IVF po IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySkórka Kochana u mojej koleżanki sie wchłonął a był podobno spory
Mamaporaz2 to super wiescie serdeczne gratulacje
Halszka trzymam mocno kciuki i oczywiście daj znac po
Ninkali jakie masz teraz plany?
I czemu Do ma dołek?
Rozumiem ze żadna z Was nie miała skutków ubocznych gonapeptylu....jestem wybrykiem -
Grosiaa wrote:Skórka Kochana u mojej koleżanki sie wchłonął a był podobno spory
I czemu Do ma dołek?
Rozumiem ze żadna z Was nie miała skutków ubocznych gonapeptylu....jestem wybrykiem
Grosia, przepraszam zapomniałam napisać. Mnie na początku brania strasznie ale to strasznie bolała głowa nawet z bólu wymiotowałam a później głowa bolała ale juz mniej ale codziennie ćmiła -
Grosiaa wrote:Skórka Kochana u mojej koleżanki sie wchłonął a był podobno spory
I czemu Do ma dołek?
Rozumiem ze żadna z Was nie miała skutków ubocznych gonapeptylu....jestem wybrykiem -
nick nieaktualnyHalszka112 wrote:Grosia, przepraszam zapomniałam napisać. Mnie na początku brania strasznie ale to strasznie bolała głowa nawet z bólu wymiotowałam a później głowa bolała ale juz mniej ale codziennie ćmiła
-
skórka33 wrote:Ja już tyle przeszłam że myślałam że teraz to już tylko dobrze bedzie a tu taki cios prosto w serce.
Jestem tym załamana.
Skorka nie zalamuj sie bo musisz byc silna dla dzidziusia. Musisz o Was walczyc. Odpoczywaj, staraj sie nie denerwowac a zobaczysz ze wszystko bedzie dobrze:-) -
Ile się tu dzieje!
Halszka &&&&& :* za Ciebie i za tych 5 dorodnych jaj ja brałam tyłki koszulkę i klapki.aaa relanium
Mamaporaz2 i brawo! Przez te 11 dni synek jeszcze podrośnie. Matko Przecież ty już jesteś na wylocie
Skórka nie martw się, w zasadzie to z tego wszystkiego to dobrze,że to "tylko" krwiaczek.teraz masz przykaz nie tylko od doktora ale i od nas wszystkich oszczędzać się a wstawać tylko tam gdzie król chodzi piechotą
Grosiaa mi nic nie dolegalo, ja to jestem jakoś sadomasochostka bo ja lubię zastrzyki
Ninkali rzuć czasami czymś pozytywnym.
Iwkaa? Czytasz nas czasami? Jak ty się kochana czujesz? Pozbieralas się? Macie jakieś plany? Pamiętamy o tobie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2018, 20:10
Plemniki-morfologia1%, liczba ok, hba83%
14.02.2017 punkcja,11 pęcherzyków,7komorek,6 zaplodnionych
19.02.2017 transfer1blastusi6dniowej4aa, (3krio6dn)
4dpt5,76 5dpt13,6 7dpt32,45 9dpt69 10dpt134 12dpt214 14dpt462 16dpt983 21dpt4823 -
A tak nie z gruchy ni z pietruchy: obawiam się że jakaś infekcja chce mnie dopaść. No wiecie w którym miejscu ale kurcze w życiu Romana nie miałam nic takiego a tu jakby swędzi jakby piecze.przeciez dbam o siebie a tu takie coś?! I co ja mam teraz począć?Plemniki-morfologia1%, liczba ok, hba83%
4dpt5,76 5dpt13,6 7dpt32,45 9dpt69 10dpt134 12dpt214 14dpt462 16dpt983 21dpt4823 -
ka87 wrote:A tak nie z gruchy ni z pietruchy: obawiam się że jakaś infekcja chce mnie dopaść. No wiecie w którym miejscu ale kurcze w życiu Romana nie miałam nic takiego a tu jakby swędzi jakby piecze.przeciez dbam o siebie a tu takie coś?! I co ja mam teraz począć?
Ja sie bujalam z grzybica dopóki brałam encorton i crinone dowcipinue. Idz do lekarza po leki ja bralam albo pimafucin albo nystatynę. Ze trzy razy w 1 trymestrze.
Odkąd bez sterydu to jakos sie uspokoiło. W ciazy grzybica częstaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2018, 20:33
-
No biorę biorę. Luteine ciągle.
Nawet nie chce myśleć że to może być to fuuuu
Halszka powodzenia &&&&Plemniki-morfologia1%, liczba ok, hba83%
ka87 wrote:No biorę biorę. Luteine ciągle.
Nawet nie chce myśleć że to może być to fuuuu
Halszka powodzenia &&&& -
nick nieaktualny
-
Halszka jeszcze raz powodzenia, kciuki&&&&
Kurcze mi to coś pod językiem się zrobiło. Jak nie przejdzie do idę do dentysty po wikendzie.
A dziś od rana koszmarnie bolą mnie plecy:-( podbrzusze też więc i dziś nospa będzie grana. Jeszcze 6 dni do testu, może wytrzymam i nie zwariuje hehe -
Motylek1313 wrote:Halszka jeszcze raz powodzenia, kciuki&&&&
Kurcze mi to coś pod językiem się zrobiło. Jak nie przejdzie do idę do dentysty po wikendzie.
A dziś od rana koszmarnie bolą mnie plecy:-( podbrzusze też więc i dziś nospa będzie grana. Jeszcze 6 dni do testu, może wytrzymam i nie zwariuje hehe
Ale ja mam stresa...kurde przeraza mnie bliskość cesarki...