Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja sytuacja też jest nie pewna. Jak będę miała jeden pecherzyk i będzie z nim wszystko ok i endo będzie ładne to chyba zrobię IUI. może akurat ten pecherzyk będzie szesliwy!
Chyba że moje cykl całkiem pojdzie na straty-bo nic nie urośnie ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2017, 09:00
-
Niuni wrote:Moja sytuacja też jest nie pewna. Jak będę miała jeden pecherzyk i będzie z nim wszystko ok i endo będzie ładne to chyba zrobię IUI. może akurat ten pecherzyk będzie szesliwy!
Chyba że moje cykl całkiem pojdzie na straty-bo nic nie urośnie ..magda -
nick nieaktualnyMagda3232 wrote:Na poniedzialek a no najezdze sie PC powiedzial ze ciezko jest na odleglosc Co kolwiek zrobic a co mam zrobic mowilam ze na oddzial to juz nie biora.jedynie co to wynajac cos
-
Kasia 32 wrote:Magda ja jestem spod gorzowa. Ostatnio przed IUI też co drugi dzień na monit do szczecina. Uciążliwe takie jeżdżenie niestety. Ale co zrobić jak trzeba.magda
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiuni wrote:Kurcze dziewczyny wiecie co, wydaje mi się że ten mój cykl będzie jednak na straty. Nie mam nawet nic sluzu-suchutko! Jajniki mnie bolą nawet przy dotyku niepokoje się co tam się dzieje w środku..
Niuni lubi tę wiadomość
-
Kasia 32 wrote:Niuni bądź dobrej myśli. Może ten śluz się pojawi jeszcze jutro. A skoro jsjniki bolą to może znak że pęcherzyki rosną. Trzymsm kciuki żeby po weekendzie monit przyniósł same dobre info.
I tak co miesiąc.. ech!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2017, 17:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPamiętam jak zaczęliśmy z mężem starać się o dziecko poszłam do gina żeby się przebadać ogólnie czy wszystko jest ok. I powiedziałamz bananem na twarzy że w przyszłym miesiącu planuję zajść w ciążę bo to byłby ładny prezent z okazji rocznicy ślubu. A on z pielęgniarką spojrzeli na mnie i uśmiechając się dziwnie stwierdził że życzy mi powodzenia. Jeszcze wtedy nie przychodziło mi do głowy że może być inaczej skoro wszystkim dookoła się udaje. Ehh jak życie potrafi zaskoczyć