IVF a Anglii?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej, rozmawialam wlasnie z klinika.
Wczystkie cztery maluszki ladnie sie rozwijaja i wygladaja bardzo dobrze jak na trzecia dobe, dlatego trzymamy wszystkie do soboty. Transfer o 11.30
Powiem wam, ze cala stymulacja, podgladanie jajek to dla mnie nic w porownaniu z tym co sie dzieje teraz, czekanie od telefonu do telefonu, co za stresy, a jeszcze to najtrudniejsze czekanie przede mna. No ale przeciez same wiecie jak jest
Dziekuje za kciukaski :*
Sisi nie swiruj to maluch daje o sobie znac. O ktorej masz wizyte? Mocno trzymam kciuki.
Niezapominajka idziesz na bete czy robisz sikanca?
Milego dnia babeczki. Trzymam mocno kciuki za koncowke tygodnia, same dobre wiesci beda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 12:13
sisi, evcikm81 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje Lilah, transfer masz o tej samej godzinie co ja:)trzymam podwojnie kciuki za sobote, bedzie Twoj szczesliwy dzien i Niezapominajki.
Sisi podekscytowana jestem tym twoim scanem, czekam na relacje, jutro caly niepokoj opadnie jak zobaczysz maluszka:)sisi, Lilah lubią tę wiadomość
16.12.2016 Serduszko bije :* -
Lilah trzymam kciuki . Cudowne wieści od Was . Ja najprawdopodobniej będę mieć pierwsza wizytę na początku lutego . To jeszcze tyle czasu
Sisi jak super zobaczysz maleństwo swojeLilah lubi tę wiadomość
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
Lilah to swietne wiadomosci, trzymam kciuki w dalszym ciagu za Twoje maluchy, w sobote bedzie szczesliwy dzien dla nas dwoch .&&&&&&
Sisi skan juz jutro, na pewno wszystko bedzie dobrze, trzymam kciuki za Ciebie jutro rano &&&&&.
Betka Ty chyba tez niedlugo masz skan?
Stiffi mam nadzieje ze szybko zleci Ci ten czas oczekiwania i bedziesz mogla szybko zaczynac, najwazniejsze ze juz masz wyznaczona date, oby szybko lecialo
Ja zrezygnowalam z robienia sikanca, 42 testy miesiac w miesiac byly negatywne, wiec sie troche zrazilam , beta w sobote i mam nadzieje ze wynik bedzie tego samego dnia. nie mam jakis szczegolnych objawow, poza krotkimi bolami brzucha jak na okres i tak samo kilka razy dziennie bola sutki i za chwile przechodzi. Trzymajcie za mnie kciuki w sobote , juz sie nie moge doczekacWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 17:40
Lilah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySisi to dobrze ze rano wizyta, szybko bedzie po wszystkim i sie nam tu pochwalisz malenstwem
Betka jak tam sie czujesz, mdlosci nadal dokuczaja bardzo?
Niezapominajka sobota jest nasza
Stiffi zobaczysz jak szybko zleci a poki czekasz zadbaj o siebie tak porzadnie, zdrowe jedzonko, duzo relaksu i wypoczynku i zbieraj sily na luty.
Dziewczyny jaki progesteron bierzecie? Ja mam utrogestan z aplikatorami i mi w ogole nie podchodzi. Nie chce byc obrzydliwa ale duzo tego mi zostaje na aplikatorze zamiast w srodku. Wolalam zwykle czopki cyclogest
Aaa i kiedy powinnam zaczac jesc ananasa?
-
Lilah aplikuj palcem, jest duzo bezpiecznej. Dziewczyny często się skarżą na plamienia przy aplikatorze bo wiecznie któraś haczy o szyjkę macicy.
Ananasa zacznij już dzisiaj albo jutro i jedz go do 5 dni po transferze.
Nam się auto rozwaliło, miało być naprawione dzisiaj ale okazało się, że zajmie to wiecej czasu. Jestem bardzo zła Ostatnio wiele rzeczy nie idzie po naszej myśli, oby jutro się odmieniło!!!20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Dzien dobry dziewczynki, ja juz spac nie moge; )a za pare godz bede padac. Moje mdlosci zaczynaja sie od wejscia do autobusu i trzymaja przez pare godz, a potem jak wracam do domu autobusem jest to samo ale juz po wyjsciu z autobusu mi mija,wyglada na to ze moja choroba lokomocyjna z dziecinstwa wrocila. W dni wolne mdli mniej i wystarczy ze cos zjem wtedy mija.
Lilah z czopkiem zrob tak jak Ci Sisi pisze, najbezpieczniej bo sama wyczujesz jak go zaaplikowac,mi sporo wyplywa ale to jak juz wstane, ale co ma sie wchlonac to sie wchlonie.
Sisi trzymam kciuki juz od rana; )
16.12.2016 Serduszko bije :* -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny szykuję się do wyjścia powoli, za dwie godziny wszystko będzie wiadomo. Trzymajcie kciuki!!!
Mnie zemdliło wczoraj pod wieczór, chyba z głodu bo bardzo długo czekałam na męża z obiadem. Póki co był to trzeci incydent na całą ciążę.20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
Sisi powodzenia dzis, trzymam mocno kciuki i czekam na dobre wiesci &&&&.
Betka nie zazdroszcze mdlosci, pewnie mnie tez by nie ominely, bo mnie mdli w autobusie nawet bez ciazy . Mam nadzieje ze szybko Ci to przejdzie.
Lilah powodzenia jutro rano, bede trzymac kciuki, czy po transferze planujesz zrobic akupunkture? Planujesz nrac nospe? U mnie po transferze bylo duzo skurczy i nospa przydala sie przez kilka pierwszych dni. Trzymam kciuki jutro &&&& -
nick nieaktualnyNiezapominajka a Ty o ktorej masz badanie? Ale to musza byc emocje...Trzymam mocno i nie puszczam i wierze, ze sobota bedzie dla nas szczesliwa Mam nadzieje, ze Ci dzien bardzo szybko zleci dzis.
Potem ja przejmuje paleczke i czekam na testowanie.
Ja juz nie moge sie doczekac, zeby zabrac babla do domu
Nospe zamowilam, jak beda mnie meczyc skurcze to pewnie wezme.
Na aku chcialam isc przed i po transferze, jestem wstepnie umowiona tylko czekam na potwierdzenie. Moja babeczka jest cudowna, wszystko dopasowala do mnie, nawet po punkcji przyjela mnie duzo wczesniej niz bylam zapisana, bo akurat tak sie zlozylo ze szybko wyszlam z kliniki i nie chcialam czekac kilka godzin na aku. A mezowi dala krotki wyklad jak ma sie mna teraz opiekowac
A sisi juz pewnie oglada malucha
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje za kciuki, ja testuje jutro o 9 rano, mam nadzieje ze wynik bedzie tego samego dnia, jak tylko sie dowiem to oczywiscie dam znac. Zaczynam juz swirowac, niech ten dzien szybko leci .
Lilah to rzeczywiscie jest super moment jak juz wychodzisz z kliniki z malym lokatorem w brzuchu , zycze Ci zeby mu sie spodobalo i zostal na 9 miesiecy .
Czekamy na wiesci od Sisi
Evcik oby tak zostalo i zebys cala ciaze czula sie super -
Hej dziewczyny Przedstawiam wam moje dziecię
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c04ceeb1d6d.jpg
Sprzęt dość słaby więc nie wiele widać. Poza tym mam tyłozgiecie macicy i cieżko było złapać dobry obraz, myślałam, że będę wyła z bólu jak mnie tam gniotła tą głowicą. Ale wszystko przeżyję dla tej istotki Maluszek ma 9,6mm i bijące serduszko. Wiek z USG 6tydzień 6dzień i termin porodu przesunął się na 29 lipca.
Jesteśmy bardzo szczęśliwi. W końcu mogę się rozluźnić. Czuję, że moje wnętrzności znowu zaczęły pracować bo wcześniej miałąm jeden wielki supeł
Dziewczyny teraz kciuki za was!!!
Niezapominajka jeśli Twoj wynik będzie dopiero w poniedziałek to nie skusisz sie na sikańca?betka, Lilah, evcikm81 lubią tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
Sisi ale piekne fotki! Musisz byc przeszczesliwa, teraz niech maluch zdrowo rosnie a mama bedzie mogla odsapnac i cieszyc sie ciaza , gratuluje jeszcze raz .
Mi obiecali wynik w sobote, a jak nie w sobote to wtedy w niedziele, mi sie jakos nie spieszy do testowania, moze sie za bardzo boje ze nic z tego nie wyszlo.sisi lubi tę wiadomość