IVF a Anglii?
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusiak pewnie wiesz o tym ale nie możesz mieć makijażu lakieru na paznokciach perfum i masz się umyć bezzapachowym płynem. No i przede wszystkim nie stresuj się luz to podstawa poza tym nic nie możesz zrobić. Podpaske sobie wez bo mozesz lekko plamic. Powodzenia
Aaa no i badz tak pol godziny wczesniej. Lepiej byc za wczenie niz sie spoznicWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2017, 19:36
-
Eliza jesteśmy razem w tym oczekiwaniu. Najdluzsze dni w zyciu.. Mi tak dzisiaj laska z pracy podniosła ciśnienie że masakra. Musiałam mocno się starać żeby powstrzymać emocje. I też oczywiście od razu myslenie o kropku czy mu nie zaszkodzi taki stres. Musimy dac radę tyle już przeszlysmy więc co to kilka dni czekania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2017, 10:11
-
Pusiak ja musiałam być na 7:30 oczywiście na czczo, punkcję miałam Ok 13:00
Wannahaveababy musi się teraz udać!!!!! Ja mam stresująca prace dlatego wzięłam sobie wolne na te pierwsze dni żeby się nie stresować. Postaraj się nie stresowac wiem ze ciężko powiedzieć ale najważniejsze to skupić się na kropku! -
wannahaveababy wrote:Pusiak pewnie wiesz o tym ale nie możesz mieć makijażu lakieru na paznokciach perfum i masz się umyć bezzapachowym płynem. No i przede wszystkim nie stresuj się luz to podstawa poza tym nic nie możesz zrobić. Podpaske sobie wez bo mozesz lekko plamic. Powodzenia
Aaa no i badz tak pol godziny wczesniej. Lepiej byc za wczenie niz sie spoznic22/09/17 - 8dpt beta HCG 77, 11dpt 273, 13dpt 711 15dpt 1760:)
21/09/2017 - dwie kreski
14/09/2017 - transfer kropka B++
9/9/2017 - egg collection
27.08 - Merional 75ui + fostimon 75ui -
Meli92 wrote:10 października:)
to jeszcze beda inne dokumenty do wypelnienia o refundację?
Meli dokumenty o refundację to nic... teraz jestem na etapie co zrobic z ewentualnym zamrożonym embrionem w przypadku śmierci nas obojga lub samej mojej. Bo ja to jeszcze mogłabym go użyć za zgoda meza ale jak maz ma użyć w przypadku mojej zgody skoro nie ma macicy...
Rany nie przyszło mi na mysl ze to moze byc az tak skomplikowane.
Pusiak białe majtki na punkcję i na transfer! A jak chcesz byc pewna to na skany tez . Pusiak super ze punkcja w sobote! -
Pusiak na czczo i godzinę wcześniej miałam być. Oczywiście tak jak dziewczyny pisza zero makijazu, perfum, balsamów itp. Dezodorant miałam organic i bez zapachowy. Weź sobie do torby coś do jedzenia, bo po punkcji musiałam czekać na lekarza, żeby wiedzieć ile pobrali, i to był moment kiedy myślałam, że padnę z głodu. Skarpetki ważna rzecz też.Alison84
-
No oczyscilysmy atmosferę ale bez moich łez niestety się nie obyło. Jestem taka wrażliwa ostatnio ze łatwo mnie z równowagi wyprowadzić. Ale i tak chyba lepiej że jestem w pracy bo w domu bym na pewno zwariowala. Poza tym mam ciagle jakies skurcze i bole przypominające trochę bóle jak na owulacje. I trochę wzdeta jakby jestem. Normalnie głowa już świruje, niby coś tam czuje a potem sobie myślę że to na pewno moja wyobraźnia. I cały czas chce czytać o objawach na necie i walczę ze sobą. A Ty czujesz coś?
-
Hahahaha jakbyś pisała o mnie! Wszystko ale to wszystko robie identycznie, jakies skurcze, delikatne bole brzucha potem mysle ze to raczej tylko w mojej glowie, wiecznie coś czytam szukam niektóre artykuły to już jakbym na pamięć znała chociaż w niczym mi nie pomagają ale może akurat coś nowego jeszcze się dowiem....ja w domu ale zaraz jadę gdzies bo zwariuje na maxa
-
Dziewczyny a kiedy testujecie??? Współczuje Wam. Robicie betę?
Wiecie ze mi kazali testować tylko 16 dni po. Bo ten zastrzyk na pęknięcie to jest hormon ciążowy i on podobno może się utrzymywać długo w organizmie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2017, 13:09
-
CarPer wrote:Dziewczyny a kiedy testujecie??? Współczuje Wam. Robicie betę?
Wiecie ze mi kazali testować tylko 16 dni po. Bo ten zastrzyk na pęknięcie to jest hormon ciążowy i on podobno może się utrzymywać długo w organizmie.22/09/17 - 8dpt beta HCG 77, 11dpt 273, 13dpt 711 15dpt 1760:)
21/09/2017 - dwie kreski
14/09/2017 - transfer kropka B++
9/9/2017 - egg collection
27.08 - Merional 75ui + fostimon 75ui