IVF a Anglii?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje Wam wszystkim za mile slowa, teraz robie sobie troche przerwy, zeby dojsc do siebie zarowno fizycznie jak i emocjonalnie. wierze ze od nowego roku podejde do tego wszystkiego pelna nowych sil i nam sie uda tym razem .
Pusiak, sisi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiezapominajka uda sie uda! Ja w to mocno wierze i nie puszczam kciukow az do stycznia!
A ja wracam do pracy jutro, jednak czekanie w zawieszeniu nie jest dla mnie. Wypoczelam kilka dni i jestem gotowa, zeby sie czyms zajac wreszcie. Praca, swietami, zakupami, cokolwiek.
Czas chyba nie moze juz wolniej plynac...
Objawow brak, tylko w nocy obudzil mnie silny bol w dole plecow, taki jak na @ tylko mocniejszy. Musialam wziac nospe.
A co u Was?
-
Niezapominajka tule mocno Wierze, że styczeń będzie Twoim szczęsliwym miesiacem !!
A mnie po raz kolejny negatywnie zaskoczyła angielska służba zdrowia.... Poszłam sobie na badania krwi w piatek, a mianowicie musili spr Czy nie mam zakarzenia wątroby typu B i C, oraz HIV a także poziom AMH - bo mimo ze miełam spr w PL to chcieli mieć swoje wyniki. No i spoko.. Juz nie wspomne o siniaku na pół, reki, nie ważne, co jest wane to Osoba która pobierała mi crew, była chyba jakaś nieogranieta albo nie skupiona nie wiem, źle zaznaczyła próbki i owsszem zbadali mi crew na zakarzenie i HIV ale gamiest zbadac poziom AMH oni zbadali czy byłam szczepiona na rubella , a spr to miałam juz pond pół roku temu!!! No w morde jeża... i w piatek znowu kłócie...Oby tym razem się nie pomylili22/09/17 - 8dpt beta HCG 77, 11dpt 273, 13dpt 711 15dpt 1760:)
21/09/2017 - dwie kreski
14/09/2017 - transfer kropka B++
9/9/2017 - egg collection
27.08 - Merional 75ui + fostimon 75ui -
Niezapominajka rob sobie przerwe,odpoczywaj i nabieraj sil,my tu na ciebie poczekamy i mocno bedziemy trzymac kciuki.
Lilah pewnie wracaj do pracy ile mozna leniuchowac tylko uwazj na siebie,ja tez wole czyms sie zajmowac,czlowiek nie ma wtedy czasu na glupie mysli.
Ja czekam na wizyte sobotnia zobacze jak to wszystko wyglada.Za tydz dzidzia juz bedzie plodem a nie zarodkiem:)))
Betka za chwilke scan.
Pusiak mam nadzieje,ze ci sie trafia blizniaki,zeby to wszystko wynagrodzic:)sisi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje za kciuki,przydaly sie bardzo; ) Moj dzidzius ma 12.9mm, pieknie bijace serduszko, no i planowany porod na 1.8.2017 Kazdej zycze takiego widoku jaki ja mialam dzis, czysty cud.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 12:35
sisi, evcikm81, Lilah lubią tę wiadomość
16.12.2016 Serduszko bije :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Betka gratuluję, ale duża ta Twoja dzidzia Termin masz trzy dni po mnie
Byłaś już u GP?
Lilah jak się czujesz? Właśnie który to Twój dzień po transferze bo już się pogubiłam. Ślę wiruski @$%^^&**((*&^$# !!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 18:31
Lilah lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Postaraj sie dodac foto.Mamy tu malego wielkoludka:)
Lilah testuje wczesniej jak ma byc to juz bedzie wtorek sroda napewno wyjdzie.Czekamy z niecierpliwoscia.
Ja jutro do szpitala na pierwsza wizyte.
Niezaponinajka znalazlas jakas wycieczke.
Buziaki kochane -
Gratulacje Evcik
Ja byłam u GP, znowu miałam pobierana krew na badanie AMH. Niestety GP poinformowała mnie ze nie przyspiesza nam IVF bo mom M ma nasienie, jakby w ogole go tam prawie nie było to by przyspieszyli... A tak czekamy do czerwca. Czyli jesli dobrze pojdzie moze w sierpniu coś się uda i będzięmy miec dzidzie z maja tak jak zawsze marzyłam
Evcik ale blizniaki chyba odpadaja, bo z tego co wiem transfer jest tylko jednego zapłodnionego jajeczka tak?sisi lubi tę wiadomość
22/09/17 - 8dpt beta HCG 77, 11dpt 273, 13dpt 711 15dpt 1760:)
21/09/2017 - dwie kreski
14/09/2017 - transfer kropka B++
9/9/2017 - egg collection
27.08 - Merional 75ui + fostimon 75ui -
Zdjecie postaram sie dodac jutro, dzis jade do polskiego ginekologa, chce recepte na progesteron do 12 tyg, w szpitalu kazali mi brac tylko jeszcze tydz. GP mam na wtorek, a do midwife wypelnilam formularz i czekam az sie odezwia do mnie.Evcik dawaj jutro znac jak przebiegla pierwsza wizyta.
16.12.2016 Serduszko bije :*