IVF a Anglii?
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
SissiAnn chyba dzis zaczynasz? Zeby jak najszybciej zlecialo, powodzenia i trzymam kciuki.
Dziekuje za Wasze kciuki, przydadza sie bardzo. Biore progesteron, ananasa tez juz mam w pogotowiu.Bylo troche nerwow z akupunktura bo Pani nie miala miejsca dla mnie po transferze, dopiero poznym wieczorem, a dla mnie to odpada bo musialabym po transferze wrocic do domu a potem znow jechac wieczorem na aku. Troche mnie potrzymala w niepewnosci ale w koncu kogos sie udalo przesunac i po transferze bede bezposrednio jechac na igly.Ciesze sie ze w srode ma byc cieplo, bo na ostatnim transferze bylo bardzo zimno i mialam go rano a teraz 3.50.
Dodatkowo wczoraj rozwalila nam sie pralka, ale ja mysle ze to dobry znak bo jak sie inne rzeczy nie ukladaja to moze mi sie uda z ciaza, bo rownowaga we wszechswiecie musi byc . Trzymajcie kciuki sa mnie w srode no i nasze dziewczyny w ciazy- poprosze o wiruski . Xxx -
Niezapominajka wiruskow wyslac niestety nie moge ale kciukasy trzymam mocno zacisniete
Powodzenia i pamietaj ze licze na Twoje wiruski w marcu
Evcik super artykul , dziekuje xx
[link=https://www.suwaczek.pl/][image noborder]https://www.suwaczek.pl/cache/9a805
07.02.2018 przewidywana data rozwiazania
26.06.2017 bija ❤️❤️❤️ serduszka
19.05.2017 ICSI ❤️
Planowane skladanie jajek Maj2017
Marzec2017 przerwana stymulacja brak reakcji organizmu na Suprecur
April 08 25tc (*) -
Dziekuje Evcik :*, jestem dzis dobrej mysli, spokojna, szykuje sie na akupunkture. Mam dosc pozno transfer bo 3.50, ale to dobrze bo na spokojnie pojade , pozdrawiam
Pusiak lubi tę wiadomość
-
Niezapominajka trzymam kciuki! &&& Wszystko bedzie dobrze !!! Trzymaj sie kochana i dawaj znać jak sie czujesz22/09/17 - 8dpt beta HCG 77, 11dpt 273, 13dpt 711 15dpt 1760:)
21/09/2017 - dwie kreski
14/09/2017 - transfer kropka B++
9/9/2017 - egg collection
27.08 - Merional 75ui + fostimon 75ui -
Dziekuje za wszystkie kciuki :*, ja juz w domu po akupunkturze, mam mojego Eskimosa, po rozmrozeniu mial 95% komorek ktore przetrwaly i zaczal sie juz ponownie rozwijac. Powiedziano mi ze wszystko jest ok i szansa jest duza. Jestem zadowolona oprocz opoznienia jakie bylo, 1 h 10 min po czasie z pelnym pecherzem...troche sie zdenerwowalam i spoznilam na aku, ale najwazniejsze ze juz w domu i odpoczywam.
evcikm81, SissiAnn, Misi13, sisi lubią tę wiadomość
-
Cudownie Niezapominajka. Niech sie Eskimosek zadomowi na nastepne 9 miesiecy xxx[link=https://www.suwaczek.pl/][image noborder]https://www.suwaczek.pl/cache/9a805
07.02.2018 przewidywana data rozwiazania
26.06.2017 bija ❤️❤️❤️ serduszka
19.05.2017 ICSI ❤️
Planowane skladanie jajek Maj2017
Marzec2017 przerwana stymulacja brak reakcji organizmu na Suprecur
April 08 25tc (*) -
Dzieki dziewczyny, ja staram sie odpoczywac, ale nie tak zupelnie na lezaco. Testowanie mam 12.02, jeszcze zobacze kiedy bede testowac, w sumie to mi sie bardzo nie spieszy, bedzie co ma byc. Trzymajcie kciuki, chetnie przyjme tez wiruski :*.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 19:35
SissiAnn, sisi lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny pisze by was ostrzec nie idzcie nigdy do tooting medical center na 5 road London,oszukiwacze ginekolpdzy !!!
Opowiem co sie stalo Ja normalne prenatal scan mialam 9/12 gdzie powiedzieli mi lozysko przednie wiec Z martwilam sie I pomyslalam pojde do polskiego ginekologa poszlam 28/12-25tc -100£ i ok ,jednak Polska ginekolog powiedziala bym sie nie martwila bo wszy jest ok potwierdzil a corke I ok , wiec Ja sadzac ze skoro wszy ok to pravowalam plus basen I tanczylam z mopem,nie bylam zmeczona zawsze silna ,az do momentu srode 1/2/17 kiedy to rano budzac sie do pracy zalana krwia (obecnie 30t2d),szybko szpital,zbadaliei na szczescie ok wazy juz 1.500 i zdrowe wrocilosmy jednak mam zal do tej przychodni bo moglam uniknac tego ,gdyby mi polka potwietdzila ze mam uwazzac to od razu zero pracy i sprzatan no Ale naj ze skonczylo sie dobrze !!
Wiec od dzus mam maternity;)i sie bycze,man JuZ wszustko kupione,a brzuszek JuZ calkiem,pokazal abym Ale niewiem jak dac foto,zapomnialam jak sie dodaje..
Trzymajcie Sue I do uslyszenia
Lidwinka,nieplodnosc idiopathic,niedoczynnosc tarczycy,Lipiec 2016 ivf udane w Uk
corka 2017 marzec ,najszczesliwsi na swiecie
Ciaza po raz drugi wrzesien 2017 cud naturalny
22/6-8:36-synus;)) -
SissiAnn tak mam 9 lutego pierwsza wizytę. Czy możecie mi powiedzieć jak długo się mniej więcej czeka na kolejną i jak to wygląda dalej po tej pierwszej wizycie ? Jakie są kolejne etapy ? Jestem spanikowana i się boję
SissiAnn lubi tę wiadomość
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000)