IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
MisiaZ88 wrote:Byłam bo mam brązowe plamienia. Wg lekarza to od szyjki bo mam sporą nadżerkę. Był pęcherzyk bez zarodka. Ale ona się nie skupiała bardzo na zarodku tylko szukała czy coś innego nie powoduje plamień.
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 13:04
..::Butterfly::.. lubi tę wiadomość
34lat
niedoczynność tarczycy,hashimoto,hiperprolaktynemia, io, endometrioza do kompletu🥴
Przerost nadnerczy
01.2021-laparoskopia
10.2021 laparotomia z wycięciem jajowodów
10transferów za nami ..
1 poronienie w 8tc
1cp
W końcu Zmiana kliniki!
06.2024 zaawansowana operacja endometriozy
Cdn..
„Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe.” -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfujitsu wrote:Kariotypy kiedy się robi? Ja do tej pory po 2 cyklach leczenia nie miałam zaleconego. I co? Jak wyjdą nieprawidłowe to out z leczenia?
-
nick nieaktualny
-
niezapominajka2017 wrote:A na jakim teraz cyklu?
Wróciliśmy do sztucznego... a jak tam u Ciebie? Wracasz do zdrowia?Wysoki prg w fazie folikularnej, Niedoczynność tarczycy;
3 x ciąża pozam. natural.- usunięte oba jajowody;
3 Kliniki;
4 x ICSI, 8 transferów, 10 zarodków, 1 x cb
Ostani transfer 18.08.2020 r.
Nasz mały wielki cud 🙏❤️
8dpt- beta 88; 10dpt- beta 234; 13dpt- beta 1199; 15dpt- beta 3100
16dpt- pęcherzyk ciążowy
24dpt -❤️
1. USG Prenatalne z Sanco - zdrowa 👧
2. USG Połówkowe ✅
3. USG III trym ✅
2021 r. - córka mój cały Świat -
Berbeć wrote:Hej. Dlugo sie starałas ?
Ponad 3 lata , a pół roku przed ivf miałam laparo która również nie przyniosła efektu i ostatecznie ivf dało mi ukochanego synkaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 18:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfujitsu wrote:To dlaczego lekarz mimo słabego nasienia nam tych kariotypów nie zlecił... Stawiam że teraz nam zaleci...
Czy warto podchodzić do 3 punkcji...?
U nas w klinice nie.zalecili, ja sama chcialam , bo z.tego co.czytalan to w wielu klinikach każą od.razu a ja kurde nie mam.czasu do.stracenia. robi sie obojgu i dka kobiety w pakiecie z.trombofilia. dlugo.sie.czeka na wyniki no i.tanie.tez.nie jest , ale Ty.przecież dopiero czekasz.na bete nie -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, po ciąży zostały mi następujące leki:
Neoparin 0,4ml, 2 opak. (pełne po 10 ampułkostrzykawek), 1 opak. (rozpoczęte, 5 ampułkostrzykawek), ważność do 01.2021, za cenę łączną 160 PLN
DHEA Eljot 25mg, 1 opak. (pełne 30 tabl. ), 1 opak. (rozpoczęte 20 tabl.), ważność do 09.2018, za cenę łączną 50 PLN
Folian quatrefolic 400 Swanson, otwarta fiolka, ok. 10 kapsułek – dorzucę gratis dla chętnej osoby.
Możliwa wysyłka. Zainteresowane osoby zapraszam do kontaktu na priv.
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
Inkaa85 wrote:Nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj betę chyba trochę mało
11 dpt 32
13 dpt 127
15 dpt 417
18 dpt 1946
25 dpt 10000
Po za tym skoro byl juz pecherzyk w macicy to wazniejszy jest obraz usg niz beta.