Klinika BOCIAN - Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka21 wrote:Paula jak samopoczucie? Nadal masz dolegliwości? U mnie kompletna cisza.... Zobaczymy jaki będzie rezultat w sobotę.
Czasami pobolewa mnie podbrzusze. Dziś doszedł mały nerw, jak przed @ 🤨
Też mnie ciekawi jaki będzie rezultat, z tym, że ja muszę czekać do poniedziałku 🙈 kupiłam i wrzuciłam do szafki sikańca i nie wiem czy w niedzielę nie pokusi mnie, żeby zrobić 😂
Betę będziesz robiła w klinice? -
PAULA89 wrote:Czasami pobolewa mnie podbrzusze. Dziś doszedł mały nerw, jak przed @ 🤨
Też mnie ciekawi jaki będzie rezultat, z tym, że ja muszę czekać do poniedziałku 🙈 kupiłam i wrzuciłam do szafki sikańca i nie wiem czy w niedzielę nie pokusi mnie, żeby zrobić 😂
Betę będziesz robiła w klinice? -
Staraczka21 wrote:Tak stwierdziłam że zrobię w klinice bo odrazu bez względu na efekt podpytam T. B. o dalsze postępowanie zarówno w przypadku pozytywnej jak i negatywnej bety a i tak muszę podjechać rozliczyć się za mrozenie zarodków więc załatwię odrazu dwa tematy
U nich chyba będzie wynik po godzinie, co?
Też w poniedziałek planuję pojechać i tam zrobić, bo też muszę się rozliczyć za swoje ❄
A jesteś umówiona do T.B. czy między pacjentkami planujesz podpytać? On zawsze taki zabiegany, a też chętnie bym w poniedziałek podpytała co dalej. -
PAULA89 wrote:U nich chyba będzie wynik po godzinie, co?
Też w poniedziałek planuję pojechać i tam zrobić, bo też muszę się rozliczyć za swoje ❄
A jesteś umówiona do T.B. czy między pacjentkami planujesz podpytać? On zawsze taki zabiegany, a też chętnie bym w poniedziałek podpytała co dalej. -
Staraczka21 wrote:Tak u nich do godziny będzie wynik. A jakbym zrobiła u siebie w laboratorium to pobranie krwi rano a wynik dopiero gdzieś tak po 15. Więc zadlugo czekać 😁Planuję między pacjentkami. Kiedyś jak czekałam na wizytę też jedna dziewczyna z wynikiem bety między pacjentkami została obsluzona 🙂
Cenna informacja, dziękuję 😉
No u mnie też długo na wynik trzeba czekać, więc wolę parę km pojechać i dostać wynik w miarę szybko 😉 -
Joana23 wrote:Staraczka to już juuuuutro!!! Super!
Paula, Ty musisz tylko jakoś weekend przetrwać i też będzie z głowy
Szukam teraz jakiś zapachów - świeczek/wosków - na wyciszenie, na pozytywny nastrój - czy macie może jakąś markę godną polecenia? -
Joana23 wrote:Staraczka to już juuuuutro!!! Super!
Paula, Ty musisz tylko jakoś weekend przetrwać i też będzie z głowy
Szukam teraz jakiś zapachów - świeczek/wosków - na wyciszenie, na pozytywny nastrój - czy macie może jakąś markę godną polecenia?
Tak, jakoś muszę przetrwać 😉
Jeśli chodzi o świeczki i woski, to zazwyczaj kupowałam z Yankee Candle, ale nie wiem czy były jakieś na wyciszenie. W sumie to też by mi się przydało coś na pozytywny nastrój, bo od wczoraj mam jakieś czarne wizje i wahania nastroju🙈. -
PAULA89 wrote:Tak, jakoś muszę przetrwać 😉
Jeśli chodzi o świeczki i woski, to zazwyczaj kupowałam z Yankee Candle, ale nie wiem czy były jakieś na wyciszenie. W sumie to też by mi się przydało coś na pozytywny nastrój, bo od wczoraj mam jakieś czarne wizje i wahania nastroju🙈. -
Ja staram się jakoś urządzić balkon Plus pies ma teraz czas dojrzewania i buntu i szalenie chce mi się pić i już bym chciała, żeby juz było 'za tydzień'
Te maluszki czekające na zimowisku pozwalają jednak spokojniej patrzeć w przyszłośćWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2021, 10:21
-
PAULA89 wrote:Gratuluję! 🥳 cudowna wiadomość, ale się cieszę 😍😊🍀 Widzisz, brak objawów to też dobry znak 😉
Rozmawiałaś z T.B.? -
Staraczka21 wrote:Czekam na niego w klinice jeszcze nie przyjechał 🙂 jestem w szoku!!! Trzymam kciuki za Was dziewczyny Paula i Joanna! Oby ta dobra passa trwała 🙂
Daj proszę znać co powie 😉 jejku, nawet sobie nie wyobrażasz jakiego mam banana na buzi 😁 od rana taka super wiadomość 😊 Trzymam teraz kciuki za piękne przyrosty ✊
Oby ta passa trwała, oby 🤞🍀
-
PAULA89 wrote:Daj proszę znać co powie 😉 jejku, nawet sobie nie wyobrażasz jakiego mam banana na buzi 😁 od rana taka super wiadomość 😊 Trzymam teraz kciuki za piękne przyrosty ✊
Oby ta passa trwała, oby 🤞🍀 -
Staraczka21 wrote:Kolejna wizyta za 2.5 tygodnia. Leki zostają jak były. Na wizytę mam mieć wyniki moczu morfologii krzywej cukrowej i tsh. Ja nadal nie moge uwierzyć 🙂 trzymam kciuki za Was dziewczyny!
Za 2,5 tygodnia już powinnaś widzieć zarodek i ❤. Super 😊 uszczypnąć? 😉
A kazał sprawdzać jeszcze betę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2021, 12:41
-
PAULA89 wrote:Za 2,5 tygodnia już powinnaś widzieć zarodek i ❤. Super 😊 uszczypnąć? 😉
A kazał sprawdzać jeszcze betę?