
Oj dziewczyny dziękuję za wszystkie miłe słowa ale ten mętlik który mam w głowie mnie paraliżuje. Jestem tak rozdarta, cały czas mam nadzieję ale z drugiej strony wiem że pojutrze może ona prysnąć jak bańka mydlana.Bliźniaki są z nami :* -
Ginger po tak dlugich staraniach jak nasze trudno uwierzyc w sukces i ze wreszcie los i do nas sie usmiechnal,ale trzeba sie z calych sil starac zmienic ten sposob myslenia. Ktos tu kiedys napisal,ze wszystkie stoimy w dlugiej kolejce po to nasze,malenkie,wypragnione szczescie i trzeba wierzyc,ze naprawde swoje odstalas,czas wziac je w rece i zrobic miejsce dla innych
Konwalia, Ginger84, zai2014, libellula83, Beata.D, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
Ginger84 wrote:wiem jak się teraz czujesz ale teraz musisz odpocząć i nabrać sił do dalszej walki o swoje szczęście.. trzymam kciuki:)
jesteś w programie rządowym?Moniaa lubi tę wiadomość
-
GabiK wrote:Ginger po tak dlugich staraniach jak nasze trudno uwierzyc w sukces i ze wreszcie los i do nas sie usmiechnal,ale trzeba sie z calych sil starac zmienic ten sposob myslenia. Ktos tu kiedys napisal,ze wszystkie stoimy w dlugiej kolejce po to nasze,malenkie,wypragnione szczescie i trzeba wierzyc,ze naprawde swoje odstalas,czas wziac je w rece i zrobic miejsce dla innych
GabiK pięknie napisane.GabiK, libellula83 lubią tę wiadomość
-
Agniesia,strasznie wczesnie ta bete robilas,nie bedziesz powtarzac?Macie mrozaczki?
Zai ,kuciak trzymam kciuki,zeby bety urosly &&&&&&&&&&&&&&&&
Konwalia Twoja beta piekna!!!
U mnie dzisiaj 17333!!!!ale to juz 21dpt,mam nadzieje,ze jutro dowiem sie kiedy wizytazai2014, Anatolka, Katha81, paszczakin, czarownica_tea, Tosia 1981, Fedra lubią tę wiadomość
-
ania14 wrote:prosze jak któras cos wie to napiszcie
ania z tego co wiem na polnej limit już jest wyczerpany...ale głowy nie dam. Zależy Ci na Poznaniu?
A dziewczyny którym udało się zajść naturalnie kojarzę chyba dwie:).ania14 lubi tę wiadomość
V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
ania14 wg http://www.invitro.gov.pl/news/13 już nie mają miejsc, ale najlepiej zadzwoń i zapytaj, może się coś zmieniło...
tam jest lista ośrodków. Może Szczecin?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 21:51
ania14 lubi tę wiadomość
V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
ania14 wrote:czy są tu dziewczyny które czekały już na procedurę in vitro a zaszły naturalnie?
gratuluję pozytywnych wyników bety, lekarz zawsze powtarzał, że wszystko powyżej 5 to wynik pozytywny, a najważniejszy jest odpowiedni przyrost, więc tym bardziej gratuluję :*
Agniesia - bardzo mi przykroania14, kis lubią tę wiadomość