Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikuśka powiedz mi proszę jak tam wyglądają wizyty u bączka? Jakieś zmiany przez to że pracuje z bocianem? W sensie czy jeszcze większe kolejki czy tak jak było? No i jak cenowo?IVF - IMSI 03.2018 - 1 zarodek
2 IVF - IMSI - 08.2018 - 1 zarodek ❤
2024-powrót do gry
09.2024 1 procedura z programu + świeży transfer 👎
10.2024 2 transfer 👎
18.11.2024 3-ostatni transfer -
nick nieaktualnyIwkaaa wrote:Mikuśka powiedz mi proszę jak tam wyglądają wizyty u bączka? Jakieś zmiany przez to że pracuje z bocianem? W sensie czy jeszcze większe kolejki czy tak jak było? No i jak cenowo?
-
Ma wyznaczone dni kiedy z Bociana przyjmuje i to np bedzie 7 listopada niby z Bociana przyjmuje od rana A od 16 juz inne pacjentki według mnie nic się nie zmieniło wystarczy że przyjmie 1 dodatkowo bo coś się dzieje i zator się robi ostatnio znowu 2 godz opóźnienia dobrze że leżałam na ktg to mi zleciało i jeszcze źle mi podłączył aparat A ta z recepcji nie umiała poprawić to leżałam sobie chyba 1.5 h wwwrrrrrr
Ja płacę 250 za wizyte -
Biedronka_22 wrote:Ja wczoraj dzwoniłam, pierwszy wolny termin na konsultacje niepłodnościową na 7 i 12 listopada. Koszt pierwszej wizyty 400 zł.
Ja akurat jestem już po procedurze u Bączka , udanej procedurze.
Pytam bo muszę iść na kontrolę tarczycy
Ale dzięki za infoIVF - IMSI 03.2018 - 1 zarodek
2 IVF - IMSI - 08.2018 - 1 zarodek ❤
2024-powrót do gry
09.2024 1 procedura z programu + świeży transfer 👎
10.2024 2 transfer 👎
18.11.2024 3-ostatni transfer -
nick nieaktualnyDzisiaj po 43 godzinach beta z 208 na 405. Dzisiaj 12 dpt Oby WG już nie kazał powtarzać, Czekam jeszcze na proga
edit: prog jeszcze więcej: 294!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2019, 11:35
Kemi, wombi, szatanka, Kulta, karolkowa, sylwia211987 lubią tę wiadomość
-
WerkaP2 wrote:Jestem przygotowywana do transferu, estrofem 4x1 oraz systen 50 i w 9dc pojawilo mi sie jakies brazowe plamienie? Mial ktos z Was taka sytuacje? Co bylo przyczyna i czy transfer sie odbył czy zostal odroczony?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyszatanka wrote:Misia, super wiadomości! No to co? Tym razem to chyba będzie to, nie? Trzymamy kciuki dalej!
Dziękuję oby to w końcu to, bo stres ogromny, nie mam imponujących przyrostów ale rośnie ponad 100% przez te 48 godzin. Jak się czujesz?szatanka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy któraś miała jakieś informacje od lekarza lub pani od programu czy są jakieś miejsca jeszcze na ten rok? Podobno jest 13 nowych miejsc tak PC powiedział jednej z nas a dzisiaj Pani z dofinansowania napisała mi maila ze nie ma już funduszy..
-
Misia88z wrote:Dziękuję oby to w końcu to, bo stres ogromny, nie mam imponujących przyrostów ale rośnie ponad 100% przez te 48 godzin. Jak się czujesz?
Misia, ponad 100% to i tak ponad normę. Przyrosty są naprawdę obiecujące, nie szukaj dziury w całym
Ja się czuję już w miarę spoko, tylko mnie dziś jakieś rozwolnienie dorwało, tak dla odmiany No i plamienia mam od kilku dni, a jestem na ostatniej prostej schodzenia z leków, czyli biorę tylko dupka 2x1. RS mówi, żeby się nie przejmować, ale to tak łatwo powiedzieć, wiadomo, że najłatwiej o spokój, gdy nic się takiego nie dzieje. -
nick nieaktualnyszatanka wrote:Misia, ponad 100% to i tak ponad normę. Przyrosty są naprawdę obiecujące, nie szukaj dziury w całym
Ja się czuję już w miarę spoko, tylko mnie dziś jakieś rozwolnienie dorwało, tak dla odmiany No i plamienia mam od kilku dni, a jestem na ostatniej prostej schodzenia z leków, czyli biorę tylko dupka 2x1. RS mówi, żeby się nie przejmować, ale to tak łatwo powiedzieć, wiadomo, że najłatwiej o spokój, gdy nic się takiego nie dzieje.
OO to chyba szybko schodzisz, czy tak się powinno?
Ja się martwię, bo rok temu też po transferze miałam na początku przyrosty a ok, a później puste jajo. Teraz też ten brak objawów.. No ale co mi zostało jak czekać na rozwój sytuacji