IVF a Anglii?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny kciuki za was!!!
A ja siedzę jak na szpilkach i oczekuję telefonu. Czuję się jak przed jakimś bardzo ważnym egzaminem, wiecie, takie motyle nieprzyjemne w brzuchu...
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Betka my chyba w podobnym czasie bedziemy w szpitalu, byc moze wpadniemy na siebie
-
nick nieaktualny
-
Betka ja bede pare minut przed 13 w szpitalu, ja dzis w swetrze w paski
Lilah super pomysl ze spotkaniem, ja bardzo chetnie -
Hej, niestety nic nie zamrozili Jeden zatrzymał się na 8 komórkach w trzeciej dobie, a drugi jest blastocystą ale jak to pani embriolog powiedziała- nie nadaje się do mrożenia Smutno mi ale tego się spodziewałam. Cała nadzieja w tym w brzuchu!!!
Kciuki za was dziewczyny &&&
Co do spotkania to też się piszę, mąż już obiecał, że mnie zawiezie20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
nick nieaktualnySisi przykro mi ale wierze w tego maluszka w brzuchu!!
Mysle ze super by bylo spotkac sie i obgadac to wszystko na zywo pierwsze spotkanie bylo bardzo udane
Ja poza okolicami mojej punkcji jestem calkiem elastyczna jesli chodzi o termin i moge dojechac tez
sisi lubi tę wiadomość
-
Sisi przykro mi ze nie udalo sie z mrozaczkami, ja tez wierze ze ten szczesliwy jest z Toba teraz, jak na wizycie powiedziala mi lekarka ze nie ma lepszego srodowiska dla zarodka niz macica, wiec badz dobrej mysli .
Ja juz moge powiedziec ze tez zaczynam sie kluc na krotkim protokole od nowego cyklu, udalo sie jakos rzutem na tasme bo okres juz za 2 dni. Mam czekac na leki, w sobote wizyta u pielegniarki by sie nauczyc zastrzykow. Dziekuje za trzymanie kciukow bo na pewno pomogly
Betka jak tam juz po?sisi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wtorkowa punkcje daja duzo jaj szczesliwa 13:)
Niezapominajka to juz wszystkie jestesmy w komplecie
Sisi nasze zarodki widocznie nie lubia zimna:(
Ale damy rade wszystko juz gdzies jest nam zapisane
Ja 2 dni... wczoraj bolalo jak na okres,dzis juz troche lepiej ale plecy daja mi popalic wiec zobaczymy. A i do tego czopki progesteronu nie pomagaja bo wyplywaja,i mozna zwariowac od tego sprawdzania:)
Sisi caluje w ten piekny ciazowy brzuchol ktory dzis widzialam tam napewno cos jest:)
Spotkanie super sprawa o ile wszystkie bedziemy w stanie sie spotkac,bo moga byc rozne zakonczenia....Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 17:47
sisi lubi tę wiadomość
-
Sisi przykro mi, niech maluszek w brzuszku rosnie.
Niezapominajka bardzo milo Cie poznac, szkoda tylko ze czasu wiecej nie mialysmy, no i gratuluje rozpoczecia staran z klinika, przed swietami sie wyrobisz; )
Ja czuje sie super, w ogole nie plamie, brzuch pobolewa troszke. Glodna bylam przeokropnie po zabiegu, pielegniarka dala mi wode,goraca czekolade, ciastka dla mnie i meza, jego porcje tez zjadlam:)
Teraz czekam na tel jutro od nich i prawdopodobnie w niedz transfer.
Dziewczyny chetnie zalapie sie na spotkanie, piszcie tylko gdzie i kiedy.sisi lubi tę wiadomość
16.12.2016 Serduszko bije :* -
Betka 13 jaj. Super trzymam za Was bardzo mocno kciuki. Betka mówiono mi że punkcje nie robią pod narkoza. Jak to wygląda? Dają jakieś znieczulenie i jakiegoś głupiego Jasia? Ja już się nie mogę doczekac listu. Czekam i czekam ... i się doczekac nie mogę.
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
Betka gratuluję pięknych jajeczek, dobrze się spisałaś Aby teraz ładnie się zapładniały
Dzięki dziewczyny za słowa pocieszenia, jesteście kochane, ale chyba potrzebuję paru dni na przetrawienie tego wszystkiego. Niby człowiek się nastawia na niepowodzenie ale to i tak boli
Niezapominajka super, że już zaczynasz. Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, w tym tygodniu zaczynasz się kłuć czy dostałaś najpierw tabletki antykoncepcyjne?20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
Betka mi rowniez bardzo milo bylo Ciebie poznac, szkoda ze nie udalo mi sie przyjechac troche wczesniej, mam nadzieje ze sie jeszcze spotkamy, najlepiej w przyjemniejszych okolicznosciach . Ciesze sie ze tak fajnie znioslas te punkcje no i wynik piekny, teraz niech sie ladnie zapladniaja .
Sisi za okolo tydzien zaczynam sie kluc na krotkim protokole a wiec bez dodatkowych tabletek, bardzo sie ciesze ze niedlugo juz dolacze do Was.
Stiffi doczekasz sie na list, zawsze warto tez zadzwonic i zapytac czy wszystko jest w toku, jesli masz watpliwosci jakiekolwiek.