Kliika Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Może tu znajdziesz coś ciekawego
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/slask-provita-gyncetrum-novomedica-opinie,3526.html
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/gyncentrum-katowice-potrzebuje-kilku-informacji,4450.html
Tu też opisywałam dziewczynie kliniki na Śląsku: https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/slaskie-czy-ktos-jest,2213,9.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 22:46
-
U doktora Juraszka, ale pierwszą konsultację miałam u doktora Gretki. Zdecydowanie wolę obecnego lekarza. Tamten nie zrobił na mnie dobrego wrażenia, nie pod względem fachowości, ale pod względem uprzejmości. Choć wydaję mi się, że tam wszyscy lekarze podchodzą w ten sposób, jak na produkcji (odbębnione i dawaj kolejną). Gdyby się prywatnie do konkretnego lekarza poszło to pewnie zupełnie inne podejście by było. Kobieta nie zgłasza się do nich bo sobie wymyśla, tylko że czasem jest już zdesperowana i powinno się również podejść do niej psychologicznie ze współczuciem, ale z pewnością w tej klinice tego brakuje. Jednakże wiele osób jest zadowolonych z efektów, dlatego w dalszym ciągu tam chodzę. Najważniejsza jest przecież skuteczność. A Ty też tam się leczysz? Jeśli tak to u kogo jeśli mogę spytać?
-
Ja dopiero miałam pierwsza wizyte tam u dr Marty Paliga, zlecila sporo badan. Mam tez wrazenie ze nie bagatelizuje tego co mowie... Ale zobaczymy co dalej... Chciałam isc własnie do tej Pani dr lub do dr Gretki, a moj poprzedni lekarz kierował mnie właśnie do dr JuraszkaW życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
Agi83 wrote:Ja dopiero miałam pierwsza wizyte tam u dr Marty Paliga, zlecila sporo badan. Mam tez wrazenie ze nie bagatelizuje tego co mowie... Ale zobaczymy co dalej... Chciałam isc własnie do tej Pani dr lub do dr Gretki, a moj poprzedni lekarz kierował mnie właśnie do dr Juraszka
-
A co do doktora Juraszka, to niektóre mówią, że jest bardzo młody może nie zna się za bardzo. Uważam że to bzdura. Młodym się chce uczyć, czytać o nowościach, wdrażać je. Starsi lecą już na rutynie. W każdej pracy teraz stawia się na młodą kadrę. Więc dlaczego by nie w medycynie również ...?
-
Beti2203 wrote:Angelius Provita- polecam Panią doktor Magdalenę Biernat !
Moja "przygoda" zaczęła się właśnie z dr Biernat, ale z uwagi na jej chłodne podejście do tematu i małą ilość godzin w klinice (wolę jak każdy zabieg przeprowadza jeden lekarz, a nie kilku różnych) zmieniłam na dr Paligę, która robiła mi raz inseminację.
Uważam obie Pani za bardzo kompetentne osoby jeśli chodzi o ich wiedzę, ale dr Biernat nie odpowiada mi z charakteru- lubię pogadać z lekarzem, a nie czuć się jak na odprawie.
Agi83 lubi tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Doktor Juraszek przyjmuje również na NFZ w Poradni Ginekologicznej "NZOZ Łubinowa" w Katowicach na ul. Wrocławskiej 32. Ja byłam dopiero na jednej wizycie u dr. Juraszka i to on zasugerował, co może być przyczyną niepowodzeń. W poniedziałek mam kolejną wizytę, jestem ciekawa jakie leczenie nam zaproponuje. Na razie jestem bardzo zadowolona z jego podejścia do pacjentek ale zobaczymy co będzie na kolejnych wizytach.
Agi83 lubi tę wiadomość
25cs -12.10.16 8t4dc >tęsknię< co dzień bardziej
-
lamienka wrote:A co do doktora Juraszka, to niektóre mówią, że jest bardzo młody może nie zna się za bardzo. Uważam że to bzdura. Młodym się chce uczyć, czytać o nowościach, wdrażać je. Starsi lecą już na rutynie. W każdej pracy teraz stawia się na młodą kadrę. Więc dlaczego by nie w medycynie również ...?
Doktor Juraszek przyjmuje również na NFZ w Poradni Ginekologicznej "NZOZ Łubinowa" w Katowicach na ul. Wrocławskiej 32. Ja byłam dopiero na jednej wizycie u dr. Juraszka i to on zasugerował, co może być przyczyną niepowodzeń. W poniedziałek mam kolejną wizytę, jestem ciekawa jakie leczenie nam zaproponuje. Na razie jestem bardzo zadowolona z jego podejścia do pacjentek ale zobaczymy co będzie na kolejnych wizytach.25cs -12.10.16 8t4dc >tęsknię< co dzień bardziej
-
Ja się leczę od 4 miesięcy u dr Paligi. Jest bardzo miła, odpowiada na wszystkie pytania. Nie traci czasu. Na początku zleciła bardzo dużo badań i ustaliła sposób postępowania. Mówi też,które badania i procedury mogą być refundowane.
Sprawia wrażenie autentycznie zainteresowanej pacjentką. Jak dotąd jestem bardzo zadowolona.
-
Lili87 wrote:Doktor Juraszek przyjmuje również na NFZ w Poradni Ginekologicznej "NZOZ Łubinowa" w Katowicach na ul. Wrocławskiej 32. Ja byłam dopiero na jednej wizycie u dr. Juraszka i to on zasugerował, co może być przyczyną niepowodzeń. W poniedziałek mam kolejną wizytę, jestem ciekawa jakie leczenie nam zaproponuje. Na razie jestem bardzo zadowolona z jego podejścia do pacjentek ale zobaczymy co będzie na kolejnych wizytach.