Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagda3232 wrote:Dziewczyny czytam Was co dzień wiem co czujecie ja jestem juz po pierwszym in vitro i nie udanym masakra byłam przekonana ze to już na pewno sie uda a tu lipa. Zalamka totalna
-
nick nieaktualnyAndziula_1988 wrote:Plan co chwilę się zmienia. Mam milion myśli na sekundę. Raz chce zrobić kilka badań na swoją rękę, a później nowy lekarz nowa klinika, raz na odwrót. Raz myślę sobie, że może to czas na in vitro, z drugiej strony się boję. Na lekarza też się nie zdecydowałam. Razem myślę Poznań, raz Warszawa. No i przeszło mi przez myśl, że może Białystok... :p
Sama nie wiem biję się z myślami.
Kwas foliowy, Nasienie test mar, Wit d, Wit b, Krzywa cukrowa i insulinowa, Poziom żelaza , Celiakia, Koagulogram, Trombofilia, Kariotyp, Homocysteina, Chromatyna plemnikowa , Mutacja MTHFR, Przeciwciała przeciwplemnikowe. To lista, którą myślę zrobić. Co myślicie?
wombi lubi tę wiadomość
-
Kasia 32 wrote:Magda przykro mi . A powiedz ivf robilas w VL? Jak to u Ciebie wygladało z zarodkami? Ja sie boje tego że ivf to ostatnia deska ratunku i że jsk sie nie uda to już dojde do sciany bez wyjscia. Ale nie chce tracic wiecej czasu na IUI bo ja mam zaraz 33 lata i czas juz mnie co raz bardziej goni. Zostsnie mi jeszcze rozważenie adopcji.magda
-
nick nieaktualny
-
Magda3232 wrote:Kasia 32 w VL miałam dwie nie udane IUI i przeniosłam sie do Poznania bo mam bliżej z zarodków mamy tylko 2 zamrożone. Kasia ja to mam 34 lata. podany mi był tylko jeden zarodek dwa podaja dopiero jak sie ma 35 lat. teraz jade 7 lipca na dalsza wizyte do Profesora bede chciała jakies dodatkowe badania dlaczego tak sie stało. z zarodkami róznie bywa były dziewczyny ze zachodzily za pierwszym razem byly tez takie ze wogole nie zapłdnily sie, i nawet była taka dziewczyna ze jadac na transfer dostala po drodze telefon z laboratorium ze zrodki sie rozsypały.
-
nick nieaktualny
-
Niuni wrote:Super Asik!
Najwazniejsze, że groszek się mocno przyczepił !
A co to za wizytę, kontrolna??
Ty już w pracy dziś?
Niestety już w pracy, ale ledwo żyje..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2017, 12:52
27.07 bliźniaki!!
-
Niuni wrote:Asik od 6.07 Go nie ma.
W badaniu chyba jesteś do 11tc. Tak w tych dokumentach jest napisane. Tak mi się wydaje, może się mylę.
U kogo chcesz prowadzić ciążę??!
Oczywiście, że u PC!! I nie wyobrażam sobie nikogo innego!!27.07 bliźniaki!!
-
Oj to powiem Ci, że może być problem.
Nie wiem jak to teraz wygląda. Ale mojej ciąży w tamtym roku nie chciał prowadził. Powiedział, że nie moze-ma zakaz. Bo ma za dużo pacjentek!
Polecił mi EBWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2017, 13:13
-
Asik niestety PC nie prowadzi ciąży. Kieruje do swoich kolegów z poza kliniki.
Ja mam niestety źle wiadomości. Jestem po rezonansie i mam gruczolaka przysadki mózgowej który sobie produkuje hormony. Jest mały wiec będą go leczyć farmakologiczne a jak się nie uda to radioterapia.
Mam wrażenie ze za każdym razem los mi rzuca kłody pod nogi. Mam już wszystkiego serdecznie dośćHashimoto, MTHFR , NK 17%,teratozoospermia, rozjechane cytokiny, gruczolak przysadki, endometrioza, borelioza
Starania od 2013
HSG, laparoskopia, histero, IUI histero z resekcją
01.2016 I ICSI 1 zarodek, 0 mrożaków
05.2016 II ICSI 1 zarodek 8A1, 0 mrożaków, [*] 6tc 💔
11.2019 IUI
12.2019 IUI
02.2020 IUI
06.2020 III IMSI 9 komórek, 3 dojrzałe, 1 zapłodnienie - brak transferu
09.2020 - leczenie immuno i 3 cykle starań naturalnych
06.2021 IV ICSI transfer 8A1, 4 blaski zamrożone
8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt
12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płodu czekamy na amnio