X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • libellula83 Ekspertka

Wysłany: 6 grudnia 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda79 wrote:
    Dziewczyny nie wytrzymałam i dziś w 12dpt poszłam na betę
    ...wynik 46 !! ...
    trochę malutko
    no ale, chyba, się, udało!? :)
    Super Magda!!! trzymam kciuki za piękny wzrost &&&&&&

Viki26 lubi tę wiadomość

3bgzlmbjn0igw8vk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudny <3

kaarolaa lubi tę wiadomość

• Beata.D Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola jaki Marcel juz duzy!!! :D Silny z niego chlopak :) <3

kaarolaa lubi tę wiadomość

• Beata.D Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka,co tam u Ciebie jakies niusy?? :) <3,

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata.D wrote:
    Anatolka,co tam u Ciebie jakies niusy?? :) <3,

Nie udalo sie. Wczoraj odebralam bete - 11dpt - jednoznacznie negatywna... :(

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Różyczka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny!
    W styczniu podchodzę do in vitro.
    Nie mogę się już doczekać ;)
    Za 2 tyg zaczynam brac Estrofem. Potem USG i stymulacja. W styczniu transfer, w październiku poród ;)

Kava, Asienka1184, MisiaMisia, Tosia 1981, czarownica_tea, aszka, Beata.D, Justine, Viki26 lubią tę wiadomość

• MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różyczka wrote:
    Witajcie dziewczyny!
    W styczniu podchodzę do in vitro.
    Nie mogę się już doczekać ;)
    Za 2 tyg zaczynam brac Estrofem. Potem USG i stymulacja. W styczniu transfer, w październiku poród ;)

No i powodzenia ! <3

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • zai2014 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny. Mam pytanie do tych, którym niestety jeszcze się nie udało i czekają w kolejce. Powiedzcie jak wyglądają Wasze cykle po nieudanym IVF- czytałam że niektórym bardzo się wydłużyły. Jak to było u Was?

Bliźniaki są z nami :*
  • zai2014 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krolaa, śliczny ten Twój dzidziuś :*

Bliźniaki są z nami :*
  • ma_pi Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zai2014 wrote:
    Witajcie dziewczyny. Mam pytanie do tych, którym niestety jeszcze się nie udało i czekają w kolejce. Powiedzcie jak wyglądają Wasze cykle po nieudanym IVF- czytałam że niektórym bardzo się wydłużyły. Jak to było u Was?

Ja przed stymulacją do ivf miał cykle 27 dniowe. Pierwszy cykl naturalny był 30 dniowy, drugi 28 dniowy, oba raczej owulacyjne. Teraz jestem w 12 dniu trzeciego cyklu. Juz czuję jajnik, ma dobry śluz, więc owu na dniach. Cykl pewnie będzie 27-28 dniowy.
    Zauważyłam bardzo dużą poprawę śluzu. Takiego dobrego przed stymulacją nie miałam. Dodam, że biorę inofem, bo bałam się właśnie wydłużenia cykli. Może trochę pomógł.

• ma_pi Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:

Przykro mi.
    Cały czas miałaś cudowne nastawienie. Nie trać go kochana i do przodu.

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ma_pi wrote:
    Przykro mi.
    Cały czas miałaś cudowne nastawienie. Nie trać go kochana i do przodu.

Dziś już jest lepiej. Wczoraj był dzień ryczenia, dziś już nie :) chociaż standardowo dla mnie wymiotuje, bo to jednak stres. Cała ta procedura to był dla mnie nieznany do tej pory poziom stresu a teraz jest nieznany dotąd poziom rozczarowania :(

Nie ma się co użalać, choć bardzo żałuję, że nie mam zamrożonej fasolinki, bo znów wszystko od nowa. Zaraz zamawiam DHEA i Q10 i wcinam jak tylko odbiorę z apteki :) endomenda męczy moje jajeczka, więc muszę im pomóc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 20:17

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • czarownica_tea Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zai- ja mam cykle 28 dniowe. Ten po nieudanym transferze był 36 dniowy owulacyjny z 7 dniową bardzo obfitą @. Ten cykl mam nadzieję skończy się porodem w sierpniu/wrześniu :)

Anatolka, Beata.D, Justine, Tosia 1981, zai2014, Giussta lubią tę wiadomość

dxomcwa16q3sloop.png
  • agniesia2569 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarownica_tea wrote:
    zai- ja mam cykle 28 dniowe. Ten po nieudanym transferze był 36 dniowy owulacyjny z 7 dniową bardzo obfitą @. Ten cykl mam nadzieję skończy się porodem w sierpniu/wrześniu :)
    I tego Ci życzę :*

czarownica_tea lubi tę wiadomość

ex2be6ydkier3hmw.png
    iv09uay3ce2ufi7w.png
  • tyśka84 Koleżanka

Wysłany: 6 grudnia 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich:) Dzisiaj jestem po wizycie i zmianie stymulacji w cyklu do IVF słabo rosną te moje pęcherzyki no i ilościowo szału nie ma ale zobaczymy, już się nie mogę doczekać kiedy nadejdzie moment pobrania nie mówiąc już o transferze, tak bym chciała mieć niezapomniane święta:)

Justine, Sansivieria, Viki26, Libra lubią tę wiadomość

• Marti32 Koleżanka

Wysłany: 6 grudnia 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Dziś już jest lepiej. Wczoraj był dzień ryczenia, dziś już nie :) chociaż standardowo dla mnie wymiotuje, bo to jednak stres. Cała ta procedura to był dla mnie nieznany do tej pory poziom stresu a teraz jest nieznany dotąd poziom rozczarowania :(

Nie ma się co użalać, choć bardzo żałuję, że nie mam zamrożonej fasolinki, bo znów wszystko od nowa. Zaraz zamawiam DHEA i Q10 i wcinam jak tylko odbiorę z apteki :) endomenda męczy moje jajeczka, więc muszę im pomóc :)
    Trzymaj się Kochana musi być dobrze!Ja też nie mam zadnego mrozaczka. Powiedz proszę co to za specyfik Q10 mozesz wkleic link?

DŁUGIE CYKLE BRAK MIESIĄCZKI
  • Beata.D Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Och Anatolka.........bardzo mi przykro,myslalam ze sie uda i do tego trzymalam kciuki :( :( :(

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marti32 wrote:
    Trzymaj się Kochana musi być dobrze!Ja też nie mam zadnego mrozaczka. Powiedz proszę co to za specyfik Q10 mozesz wkleic link?

Sysia kiedyś pisała o nim. Tu są różne na doz. Zaraz siadam i analizuję, który zamówić: http://www.doz.pl/apteka/s0_0-Szukaj?search=q10

Edit: chyba ten się najbardziej opyla zamówić ;) http://www.doz.pl/apteka/p15083-Koenzym_Q10_kapsulki__witamina_E_30_mg_120_szt

A tu jest artykulik o DHEA http://www.leki-i-fakty.pl/node/88

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 22:22

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata.D wrote:
    Och Anatolka.........bardzo mi przykro,myslalam ze sie uda i do tego trzymalam kciuki :( :( :(

Ja wierzyłam, ale intuicja nie działa, gdy oczekuje się tylko jednego wyniku... Jak poszłam do lab odebrać wynik to nawet nie musiałam zaglądać. Spojrzenie recepcjonistki powiedziało mi wszystko...

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Justine Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:

Tule mocno :*

Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
    3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
    Mała Królewna jest już z nami <3
    Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/
‹‹ 646 647 648 649 650 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ