IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
MisiaZ88 wrote:Dziewczyny możecie coś powiedzieć o wynikach?:
Homocysteina 10,80 umol/l (1-12 norma)
Vit b12 326 (197-771)
Kwas foliowy 10,90 ( 2,34-17,56)
Witamina d3 22,8 ( 30-80)
Homocysteina za wysoka na starania i mam zrobić trombofilie pakiet i mutacje. No ale kwas foliowy chyba ok?
No i d3 za mało. Dr wstrzymał mi właśnie transfer nie wiem na jak długoMisiaZ88 lubi tę wiadomość
4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27
2019 naturalsik
-
Sysiaaaaa wrote:Mam pytanie ciut ogólne. Robicie zakupy w aptekach miejscowych czy może korzystanie z aptek internetowych?
Jeżeli internetowych, to jakich?
Internetowe: gemini, melisa.MTHFR 1298A - C homozygota,IO,PCO, NK 12,7%, KIR AA, Jajowody drożne, AMH 4.3. -
nick nieaktualny
-
Lunk_a wrote:Zależy co chcesz kupowaćDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Sysiaaaaa wrote:W sumie chodzi o suplementy, witaminy i takie pierdoły do apyteczko. Nic konkretnego robiłam kiedyś rekonesans aptek i faktycznie Gemini wypadła najlepiej, także dziewczyny dobry wybór
-
MisiaZ88 wrote:Dziewczyny możecie coś powiedzieć o wynikach?:
Homocysteina 10,80 umol/l (1-12 norma)
Vit b12 326 (197-771)
Kwas foliowy 10,90 ( 2,34-17,56)
Witamina d3 22,8 ( 30-80)
Homocysteina za wysoka na starania i mam zrobić trombofilie pakiet i mutacje. No ale kwas foliowy chyba ok?
No i d3 za mało. Dr wstrzymał mi właśnie transfer nie wiem na jak długo -
Lunk_a wrote:Moja pierwsza ciaza skończyła się w 7/8t
Od 4tyg byly plamienia i krwawienia.
W 2 ciazy dokładnie tego samego dnia dostałam plamien. To byl 4 czy 5t
I byly codziennie łącznie z bardzo obfitymi krwawieniami. Zywa krwia. I tak do 17t a zdarzało się praktycznie do konca ciazy co kikilka dni. Ciążę udalo sie szczęśliwie donosić -
nick nieaktualnyWczoraj zrobiłam betę 6dpt... 88.36...
Tylko martwi mnie to,że ta wypływająca luteina od wczoraj podbarwiona (dlatego poszłam że strachu szybciej na betę) czy któraś z Was tak miała? We wtorek znowu beta.Alrauna1987, Dysia_czewa, Bardolka, Bella93, Scent86, Kotowa, gosia81, never_lose_hope, Cala, lena7, Asia_88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też pamiętam Lunke z wątku o inseminacji jak jeszcze tylko podczytywałam forum. Nigdy nie myślałam, że znajdę się w tym momencie...
Japonka dzisiaj właśnie robie trombofilie pakiet i MTHFR. A Ty miałaś kwas w normie?
A w związku z tym wszystkim to tylko się zaleca suplementy? -
ninkali wrote:Wczoraj zrobiłam betę 6dpt... 88.36...
Tylko martwi mnie to,że ta wypływająca luteina od wczoraj podbarwiona (dlatego poszłam że strachu szybciej na betę) czy któraś z Was tak miała? We wtorek znowu beta.4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27
2019 naturalsik
-
Tylko martwi mnie to,że ta wypływająca luteina od wczoraj podbarwiona (dlatego poszłam ze strachu szybciej na betę) czy któraś z Was tak miała? We wtorek znowu beta.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2018, 09:02
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
Tylko martwi mnie to,że ta wypływająca luteina od wczoraj podbarwiona (dlatego poszłam że strachu szybciej na betę) czy któraś z Was tak miała? We wtorek znowu beta. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tylko martwi mnie to,że ta wypływająca luteina od wczoraj podbarwiona (dlatego poszłam że strachu szybciej na betę) czy któraś z Was tak miała? We wtorek znowu beta. -
Mysza1986 wrote:Lunka bardzo Ci dziekuje za ten wpis. Pamietam Cie chyba jeszcze z warku o inseminacji... dajesz nadzieję ktorej dzis tak bardzo mi brakowało
Mysza1986 lubi tę wiadomość