IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Madagaskar wrote:Probujemy podejsc do krio trzeci miesiac

A na jakim teraz cyklu?Starania od 08.2015, endometrioza 3/4 st, 2 laparo, 3 hsg, 3 histero
8.03.2017 IVF
❄️❄️❄️nie przetrwaly rozmrozenia...
5.05.2017 ICSI
2.06.2017 crio
26.06.2017 crio

28.07.2017 ICSI
26.09.2017 crio [*] 8tc
14.02.2018 crio [*] 6tc

20.04.2018 ICSI
brak mrozakow
22.03.2019 IMSI
13.07.2019 
-
Ostatnią zrobiłam w zeszły poniedziałek i była 1946 i już nie powtarzałam. Byłam w szpitalu na usg jest jajo plodowe ale nie widać zarodka i nie wiem czy może jeszcze za wcześnie? Jak to się liczy w który to byłby tydzień ciąży???? 19 lipca miałam transfer 2 dniowego zarodka. Czy jest jeszcze szansa że zarodek się pokaże?Lunk_a wrote:A jak do tej pory bety?
-
Zalezy w ktorym dniu cyklu miałaś punkcje lub crio. Wtedy można policzyć. Ale to 5t plus ileś dni. Wiec za wcześnie na cokolwiek. Plamienia i krwawienia mogą występować.Inkaa85 wrote:Ostatnią zrobiłam w zeszły poniedziałek i była 1946 i już nie powtarzałam. Byłam w szpitalu na usg jest jajo plodowe ale nie widać zarodka i nie wiem czy może jeszcze za wcześnie? Jak to się liczy w który to byłby tydzień ciąży???? 19 lipca miałam transfer 2 dniowego zarodka. Czy jest jeszcze szansa że zarodek się pokaże?
-
W takim wypadku chyba trzeba policzyc cykl jako owulacja w 22dc i faza lutealna 14 dni. Czyli jakby cykl zaczął się 19.07 - 24 dni tj 25.06 (około, popatrz dokładnie z kalendarzem). Czyli teraz jest 6 tydzien i kilka dni.Inkaa85 wrote:Krio miałam 19.07 w 24 dc 2 dniowy zarodek
-
Wazniejsze sa dpt. Na tym etapie pecherzyk moze byc pusty.Inkaa85 wrote:Krio miałam 19.07 w 24 dc 2 dniowy zarodek
Przy blastocyscie, serce powinno byc widoczne na usg ok 30dpt, wiec przy 2dniowym ok 33dpt.
Macie czas.
ana167, MisiaZ88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Poszukaj w necie ivf pregnacy calculator. Wpisz datę i wybierz odpowiednią opcję. Są nawet kalkulatory co na podstawie tych danych pokazuja kiedy robic USG genetyczne, połówkowe, test obciążenia glukoza itp.Kate_____ wrote:Dziewczyny czy ciążę po crio liczymy od 1 dnia miesiączki?
Kate_____ lubi tę wiadomość
-
Jvm wrote:Poszukaj w necie ivf pregnacy calculator. Wpisz datę i wybierz odpowiednią opcję. Są nawet kalkulatory co na podstawie tych danych pokazuja kiedy robic USG genetyczne, połówkowe, test obciążenia glukoza itp.
Dziex już jestem oświecona
-
A dlaczego wylądowałaś w szpitalu? Czy tak miałaś wizytę umówioną? Też był tylko pęcherzyk bez zarodka?MisiaZ88 wrote:Inka ja 23.07 miałam transfer wczesnej blastocysty więc mamy prawie identyczny etap. U mnie wczoraj w szpitalu był też tylko pęcherzyk (19dpt)
-
nick nieaktualnyByłam bo mam brązowe plamienia. Wg lekarza to od szyjki bo mam sporą nadżerkę. Był pęcherzyk bez zarodka. Ale ona się nie skupiała bardzo na zarodku tylko szukała czy coś innego nie powoduje plamień.Inkaa85 wrote:A dlaczego wylądowałaś w szpitalu? Czy tak miałaś wizytę umówioną? Też był tylko pęcherzyk bez zarodka?