IVF a Anglii?
-
WIADOMOŚĆ
-
betka wrote:Dziewczyny same dobre wiesci mam, z 13 jajek zaplodnilo sie 8 i w niedziele o 11:30 idziemy na transfer:)Jestem przeszczesliwa, oby tak dalej:)
O swietne wieści! Niech maluszki zdrowo sie rozwijają.
A ile zarodków maksymalnie mozna przetransferować podczs jednego transferu??? -
Betka, wspaniale Aby 8 zarodków ładnie dojrzewało do niedzieli Jak się czujesz po punkcji, brzuch Cię nie boli? Nie masz plamień?
Niezapominajka tak nie mogłaś się doczekać kiedy zaczniesz, a przegoniłaś Lilah lol
CarPer wydaje mi się, że maksymalnie jest 3 ale to chyba komercyjnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 12:47
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Betka swietne wiesci, niech sie teraz ladnie rozwijaja do niedzieli, trzymam kciuki .
Sisi bylo blisko a czekalibysmy do polowy stycznia, no ale jakos rzutem na tasme sie udalo . -
nick nieaktualnyEvcik ale wytrzymalas juz dluuugo, nie puszczam kciukow nawet przez noc &&&
Sciskam i mysle o Tobie :*
Betka super wiesci, pij pij jak najwiecej.
Dziewczyny bedziecie ze mnie dumne, zrobilam sobie sama zastrzyk Co prawda na sucho tylko ale co tam.
Ja wiem ze niektore z Was juz po tylu zastrzykach ale dla mnie to osiagniecie jest.
Kolejny maly kroczek do przodu. Pielegniarka aniol, przemila kobieta i obiecala, ze bedzie przy mnie w czasie punkcji.
Za dwa tygodnie zaczynam klucie. Niezapominajka wyprzedzilas mnie ale bede tuz za Toba
Sisi mam nadzieje, ze czas ci szybko mija
Milego wieczorku
-
nick nieaktualnyA Ja moze sie przywitam
Wlasnie znajoma mi powiedziala o tej stronie ze bardzo tu milo i mozna duzo Sue dowiedziec;)
Bylam jakis czas na stronie pl ivf Ale wydaje mi sie ze tam patrza tylko na pl kliniki i leczenia...
Szkoda tylko ze was Nie czytalam wczesniej no Ale nic straconego;))
Trzymam kciyki za wszystkie ktore testuja jak I zarowno za te ci zaczely stymulscjie lub sa przed punkcja,bardzo dobrze was rozumiem bo w lipcu przeszlam to samo ,na szczescie pierwsze ivf i udane czego zycze kazdej z was !!!!!
Pozdrowki wielkie!!!sisi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCarPer wrote:O swietne wieści! Niech maluszki zdrowo sie rozwijają.
A ile zarodków maksymalnie mozna przetransferować podczs jednego transferu??? -
nick nieaktualny
-
Hej Lidwinka poznaje cie z polki:))) I goraco pozdrwiam
A wiec tak zaczelam ten watek podeszlam pierwsza no i sie UDALOOOOOOOOOOOOOO.
Nie moge w to uwiezyc,wiem,ze jeszcze wczesnie ale...
Nie wytrzymalam wczoraj i zrobilam test owulacyjny i wyszla bardzo blada kreska,rano zrobilam test ciazowy i wyszla strasznie blada kreska.Za namowa Sisi( dziekuje kochana)
poszlam zrobic bete,w trzecim tyg powinno byc 5.8-71.2 ja mam 76.
Wiec dziekuje wszytskim za kciuki i zycze wam zebyscie to samo przezyly.
Przesylam fluidki i wszytko co mozliwe.
Moje biale gacie ktore mialam na puncji transferze i dzis przyniosly mi szczescie.
Jeszcze bardzo duzo przed nami teraz to sie dopiero zacznie:)
betka, Lidwinka1, Lilah, sisi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyevcikm81 wrote:Hej Lidwinka poznaje cie z polki:))) I goraco pozdrwiam
A wiec tak zaczelam ten watek podeszlam pierwsza no i sie UDALOOOOOOOOOOOOOO.
Nie moge w to uwiezyc,wiem,ze jeszcze wczesnie ale...
Nie wytrzymalam wczoraj i zrobilam test owulacyjny i wyszla bardzo blada kreska,rano zrobilam test ciazowy i wyszla strasznie blada kreska.Za namowa Sisi( dziekuje kochana)
poszlam zrobic bete,w trzecim tyg powinno byc 5.8-71.2 ja mam 76.
Wiec dziekuje wszytskim za kciuki i zycze wam zebyscie to samo przezyly.
Przesylam fluidki i wszytko co mozliwe.
Moje biale gacie ktore mialam na puncji transferze i dzis przyniosly mi szczescie.
Jeszcze bardzo duzo przed nami teraz to sie dopiero zacznie:)
Teraz zobaczysz te migajace seRduszko na scanie to dopiero radosc!!!ciesze sie bardzo Ja w 9dpt zrobilam 4 testy 3dniowych dwoch babli Ale tylko jeden zostal
-
Evcik co za wiadomosci!!! Tak sie ciesze, gratuluje, tak jak mowilas szczesliwe forum , warto bylo przez to wszystko przechodzic, na koncu czeka najlepsza nagroda )), no i gatki na szczescie biale teraz zakladamy wszystkie . Teraz odpoczywaj i ciesz sie nowym stanem . :*
-
nick nieaktualny
-
wczoraj Evcik podzielila sie piekna wiadomoscia, teraz kolej Sisi .
Sisi jak Ci leci czas do testu? Jak sie czujesz? trzymam za Ciebie kciuki mocno tez .
A Ty Betka? Jak sie czujesz? Jak Ci mija oczekiwanie na niedziele?
Lilah super ze juz nauczylas sie robic zastrzyk, rzeczywiscie krok do przodu, tez sie nie moge doczekac juz nauki w sobote
Troche nawalili z lekami bo moeli dostarczyc w piatek a beda dopiero w sobote, no ale okres mi sie przesunal troche wiec powinno byc ok, zeby tylko przywiezli .
Lidwinka1 super ze sie podzielilas z nami taka pozytywna historia, takie wiadomosci dodaja sil podczas tego nielatwego procesu .
Milego dnia dziewczyny