Klinika BOCIAN - Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
PAULA89 wrote:Dobrze wiedzieć dziewczyny 😉
Pobrali mi dziś 5 komórek i możliwe, że będą miała transfer 3-dniowca. Mam leki, ale póki co o zastrzykach nie było mowy. -
Staraczka21 wrote:A jakie leki przyjmujesz? Acard estrofem encorton utrogestan coś z tych rzeczy masz przyjmować?
Od jutra acard, estrofem i cyclogest.
W środę się okaże czy będzie transfer czy nie.
A jak u Ciebie? Dzwoniłaś dziś do embriologa?
Te oczekiwanie chyba gorsze od punkcji 🙈 -
PAULA89 wrote:Od jutra acard, estrofem i cyclogest.
W środę się okaże czy będzie transfer czy nie.
A jak u Ciebie? Dzwoniłaś dziś do embriologa?
Te oczekiwanie chyba gorsze od punkcji 🙈Lońka, Joana23 lubią tę wiadomość
-
PAULA89 wrote:Joanna, a Ty dziś wizyta?😉
Czekamy na wieści, kiedy Ty masz punkcję 😉 -
Staraczka21 wrote:Paula a mam pytanie bo bralas też tabletki pabi-dexametason z tego co kojarzę? Już je odstawilas czy nadal masz przyjmować bo ja zaczynam się obawiać czy aby napewno dobrze zrozumiałam że dalej mam jej przyjmować po punkcji
Ja tych już nie muszę brać. Dopytywałam, bo sam się nie odniósł czy mam przyjmować. Wspominał też dlaczego nie muszę ich brać, ale jakoś tego nie zakodowałam 🙈 -
PAULA89 wrote:Ja tych już nie muszę brać. Dopytywałam, bo sam się nie odniósł czy mam przyjmować. Wspominał też dlaczego nie muszę ich brać, ale jakoś tego nie zakodowałam 🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2021, 12:25
-
Staraczka21 wrote:Aj kurde właśnie tego się obawiałam że pewnie już po punkcji ich nie trzeba brać a ja ciągle łykam. Chodzi pewnie o poziom progesteronu. A swoją drogą jak będziesz miała transfer 3 dniowca to pewnie w czwartek to w jednym dniu będziemy miały transfer 😁
Mam nadzieję, że się zapłodniły te moje komórki i ładnie się tam dzielą. Jutro się wszystkiego dowiem.
Jak będzie dobrze, to w czwartek transfer 😁
13... oby to była szczęśliwa data dla nas🙂 całkiem możliwe, że się spotkamy na korytarzu gdzieś albo w sali pozabiegowej 😁
Skarpetki w ananasy są? -
PAULA89 wrote:Mam nadzieję, że się zapłodniły te moje komórki i ładnie się tam dzielą. Jutro się wszystkiego dowiem.
Jak będzie dobrze, to w czwartek transfer 😁
13... oby to była szczęśliwa data dla nas🙂 całkiem możliwe, że się spotkamy na korytarzu gdzieś albo w sali pozabiegowej 😁
Skarpetki w ananasy są? -
PAULA89 wrote:Joanna, jak po wizycie? Jak jejeczka? Jestem pewna, że całe😁 wiesz już kiedy punkcja? Może i w czwartek znowu będziemy wszystkie 3 w klinice 😁
Wychodzi na to, że w czwartek znowu Bocian nasz!
Pecherzyki oczywiście całe 😃 człowiek się tylko niepotrzebnie nakręca 🤦🏼♀️ Wracamy teraz do domu, po półtorej ampułki ovitrelle 🙃
-
Joana23 wrote:Wychodzi na to, że w czwartek znowu Bocian nasz!
Pecherzyki oczywiście całe 😃 człowiek się tylko niepotrzebnie nakręca 🤦🏼♀️ Wracamy teraz do domu, po półtorej ampułki ovitrelle 🙃
No i super! 😁
Wiedziałam, że tak będzie 😁Joana23 lubi tę wiadomość