Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Klinika BOCIAN - Szczecin
Odpowiedz

Klinika BOCIAN - Szczecin

Oceń ten wątek:
  • PAULA89 Ekspertka

Wysłany: 20 maja 2021, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka21 wrote:
    Paula jak samopoczucie? Nadal masz dolegliwości? U mnie kompletna cisza.... Zobaczymy jaki będzie rezultat w sobotę.

Czasami pobolewa mnie podbrzusze. Dziś doszedł mały nerw, jak przed @ 🤨
    Też mnie ciekawi jaki będzie rezultat, z tym, że ja muszę czekać do poniedziałku 🙈 kupiłam i wrzuciłam do szafki sikańca i nie wiem czy w niedzielę nie pokusi mnie, żeby zrobić 😂
    Betę będziesz robiła w klinice?

• Staraczka21 Ekspertka

Wysłany: 20 maja 2021, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PAULA89 wrote:
    Czasami pobolewa mnie podbrzusze. Dziś doszedł mały nerw, jak przed @ 🤨
    Też mnie ciekawi jaki będzie rezultat, z tym, że ja muszę czekać do poniedziałku 🙈 kupiłam i wrzuciłam do szafki sikańca i nie wiem czy w niedzielę nie pokusi mnie, żeby zrobić 😂
    Betę będziesz robiła w klinice?
    Tak stwierdziłam że zrobię w klinice bo odrazu bez względu na efekt podpytam T. B. o dalsze postępowanie zarówno w przypadku pozytywnej jak i negatywnej bety a i tak muszę podjechać rozliczyć się za mrozenie zarodków więc załatwię odrazu dwa tematy

• PAULA89 Ekspertka

Wysłany: 20 maja 2021, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka21 wrote:
    Tak stwierdziłam że zrobię w klinice bo odrazu bez względu na efekt podpytam T. B. o dalsze postępowanie zarówno w przypadku pozytywnej jak i negatywnej bety a i tak muszę podjechać rozliczyć się za mrozenie zarodków więc załatwię odrazu dwa tematy

U nich chyba będzie wynik po godzinie, co?
    Też w poniedziałek planuję pojechać i tam zrobić, bo też muszę się rozliczyć za swoje ❄
    A jesteś umówiona do T.B. czy między pacjentkami planujesz podpytać? On zawsze taki zabiegany, a też chętnie bym w poniedziałek podpytała co dalej.

• Staraczka21 Ekspertka

Wysłany: 20 maja 2021, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PAULA89 wrote:
    U nich chyba będzie wynik po godzinie, co?
    Też w poniedziałek planuję pojechać i tam zrobić, bo też muszę się rozliczyć za swoje ❄
    A jesteś umówiona do T.B. czy między pacjentkami planujesz podpytać? On zawsze taki zabiegany, a też chętnie bym w poniedziałek podpytała co dalej.
    Tak u nich do godziny będzie wynik. A jakbym zrobiła u siebie w laboratorium to pobranie krwi rano a wynik dopiero gdzieś tak po 15. Więc zadlugo czekać 😁Planuję między pacjentkami. Kiedyś jak czekałam na wizytę też jedna dziewczyna z wynikiem bety między pacjentkami została obsluzona 🙂

• PAULA89 Ekspertka

Wysłany: 20 maja 2021, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka21 wrote:
    Tak u nich do godziny będzie wynik. A jakbym zrobiła u siebie w laboratorium to pobranie krwi rano a wynik dopiero gdzieś tak po 15. Więc zadlugo czekać 😁Planuję między pacjentkami. Kiedyś jak czekałam na wizytę też jedna dziewczyna z wynikiem bety między pacjentkami została obsluzona 🙂

Cenna informacja, dziękuję 😉
    No u mnie też długo na wynik trzeba czekać, więc wolę parę km pojechać i dostać wynik w miarę szybko 😉

• Joana23 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2021, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka to już juuuuutro!!! Super! :)
    Paula, Ty musisz tylko jakoś weekend przetrwać i też będzie z głowy :)

Szukam teraz jakiś zapachów - świeczek/wosków - na wyciszenie, na pozytywny nastrój - czy macie może jakąś markę godną polecenia? :)

uS2wp2.png
  • Staraczka21 Ekspertka

Wysłany: 21 maja 2021, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joana23 wrote:

Szukam teraz jakiś zapachów - świeczek/wosków - na wyciszenie, na pozytywny nastrój - czy macie może jakąś markę godną polecenia? :)
    Dzisiaj powoli załącza mi się stres. Jak tak to bylan spokojna a dzisiaj czuję wewnetrzne poddenerowanie. Jutro o tej godzinie już powinnam wiedzieć bo wybieram się do kliniki z samego rana 🙂 u mnie nic zero jakichkolwiek objawów więc bardziej skłaniam się ku temu że Beta będzie negatywna bo aż nie chce mi się wierzyć żebym tak totalnie bezobjawowo przechodzila ale zobaczymy jutro. W razie czego mam jeszcze 3 mrozaki.

• PAULA89 Ekspertka

Wysłany: 21 maja 2021, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joana23 wrote:

Tak, jakoś muszę przetrwać 😉
    Jeśli chodzi o świeczki i woski, to zazwyczaj kupowałam z Yankee Candle, ale nie wiem czy były jakieś na wyciszenie. W sumie to też by mi się przydało coś na pozytywny nastrój, bo od wczoraj mam jakieś czarne wizje i wahania nastroju🙈.

• Staraczka21 Ekspertka

Wysłany: 21 maja 2021, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PAULA89 wrote:
    Tak, jakoś muszę przetrwać 😉
    Jeśli chodzi o świeczki i woski, to zazwyczaj kupowałam z Yankee Candle, ale nie wiem czy były jakieś na wyciszenie. W sumie to też by mi się przydało coś na pozytywny nastrój, bo od wczoraj mam jakieś czarne wizje i wahania nastroju🙈.
    Ja znow żeby nie rozmyślać to czytam jakiekolwiek książki żeby zająć głowę 😁

• PAULA89 Ekspertka

Wysłany: 21 maja 2021, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka21 wrote:
    Ja znow żeby nie rozmyślać to czytam jakiekolwiek książki żeby zająć głowę 😁

Ja też czytam albo oglądam seriale na Netflixie, a to dochodzą jakieś obowiązki domowe, ale niestety wczoraj mnie dopadło.

• Joana23 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2021, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja staram się jakoś urządzić balkon :) Plus pies ma teraz czas dojrzewania i buntu :D i szalenie chce mi się pić :) i już bym chciała, żeby juz było 'za tydzień' ;)

Te maluszki czekające na zimowisku pozwalają jednak spokojniej patrzeć w przyszłość :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2021, 10:21

uS2wp2.png
  • Staraczka21 Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2021, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże dziewczyny nie wierzę.... Beta pozytywna!!!! Nie dociera to do mnie!!!

Gosia Rumi, PAULA89, Joana23, Butterfly23, Lońka, Luusia, wombi, Kasia1991, alauda lubią tę wiadomość

• Gosia Rumi Autorytet

Wysłany: 22 maja 2021, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale cudownie! 💖 Gratuluje!!!! 🎉💖🎉💖🎉
    Po raz pierwszy - bo ja bardzo wierzę, ze wszystkie po kolei przyniesiecie pozytywne bety 😁💚🏋🍀✨🎊🎈💝🤸

Joana23 lubi tę wiadomość

6sutvkcboyyy654c.png
  • PAULA89 Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2021, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka21 wrote:

Gratuluję! 🥳 cudowna wiadomość, ale się cieszę 😍😊🍀 Widzisz, brak objawów to też dobry znak 😉
    Rozmawiałaś z T.B.?

• Staraczka21 Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2021, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PAULA89 wrote:
    Gratuluję! 🥳 cudowna wiadomość, ale się cieszę 😍😊🍀 Widzisz, brak objawów to też dobry znak 😉
    Rozmawiałaś z T.B.?
    Czekam na niego w klinice jeszcze nie przyjechał 🙂 jestem w szoku!!! Trzymam kciuki za Was dziewczyny Paula i Joanna! Oby ta dobra passa trwała 🙂

• PAULA89 Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2021, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka21 wrote:
    Czekam na niego w klinice jeszcze nie przyjechał 🙂 jestem w szoku!!! Trzymam kciuki za Was dziewczyny Paula i Joanna! Oby ta dobra passa trwała 🙂

Daj proszę znać co powie 😉 jejku, nawet sobie nie wyobrażasz jakiego mam banana na buzi 😁 od rana taka super wiadomość 😊 Trzymam teraz kciuki za piękne przyrosty ✊
    Oby ta passa trwała, oby 🤞🍀

• Joana23 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2021, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka21 wrote:

Cudowna wiadomość!!!! 🥰 💝
    Cieszę się bardzo, bardzo, bardzo razem z Tobą, razem z Wami! 😘

uS2wp2.png
  • Staraczka21 Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2021, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PAULA89 wrote:
    Daj proszę znać co powie 😉 jejku, nawet sobie nie wyobrażasz jakiego mam banana na buzi 😁 od rana taka super wiadomość 😊 Trzymam teraz kciuki za piękne przyrosty ✊
    Oby ta passa trwała, oby 🤞🍀
    Kolejna wizyta za 2.5 tygodnia. Leki zostają jak były. Na wizytę mam mieć wyniki moczu morfologii krzywej cukrowej i tsh. Ja nadal nie moge uwierzyć 🙂 trzymam kciuki za Was dziewczyny!

• PAULA89 Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2021, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka21 wrote:
    Kolejna wizyta za 2.5 tygodnia. Leki zostają jak były. Na wizytę mam mieć wyniki moczu morfologii krzywej cukrowej i tsh. Ja nadal nie moge uwierzyć 🙂 trzymam kciuki za Was dziewczyny!

Za 2,5 tygodnia już powinnaś widzieć zarodek i ❤. Super 😊 uszczypnąć? 😉
    A kazał sprawdzać jeszcze betę?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2021, 12:41

• Staraczka21 Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2021, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PAULA89 wrote:
    Za 2,5 tygodnia już powinnaś widzieć zarodek i ❤. Super 😊 uszczypnąć? 😉
    A kazał sprawdzać jeszcze betę?
    Beta u mnie ponad 80 więc nic nie mówił że mam powtórzyć 🙂 tak wizytę specjalnie ustalił na taki termin bo mówił że na wizycie po 2 tygodniach jeszcze nie do końca może coś powiedzieć 🙂

‹‹ 42 43 44 45 46 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ