Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
kamisia wrote:A orientujesz się może jaki jest koszt przeniesienia?
Nie mam pojęcia. Ale jak rozmawiałam z panią embriolog z Vitrolive, to powiedziała, że bez problemu zorganizują transport. Mówiła o przykładowym koszcie transportu do Warszawy, około 4 tys zł. Ale w jednym mieście to na pewno nie będą aż takie koszty.
-
kamisia wrote:A orientujesz się może jaki jest koszt przeniesienia?
Nie mam pojęcia. Ale jak rozmawiałam z panią embriolog z Vitrolive, to powiedziała, że bez problemu zorganizują transport. Mówiła o przykładowym koszcie transportu do Warszawy, około 4 tys zł. Ale w jednym mieście to na pewno nie będą aż takie koszty.
-
Malaga wrote:Dziewczynki pytanko transfer coraz bliżej przez koronke encorton na wagę złota, któraś ma jakieś zbędne ilości?
Kulta lubi tę wiadomość
Sylwia211987 -
sylwia211987 wrote:Malaga jeśli nie dostaniesz recepty...wyślij mi swój adres...podeślę ci pocztą nowe opakowanie...mi w najbliższym czasie nie będzie potrzebne
Sylwestra mnie też kiedyś ratowała ❤️Malaga lubi tę wiadomość
- rozpoczęcie starań IX 2015
- 6 IUI, dwie pełne procedury IVF, dwie ciąże biochemiczne po transferach
- XII 2019 szczepienia limfocytami Męża u dr P, cb
- XII 2020 Synek - naturalny cud😍
- VI 2022 cb
- III 2023 antybiotykoterapia dr P
AMH 0,23😱
- VI 2023 immunosupresja (azathiopryne i encorton). Pierwszy cykl- torbiel. Drugi cykl- polip.
IX 2024 - AMH 0,49; equoral, encorton, acco, trzecia procedura, tylko jeden zarodek, ET w piątej dobie moruli:-/ klapa
X 2024 czwarta i ostatnia procedura, trzy zarodki, transfer odroczony. -
Hejka,
To mój pierwszy post tutaj, ale podczytuje Was od dłuższego czasu.
U nas starania o dzidzie od 2011 r. Od 2014 leczylismy sie z PC i IVf zakonczone sukcesem (synek ma juz 4,5 roku). W 2019 powrot do PC, ale nie zdazylismy z procedura i kontynuacja z RS. Obecnie 22 tc (któraś z Was pytała o RS - u nas udało się za pierwszym razem). IO, PCOS, endometrioza + zrosty, słabe nasienie...
To tak pokrótce o mnie. Jak chcecie więcej szczegółów to piszcie.
Dziewczyny, przed ciązą brałam metformine i dość dużo mi zostało - może któraś z Was potrzebuje? Mam kilka opakowań Symformin XR 500 mg. Oddam za darmo, bo szkoda mi wyrzucić. Napiszcie czy wgl. któraś by chciała, to jakoś ustalimy szczegóły. Szczecin, ew. Police.
Pozdrawiam Was serdecznie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2020, 02:41
Misia88z lubi tę wiadomość
-
WerkaP2 wrote:Czy miala ktoras z Was transfer u dr Sienkiewicza? Jak wrazenia? Udany byl?
-
Dziewczynki, Wy macie duże doświadczenie, co może być przyczyną niepekania pęcherzyków po owulacji i tworzenia się torbieli? Jakie badania powinnam wykonać aby to sprawdzić? Jakieś hormony może? Lekarz mówi, że przyczyniac się może endometrioza ale do końca nie wiadomo, może taka moja uroda... Co cykl jest to samo. Już mam tego dosyć Macie jakieś pomysły?Start 2017
2018 clo - puste jajo [*]
06.2020 - IUI
08.2020 - IUI
01.2021 - start IVF 🍀
23.01.21 transfer 4.1.1.🙏
7 dpt beta 52,4
9 dpt beta 97,7
12 dpt beta 330
14 dpt beta 978
18 dpt beta 3823
25 dpt jest ❤️ 3,5 mm!
7t3d 1,3 cm ❤️