X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną IVF czy dalsze starania maja sens?
Odpowiedz

IVF czy dalsze starania maja sens?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Truskaweczka116 Koleżanka

Wysłany: 25 marca 2021, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się zastanawiam, też mam ponad 40 miałam prawidłowe AMH powyżej jeden, w innych jednostkach to powyżej 8, teraz spadło ale nadal nie jest tragiczne. Ale u mnie jest problem ze stymulacją, jajniki reagują bardzo nierówno, nie można uzyskać dojrzałych komórek z obu, tak że dużego wyboru nie ma. Poza tym zachodze w ciążę ale biochemiczne a ostatni przypadek ciąża o nieznanej lokalizacji kosztował mnie półroku choroby. Zastanawiam się czy nie lepiej komórkę dawcy, bo te starania to chyba pieniądze wyrzucone w błoto. Co lepsze lekarze mi tego jeszcze nie proponują, tylko ja dopytuje o ile większe szanse.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ