Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, okazało się że muszę w najbliższych dniach zrobić badanie okresowe do pracy, a przecież biorę Accofil i morfologia wyjdzie w cholerę zła i nie wiem jak to teraz ugryźć czy ominąć czy jak to zrobić... 😮09.2018 - ICSI , 22 oocyty - mamy 6 blastocyst: 4AA, 4BA, 3AA, 3BA, 3BB, jedna wczesna blastka
07.08.2019 - 4 crio ❄ 3BA + scratching + Accofil = Oliwia
Zaczynamy kolejne starania -
Kulta wrote:Szatanka, a co z Twoim transferem? Wiesz już?
Jupi, progesteron jednak 0,08, więc będzie transfer. Martwi mnie jednak, że jej się trochę nie podobało to moje endo. Może w piątek jeszcze wybiorę się na monitoring.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2019, 16:15
Kulta lubi tę wiadomość
-
karolkowa wrote:Dziewczyny, okazało się że muszę w najbliższych dniach zrobić badanie okresowe do pracy, a przecież biorę Accofil i morfologia wyjdzie w cholerę zła i nie wiem jak to teraz ugryźć czy ominąć czy jak to zrobić... 😮
-
szatanka wrote:Jupi, progesteron jednak 0,08, więc będzie transfer. Martwi mnie jednak, że jej się trochę nie podobało to moje endo. Może w piątek jeszcze wybiorę się na monitoring.
Super, a kiedy?- rozpoczęcie starań IX 2015
- 6 IUI, dwie pełne procedury IVF, dwie ciąże biochemiczne po transferach
- XII 2019 szczepienia limfocytami Męża u dr P, cb
- XII 2020 Synek - naturalny cud😍
- VI 2022 cb
- III 2023 antybiotykoterapia dr P
AMH 0,23😱
- VI 2023 immunosupresja (azathiopryne i encorton). Pierwszy cykl- torbiel. Drugi cykl- polip.
IX 2024 - AMH 0,49; equoral, encorton, acco, trzecia procedura, tylko jeden zarodek, ET w piątej dobie moruli:-/ klapa
X 2024 czwarta i ostatnia procedura, trzy zarodki.
XI 2024 transfer 6.1.1 i 3.1.2 (accofil i encorton), nieudany.
XII 2024 transfer 4.2.2, (accofil, prograf, encorton)nieudany 🥴 -
Karolkowa sposobu zrobić między zastrzykami w dniu w którym masz zrobić accofil...jeśli masz go w zastrzykach co trzy dni...chyba że masz codziennie... To zrób morfologie prywatnie😂 wyslij kogoś innego niech poda twoje dane z jakimś laboratorium obcym😁 wiem wiem kombinator ze mnie ale kto nie kombinuje ten nie ma😂. Ja bralam co trzy dni zastrzyk i morfologia szybko wracała mi do normy..
Mikuśka ja jeszcze na urlopie...ale nie długo idę na nowe podwórko....myślę że nie będzie problemu z zaklimatyzowaniem się😊
Ogólnie nie jestem straszna a wręcz powiem skromnie że mnie nie da się nie lubieć😂😂😂😂
Robiłam dziś usg piersi , podobno wszystko ok😂
Podobno ładne są😂😂😂😂 mój mąż też tak mówi😂😂😂
Dobra już się nie chwale bo pomyślicie że jakiś narcyz ze mnie😂😋Kemi, kamisia lubią tę wiadomość
Sylwia211987 -
Kulta wrote:Super, a kiedy?
W poniedziałek. Kurczę, już się nie mogę doczekać, ostatni transfer miałam niemal 4 miesiące temu. Może w końcu się uda, ostatnio mamy tu chyba dużo trafień i mam nadzieję, że nie zepsuję statystykiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2019, 20:11
Kulta, Lońka, Iwkaaa lubią tę wiadomość
-
Robak wrote:A nie możesz powiedzieć lekarzowi co bierzesz? Czy w Twojej pracy nie wolno brać tych leków?09.2018 - ICSI , 22 oocyty - mamy 6 blastocyst: 4AA, 4BA, 3AA, 3BA, 3BB, jedna wczesna blastka
Zaczynamy kolejne starania -
Hejoo.... U mnie dziś zameldował się jak na razie na 14 dni blastus... Może będzie chciał przedłużyć rezerwacje na pobyt! Oby!
karolkowa, Kulta, szatanka, Julka19, Kemi, Iwkaaa, kamisia, Asia28, sniezka lubią tę wiadomość
-
Moje drogie, czy może któraś z was potwierdzi mi numer telefonu do PB? Mam z końcówką 446 😊 wygrzebałam gdzieś z akt i nie wiem czy aktualny a zadzwonić się wstydzę 😄Starania od 2014
Miliony badań i wyniki w normie.
Inseminacja 2018
Punkcja 4/2019
4 blastki 5.1.1 ❄️
Wstrzymany transfer, hiperstymulacja
16.07 criotransfer - brak ciąży
13.08 criotransfer - brak ciąży
Immunologia
Histeroskopia + scratching
25.11 criotransfer + accofil - 8dpt beta 35, 10dpt beta 74,2
-
nick nieaktualny
-
Kamma9207 wrote:Tu jest numer 693 336 569
Kamma,to nr do PC a Minutka pyta do Brelika, czyli PB;-)Minutka lubi tę wiadomość
- rozpoczęcie starań IX 2015
- 6 IUI, dwie pełne procedury IVF, dwie ciąże biochemiczne po transferach
- XII 2019 szczepienia limfocytami Męża u dr P, cb
- XII 2020 Synek - naturalny cud😍
- VI 2022 cb
- III 2023 antybiotykoterapia dr P
AMH 0,23😱
- VI 2023 immunosupresja (azathiopryne i encorton). Pierwszy cykl- torbiel. Drugi cykl- polip.
IX 2024 - AMH 0,49; equoral, encorton, acco, trzecia procedura, tylko jeden zarodek, ET w piątej dobie moruli:-/ klapa
X 2024 czwarta i ostatnia procedura, trzy zarodki.
XI 2024 transfer 6.1.1 i 3.1.2 (accofil i encorton), nieudany.
XII 2024 transfer 4.2.2, (accofil, prograf, encorton)nieudany 🥴 -
nick nieaktualny
-
karolkowa wrote:No właśnie nie wiem czy mogę czy nie.. W sensie boję się że lekarz mi nie podpisze i szef mnie zwolni hhehe
Karolkowa, w ciąży nie mogą Cię zwolnić. Ale rozumiem, że nie chcesz się jeszcze chwalić. Powiedz lekarzowi, że bierzesz accofil, bedzie wiedział, co zrobić. -
Dziewczyny, zonk mnie dopadł: EB w poniedziałek na wizycie wyraźnie mówiła, że przekładamy transfer na pon, bo musze 5 dni brać progesteron, a wynik miał być dzisiaj, wiec się nie wyrobimy przed weekendem i pamiętam, że mówiła, że od czwartku mam brać. A teraz sobie policzylam, że to będą 4 dni brania i w 5. dniu transfer. To jak to kurna jest liczone?
No i przy okazji: jak liczycie dni po transferze, razem z tym dniem, w którym był transfer, czy od następnego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2019, 00:27
-
szatanka wrote:Dziewczyny, zonk mnie dopadł: EB w poniedziałek na wizycie wyraźnie mówiła, że przekładamy transfer na pon, bo musze 5 dni brać progesteron, a wynik miał być dzisiaj, wiec się nie wyrobimy przed weekendem i pamiętam, że mówiła, że od czwartku mam brać. A teraz sobie policzylam, że to będą 4 dni brania i w 5. dniu transfer. To jak to kurna jest liczone?
No i przy okazji: jak liczycie dni po transferze, razem z tym dniem, w którym był transfer, czy od następnego?
Dzień transferu to dzień 0.karolkowa, szatanka lubią tę wiadomość
-
szatanka wrote:Karolkowa, w ciąży nie mogą Cię zwolnić. Ale rozumiem, że nie chcesz się jeszcze chwalić. Powiedz lekarzowi, że bierzesz accofil, bedzie wiedział, co zrobić.
A co do kolejnego pytania to jest tak jak Dzyzia odpisała.09.2018 - ICSI , 22 oocyty - mamy 6 blastocyst: 4AA, 4BA, 3AA, 3BA, 3BB, jedna wczesna blastka
Zaczynamy kolejne starania