Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze, Ty też już 3 IUI??
Ja się bronie na razie jak mogę przed IVF, wolałbym chyba jakaś diagnostyke dodatkową..
Tylko mi się raz udało właśnie przez IUI i PC mówi że trzeba próbować. Ale jak Mu w poniedziałek powiedzialam że to już 5 IUI w życie to się za głowę złapał i powiedział że koniec tego-teraz ma być ciąża!! A więc ja póki co na razie wierze, że będzie -
Niuni wrote:Kurcze, Ty też już 3 IUI??
Ja się bronie na razie jak mogę przed IVF, wolałbym chyba jakaś diagnostyke dodatkową..
Tylko mi się raz udało właśnie przez IUI i PC mówi że trzeba próbować. Ale jak Mu w poniedziałek powiedzialam że to już 5 IUI w życie to się za głowę złapał i powiedział że koniec tego-teraz ma być ciąża!! A więc ja póki co na razie wierze, że będzieNiuni lubi tę wiadomość
27.07 bliźniaki!!
-
Hejka Dziewczyny!
Kurcze parę dni nie wchodziłam i trochę naskrobałyście
Niuni - Kochana trzymam mocno kciuki aby IUI sie udała, piękne miałaś jajca, szybka akcja, więc oby się udało!!!
Asik - umawiaj sie do Polic tam nie ma problemu z terminami, ja to wogóle poszłam ze skierowaniem wypisanym na inny szpital, bo nie miałam już jak wziąć nowego, ale Brelik powiedział, że to tak naprawdę decyzja pacjenta gdzie idzie do szpitala, ważne, że skierowanie jest.Niuni lubi tę wiadomość
Córa Maja Październik 2014
Hashimoto, reszta ok
Histeroskopia z resekcją polipa 25.01.17
IUI 23.02.17 11tc [*] córeczka
3 IUI (VII,IX,X'17)
IUI - 14.05.18 -
To jeszcze nie koniec... zmiana lekarza i działamy....
Dieta i suplementacja.
IUI - 3.10.18
IUI - 29.11.18 : 12 dpo beta 72, 14 dpo beta - 246
Córa Pola - Sierpień 2019 -
jusy wrote:Hejka Dziewczyny!
Kurcze parę dni nie wchodziłam i trochę naskrobałyście
Niuni - Kochana trzymam mocno kciuki aby IUI sie udała, piękne miałaś jajca, szybka akcja, więc oby się udało!!!
Asik - umawiaj sie do Polic tam nie ma problemu z terminami, ja to wogóle poszłam ze skierowaniem wypisanym na inny szpital, bo nie miałam już jak wziąć nowego, ale Brelik powiedział, że to tak naprawdę decyzja pacjenta gdzie idzie do szpitala, ważne, że skierowanie jest.27.07 bliźniaki!!
-
Asik86 wrote:OJ, teraz to już nie wiem, czy będzie miejsce, bo bym musiała między 18-21 kwietnia. Zaraz zadzwonię:)dzięki. Im szybciej tym lepiej:)
Dzwoń i się pytaj, może sie uda, nie bedziesz musiała czekać miesiąca Daj znać czy się udało.Córa Maja Październik 2014
Hashimoto, reszta ok
3 IUI (VII,IX,X'17)
IUI - 14.05.18 -
Dieta i suplementacja.
IUI - 3.10.18
Niuni wrote:Dzięki Jusy :-*
Jak tam u Ciebie, jak samopoczucie, jakies mdłości?
U mnie ok. czasami mdłości są jak jestem np. głodna, ale nie są mocno uciążliwe, podobnie jak przy pierwszej ciąży, do muszli nie musiałam sie przytulać hihih
Poza tym bolą piersi no i brzuszek już się zaookrąglił :)W pierwszej ciąży też miałam szybko a mówią, ze przy kolejnej szybciej niby się pojawia, ale nie przeszkadza mi to
27 kwietnia mam kolejną wizytę a w 12 maja prenatalneAsik86, Niuni lubią tę wiadomość
Hashimoto, reszta ok
3 IUI (VII,IX,X'17)
IUI - 14.05.18 -
Dieta i suplementacja.
IUI - 3.10.18
Asik86 wrote:zapisałam się na 20 kwietnia do Polic:)
No i super! Będziesz miała z głowy!Asik86 lubi tę wiadomość
Hashimoto, reszta ok
3 IUI (VII,IX,X'17)
IUI - 14.05.18 -
Dieta i suplementacja.
IUI - 3.10.18
nick nieaktualny
-
Asik86 wrote:Też będę o tym z PC rozmawiać, tylko jak zawsze chce ustalic jakis plan to mówi, że później, że nie teraz, bo przecież jeszcze IUI może wyjść i mam tak myśleć.
Mikuśka będziecie do ICSI podchodzić w VL?
raczej bedzie to VL bo nei wiem gdzie dalej szukać wszystkie kliniki tak daleko na razie bedziemy próbowac tu a potem zobaczymy
ja dałam sobie ten rok na IUI i na IFV potem chyba damy sobie spokój nie wiem czy psychicznie i finansowo dam rade -
Niuni wrote:Kurcze, Ty też już 3 IUI??
Tylko mi się raz udało właśnie przez IUI i PC mówi że trzeba próbować. Ale jak Mu w poniedziałek powiedzialam że to już 5 IUI w życie to się za głowę złapał i powiedział że koniec tego-teraz ma być ciąża!! A więc ja póki co na razie wierze, że będzie
ja podobno bez zarzutu
-
Ja w sumie miałam tylko HSG przed ciąża. Po stracie już nic.. tylko z krwi. Także się zastanawiam czy po łyżeczkowaniu nie zrobiły mi się jakies zrosty bądź sama już nie wiem co..
Asik to teraz musisz wziąć PC na krzyki
Żarcik! Pewnie nie będzie robił problemu -
Niuni wrote:Ja w sumie miałam tylko HSG przed ciąża. Po stracie już nic.. tylko z krwi. Także się zastanawiam czy po łyżeczkowaniu nie zrobiły mi się jakies zrosty bądź sama już nie wiem co..
Asik to teraz musisz wziąć PC na krzyki
Żarcik! Pewnie nie będzie robił problemuNiuni lubi tę wiadomość
27.07 bliźniaki!!
-
jak rozmawialiśmy z nim wczesniej to sam powiedział ze nie mamy za bardzo czasu na zabawę jakbyśmy trafili do niego z 3 lata temu to byśmy mogli popróbowac - tak powiedział - a teraz pani musi zajść 9 miesiecy nosić i jeszcze wychowac
Asik86, Niuni lubią tę wiadomość