X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną IVF czy dalsze starania maja sens?
Odpowiedz

IVF czy dalsze starania maja sens?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Truskaweczka116 Koleżanka

Wysłany: 25 marca 2021, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się zastanawiam, też mam ponad 40 miałam prawidłowe AMH powyżej jeden, w innych jednostkach to powyżej 8, teraz spadło ale nadal nie jest tragiczne. Ale u mnie jest problem ze stymulacją, jajniki reagują bardzo nierówno, nie można uzyskać dojrzałych komórek z obu, tak że dużego wyboru nie ma. Poza tym zachodze w ciążę ale biochemiczne a ostatni przypadek ciąża o nieznanej lokalizacji kosztował mnie półroku choroby. Zastanawiam się czy nie lepiej komórkę dawcy, bo te starania to chyba pieniądze wyrzucone w błoto. Co lepsze lekarze mi tego jeszcze nie proponują, tylko ja dopytuje o ile większe szanse.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ