Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagda3232 wrote:Dziewczyny czytam Was co dzień wiem co czujecie ja jestem juz po pierwszym in vitro i nie udanym masakra byłam przekonana ze to już na pewno sie uda a tu lipa. Zalamka totalna
. A powiedz ivf robilas w VL? Jak to u Ciebie wygladało z zarodkami? Ja sie boje tego że ivf to ostatnia deska ratunku i że jsk sie nie uda to już dojde do sciany bez wyjscia. Ale nie chce tracic wiecej czasu na IUI bo ja mam zaraz 33 lata i czas juz mnie co raz bardziej goni. Zostsnie mi jeszcze rozważenie adopcji.
-
nick nieaktualnyAndziula_1988 wrote:Plan co chwilę się zmienia. Mam milion myśli na sekundę. Raz chce zrobić kilka badań na swoją rękę, a później nowy lekarz nowa klinika, raz na odwrót. Raz myślę sobie, że może to czas na in vitro, z drugiej strony się boję. Na lekarza też się nie zdecydowałam. Razem myślę Poznań, raz Warszawa. No i przeszło mi przez myśl, że może Białystok... :p
Sama nie wiembiję się z myślami.
Kwas foliowy, Nasienie test mar, Wit d, Wit b, Krzywa cukrowa i insulinowa, Poziom żelaza , Celiakia, Koagulogram, Trombofilia, Kariotyp, Homocysteina, Chromatyna plemnikowa , Mutacja MTHFR, Przeciwciała przeciwplemnikowe. To lista, którą myślę zrobić. Co myślicie?
wombi lubi tę wiadomość
-
Kasia 32 wrote:Magda przykro mi
. A powiedz ivf robilas w VL? Jak to u Ciebie wygladało z zarodkami? Ja sie boje tego że ivf to ostatnia deska ratunku i że jsk sie nie uda to już dojde do sciany bez wyjscia. Ale nie chce tracic wiecej czasu na IUI bo ja mam zaraz 33 lata i czas juz mnie co raz bardziej goni. Zostsnie mi jeszcze rozważenie adopcji.
magda -
nick nieaktualny
-
Magda3232 wrote:Kasia 32 w VL miałam dwie nie udane IUI i przeniosłam sie do Poznania bo mam bliżej z zarodków mamy tylko 2 zamrożone. Kasia ja to mam 34 lata. podany mi był tylko jeden zarodek dwa podaja dopiero jak sie ma 35 lat. teraz jade 7 lipca na dalsza wizyte do Profesora bede chciała jakies dodatkowe badania dlaczego tak sie stało. z zarodkami róznie bywa były dziewczyny ze zachodzily za pierwszym razem byly tez takie ze wogole nie zapłdnily sie, i nawet była taka dziewczyna ze jadac na transfer dostala po drodze telefon z laboratorium ze zrodki sie rozsypały.
a powiedz do jakiego profesora jeździsz? Jaka klinika? Polecasz? U kogo leczyłam się w Vitro?
-
nick nieaktualny
-
Niuni wrote:Super Asik!
Najwazniejsze, że groszek się mocno przyczepił !
A co to za wizytę, kontrolna??
Ty już w pracy dziś?
Niestety już w pracy, ale ledwo żyje..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2017, 12:52
27.07bliźniaki!!
-
Niuni wrote:Asik od 6.07 Go nie ma.
W badaniu chyba jesteś do 11tc. Tak w tych dokumentach jest napisane. Tak mi się wydaje, może się mylę.
U kogo chcesz prowadzić ciążę??!
Oczywiście, że u PC!! I nie wyobrażam sobie nikogo innego!!27.07bliźniaki!!
-
Oj to powiem Ci, że może być problem.
Nie wiem jak to teraz wygląda. Ale mojej ciąży w tamtym roku nie chciał prowadził. Powiedział, że nie moze-ma zakaz. Bo ma za dużo pacjentek!
Polecił mi EBWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2017, 13:13
-
Asik niestety PC nie prowadzi ciąży. Kieruje do swoich kolegów z poza kliniki.
Ja mam niestety źle wiadomości. Jestem po rezonansie i mam gruczolaka przysadki mózgowej który sobie produkuje hormony. Jest mały wiec będą go leczyć farmakologiczne a jak się nie uda to radioterapia.
Mam wrażenie ze za każdym razem los mi rzuca kłody pod nogi. Mam już wszystkiego serdecznie dośćHashimoto, MTHFR ,teratozoospermia, immuno, gruczolak przysadki, endo, adeno, borelioza AMH 0,36
START 2013
HSG, laparo, histero, IUI
01.2016 I ICSI1 zarodek,
05.2016 II ICSI 1 zarodek 8A1 [*] 6tc 💔
11,12.2019 i 02.2020 IUI
06.2020 III IMSI 0 zarodów
06.2021 IV ICSI transfer 8A1, 4 blaski zamrożone
8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt
12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płoduczekamy na amnio
16tc 💔 Robercik - zespół Edwardsa
14.02.2022 FET 3aa
6dpt ⏸