IVF po IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Hey, ja już po wszystkim. Leżę i bolą mnie jajniki i brzuch ale nic nie wiem jeszcze.
Motylek1313, Grosiaa, Gaja88, do87, ninkali, Cccierpliwa lubią tę wiadomość
-
mamaporaz2 wrote:Ja bralam nospe codziennie 3x1 i jak widać nie zaszkodziło
Ale ja mam stresa...kurde przeraza mnie bliskość cesarki...
Mamaporaz2 mam w zaleceniach z kliniki i chyba zacznę to stosować.
Nie stresuje się, przecież już jedną miałaś. Ja to bym czuła ekscytację, że maluch wreszcie będzie z nami:-) Wszystko już w domu gotowe dla maluszka?
Ja to się właśnie szykowania wyprawki nie mogę doczekać najbardziej:-) uwielbiam te wszystkie małe ubranka hehehe trochę wypadłam z obiegu więc będę się musiała zapoznać z nowinkami:-)
Pomyśl że niedługo będziesz trzymała w ramionach swój upragniony skarb i wszystko Ci zostanie wynagrodzone:-)
A te bóle ala @ długo miałaś? -
Halszka112 wrote:Hey, ja już po wszystkim. Leżę i bolą mnie jajniki i brzuch ale nic nie wiem jeszcze.
Spokojnie, zanim Cię wypiszą powiedzą Ci wszystko ile jajek i dostaniesz zalecenia.
Ależ się cieszę, że masz już to za sobą kolejny etap to transfer hihi
A jak zobaczycie Wasze zapłodnione zarodki to będziesz wiedziała po co to cierpienie było.Halszka112 lubi tę wiadomość
-
Już wiem, pobrali mi 5 jajeczek, teraz znowu czekanie czy coś się zapłodni. Jutro lub pojutrze telefon od embriologow.
Motylku może środa to początek naszego szczęścianinkali, Motylek1313, do87, ka87, Gaja88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHalszka,wielki krok za Tobą! Gratuluję!!!! :-* Teraz pij wodę! Ja piłam ponad 3litry, jadłam białko, ale przegielam z nim,bo żołądek mnie bolał okropnie potem. Także białko w rozsądnej porcji:-P ale pij,pij i pij. Odpoczywaj sobie! A tak wybacz, ale polecam z mojego doświadczenia pić wieczorem napar z siemienia lnianego. Raz super wpływa na nasz żołądek obarczony masą leków, ale też na zaparcia,a to chyba dość często się trafia po punkcji i przez to brzuch mocniej boli. Ja tak robiłam i było wszystko ok.
Grosiaa, Halszka112 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Halszka112 wrote:Już wiem, pobrali mi 5 jajeczek, teraz znowu czekanie czy coś się zapłodni. Jutro lub pojutrze telefon od embriologow.
Motylku może środa to początek naszego szczęścia
Może hehe Kochana teraz odpoczywaj i się już nie martw. Nie bardzo mamy wpływ na to co teraz się dzieje. Pewnie jutro do Ciebie zadzwonią nadal kciuki&&&&Halszka112 lubi tę wiadomość
-
Motylek1313 wrote:Mamaporaz2 mam w zaleceniach z kliniki i chyba zacznę to stosować.
Nie stresuje się, przecież już jedną miałaś. Ja to bym czuła ekscytację, że maluch wreszcie będzie z nami:-) Wszystko już w domu gotowe dla maluszka?
Ja to się właśnie szykowania wyprawki nie mogę doczekać najbardziej:-) uwielbiam te wszystkie małe ubranka hehehe trochę wypadłam z obiegu więc będę się musiała zapoznać z nowinkami:-)
Pomyśl że niedługo będziesz trzymała w ramionach swój upragniony skarb i wszystko Ci zostanie wynagrodzone:-)
A te bóle ala @ długo miałaś?
Halszka gratulacje
-
5 i jak pięknie brawo
Halszka112 lubi tę wiadomość
Plemniki-morfologia1%, liczba ok, hba83%
14.02.2017 punkcja,11 pęcherzyków,7komorek,6 zaplodnionych
19.02.2017 transfer1blastusi6dniowej4aa, (3krio6dn)
4dpt5,76 5dpt13,6 7dpt32,45 9dpt69 10dpt134 12dpt214 14dpt462 16dpt983 21dpt4823 -
Halszka kciuki zeby sie wszystkie 5 pieknie zaplodnilo!
Halszka112 lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
mamaporaz2 wrote:Tak ja tez sie cieszyłam na kupowanie wyprawki dopóki nie zaczęłam tego robic...znudzilo mi sie. Mam to gdzies, tylko mnie to meczy...bole nie pamiętam jak dlugo ale jakeis mega silne nie byly. Za to w pierwszje ciazy to do 3mca mnie bolał brzuch...cyrk
Halszka gratulacje
Moje tez specjalnie mocne nie sa, w trakcie @ jest zwykle gorzej.
Czy i mi sie znudzi to sie okaze. Dzis znowu lezakuje hihi troche popracowalam przy kompie teraz pora polwzec:-) to akurat mi sie nie nudzi. U mnie w pierwszej ciazy to nic nie czulam, nawet nie wiedzialam ze w niej jestem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2018, 11:28
-
Dzięki za rady dziewuszki. Ja leżę i odpoczywam bo ból brzucha doskwiera.
Mam brać 3 luteiny dowcipnie i 3 duphastony jak myślicie wszystko na raz czy podzielić dawki na cały dzień ?? A luteine na noc ?? -
Halszka112 wrote:Dzięki za rady dziewuszki. Ja leżę i odpoczywam bo ból brzucha doskwiera.
Mam brać 3 luteiny dowcipnie i 3 duphastony jak myślicie wszystko na raz czy podzielić dawki na cały dzień ?? A luteine na noc ??
Podziel sobie na cały dzień. Mi nie kazali brać oby leków w tym samym czasie tylko robić sobie odstępy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny