Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikuśka wrote:Ja nadal w szpitalu ciagle mam krwawienia raz wiekszr raz mniejsze ciaza rozwija sie jak narazie prawidlowo ale co bedzie dalej nie wiadomo m27.07 bliźniaki!!
-
nick nieaktualny
-
wombi wrote:Asik niestety PC nie prowadzi ciąży. Kieruje do swoich kolegów z poza kliniki.
Ja mam niestety źle wiadomości. Jestem po rezonansie i mam gruczolaka przysadki mózgowej który sobie produkuje hormony. Jest mały wiec będą go leczyć farmakologiczne a jak się nie uda to radioterapia.
Mam wrażenie ze za każdym razem los mi rzuca kłody pod nogi. Mam już wszystkiego serdecznie dość -
Andziula_1988 wrote:Dziewczyny pytanie trochę odbiega od tematu głównego, bo już lekarz tam nie pracuje. Ale miała może któraś z Was styczność z dr Tomaszem Bączkowskim? Jakieś opinie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aska88 wrote:Andziula1988 ja u niego jestem, mogę szczerze polecić - zaciążyłam po pierwszej wizycie u Niego:) bardzo fajny i konkretny lekarz
-
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Niuni wrote:Asik, pamiętam, że pisałaś, o rozliczeniu bo to ja Cię o to pytałam;)
Chodziło mi o to, czy dostałaś pieniążki na konto już?
Jak tam wizyta?
Wizyta ok, choć woda dalej jest a jajnik olbrzym tez dodatkowo rozpycha mi brzuch.
Kolejna wizyta w poniedziałek u EB.
A jak u Ciebie? Jest już @?27.07 bliźniaki!!
-
Kurcze to nie fajnie z tym jajnikiem
A jednak do EB A Ona jest w poniedzialki?? Ostatnio mi kobieta w
Rejestracji powiedziała, ze w pn EB nie pracuje
A pytałas jak to jest z tym badaniem, jesteś jeszcze w nim?? Jak się ogolnie czujesz?
U mnie kurcze coś @ nie może się rozkręcić, wszystko mi się przedłuża!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2017, 09:06