KIERUNEK - Białystok
-
WIADOMOŚĆ
-
Marikita wrote:Dziewczyny polecam Artemidę - bardzo dobra opieka
Natomiast ja niedawno zmieniłam lekarza, bo oczekiwałam czegoś innego ... konkretów, a lekarz z którym miałam przyjemność w Artemidzie był jak dla mnie zbyt zachowawczy - zmieniłam i jestem zadowolona, polecam doc Pierzyńskiego, przyjmuje w Qmedica. Bardzo dobry i znany ginekolog, swojego czasu współpracował z Artemidą.
Mycha trzymam kciuki !!!! -
To jest centrum medyczne qmedica tam przyjmuje dr Pierzynski a rowniez pracuje w USK w Bialymstoku w Klinice rozrodczosci i Endokrynologii tam wykonuje IUI i IVF
-
No warto ja jestem bardzo zadowolona...zawsze mozna sprobowac ja jak narazie nie chce zmieniac bo kazda zmiana jest dosc stresujaca dr wie co robi i poswieca swoim pacjentkom tyle czasu ile potrzeba nigdy nie czulam na wizycie presji czasu zawsze dopytuje czy wszystko rozumiem i czy wszystko dobrze. Przede wszystkim ma bardzo duza wiedze i mam nadzieje ze nie bede potrzebowala zmiany lekarza ze nic sie nie zmieni. Wizyta 150 z usg
-
Njut sorki, że tak późno, dawno tu nie zaglądałam. Zabieg miałam w kolejnym cyklu. Szczęśliwie wszystkie badania, które musiałam zrobić przed zabiegiem udało mi się załatwić ekspresowo i nie było żadnych przeciwwskazań. Jeśli temat jest jeszcze aktualny, to napisz do mnie na priv, odpowiem na więcej pytań
-
SoniaK wrote:Vigosik cenowo ok
kurczę człowiek głupieje już i nie wie co robić
a w tej klinice wszystko robią: transfer i punkcje
Oni tam robią wszystko ale tj pisałam wcześniej trzeba by było pytać dr bo ja do końca nie wiem.
Z tego co czytałam mają największą ilość ciąż w Białym w 2016 czy 2015 po IVF dokładnie nie pamietam roku. -
@SoniaK my też byliśmy u dr Pierzyńskiego. Niestety na pierwszej wizycie powiedział nam, że wg niego mamy szansę tylko z invitro i nie podjął się dalszej diagnostyki twierdząc, że badania, które miałam zrobione do tej pory wystarczą. Pytałam czy nie warto zagłębić się w immuno, albo ponownie zbadać drożność - odradził. Przyznam szczerze, że pomimo, iż poświęcił nam dużo czasu, zrobił bardzo dokładny wywiad, usg, to z wizyty wyszłam rozczarowana. Serio, liczyłam, że podejmie się wyzwania i "popracuje" z nami, a on na pierwszej wizycie powiedział o invitro i zaprosił ponownie jak już będziemy zdecydowani. Ogólnie bardzo sympatyczny i uprzejmy, ale co z tego... Może będziecie mieli więcej szczęścia. Pierwsza wizyta w sprawie niepłodności kosztowała nas 250 zł (wizyta z usg).
Odnośnie ivf u Pierzyńskiego: mówił nam, że cała procedura odbywa się w USK w Białymstoku na oddziale Rozrodczości i Endokrynologii. W Qmedice nie robią transferów.
Natomiast ostatnio byliśmy u dr Jakuba Tomaszewskiego (robił mi laparo), który dał nam szansę i prawie popukał się w czoło słysząc o ivf. Jego zdaniem mamy jeszcze czas na ivf i powinniśmy spróbować naturalnie z lekkim wspomaganiem. Oboje z narzeczonym mamy dobre wyniki. Coś nie działa i nikt jeszcze nie jest w stanie stwierdzić co. Mam nadzieję, że dr Tomaszewski to znajdzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 20:45
-
Vigosik - Poznań, a Ty ?
MalPog - o widzisz a już się napaliłam ... chyba zostanę przy swoim dr na razie ... jeszcze raz spróbuję i zobaczymy wtedy co dalej ... jakby się nie udało
inf to najłatwiejsza droga co proponują i nie chce im się po prostu pomyśleć
kasę wziąć najłatwiej
a dr J. Tomaszewski gdzie przyjmuje?
myślałam, że się orientuję w lekarzach a tu cały czas nowe nazwiska i kliniki ...SoniaK -
SoniaK - dr Jakub Tomaszewski ma swoje centrum medyczne na ul. Orzeszkowej (http://tomaszewskimedical.com.pl/) i chyba przyjmuje jeszcze w Klinice na ul. Parkowej. Ale Parkowej nie jestem pewna. Wiem natomiast, że na pewno robi tam zabiegi, bo sama korzystałam O dr Tomaszewskim mogłaś nie słyszeć, bo nie jest to typowy lekarz od niepłodności. Jest świetnym specjalistą od laparoskopii, ale podejmuje się również leczenia par mających problemy z poczęciem.
A z tym invito to niestety jest tak jak mówisz. Dla wielu lekarzy to czysty biznes Szkoda, że nie podejmują się wyzwania i nie próbują znaleźć przyczyny. Ja rozumiem przypadki kiedy ivf jest jedynym sposobem, ale kiedy wszystko wydaje się być w porządku i lekarz od razu kieruje na procedurę, to wg mnie chodzi tylko o kasę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2018, 21:18
-
Cześć ja też jestem w Białymstoku w artemidzie u dr zbrocha. Co o nim sądzicie i o całej klinice. Obecnie jestem po 1 nieudanym IUI i ogólnie roku leczenia i nadal nic zastanawiam się czy dokonałam dobrego wyboru bo jestem z niego zadowolona i źle się nie czułam ale jak piszecie czasem potrzebna jest zmiana. Poratujcie proszęCs kto by liczył
Niepłodność idiopatyczna
Podejście do 1 IUI - 05.03.18r ( clo + ovitrelle)
06.2018 Udało się! -->02.07 puste jajo
Wracamy do walki !!!!
IVF start 03.2019 Transfer 30.03.2019 beta