Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikuśka - trzymaj się i zdrowia, oby już tylko było lepiej, już wystarczająco się nacierpiałaś!
Asik - trzymamy kciuki bardzo mocno, i czekamy na wieści z prenatalnego.
Nuni - to kiedy zaczynasz swój 1 dc?Córa Maja Październik 2014
Hashimoto, reszta ok
Histeroskopia z resekcją polipa 25.01.17
IUI 23.02.17 11tc [*] córeczka
3 IUI (VII,IX,X'17)
IUI - 14.05.18 -
To jeszcze nie koniec... zmiana lekarza i działamy....
Dieta i suplementacja.
IUI - 3.10.18
IUI - 29.11.18 : 12 dpo beta 72, 14 dpo beta - 246
Córa Pola - Sierpień 2019 -
Jusy czekam na niego jak na szpilkach! Haha
Na razie nic się nie szykuje, choć coś tam.mnie pobolewa w brzuchu. Mam nadzieje, że lada dzień będzie. Dziś 30 dc. Lepiej żeby się jakoś bardzo nie przesunęło, bo dr mi już wizytę podgladową ustalił..
-
Niuni wrote:Jusy czekam na niego jak na szpilkach! Haha
Na razie nic się nie szykuje, choć coś tam.mnie pobolewa w brzuchu. Mam nadzieje, że lada dzień będzie. Dziś 30 dc. Lepiej żeby się jakoś bardzo nie przesunęło, bo dr mi już wizytę podgladową ustalił..
Ha ha jak nigdy czekasz na @
No to oby przylazła jak najszybciej i do dziełaCóra Maja Październik 2014
Hashimoto, reszta ok
3 IUI (VII,IX,X'17)
IUI - 14.05.18 -
Dieta i suplementacja.
IUI - 3.10.18
Ja też czekam na @ jak nigdy ;p świat stanął na głowie ;p
Odebrałam dziś wynik CFTR tylko póki co, ale na szczęście nie ma żadnych mutacji. Byłam tez na pobraniu cytologii i teraz jakoś nie czuję się najlepiej ;( przy pobraniu bolało jak na okres, teraz jeszcze trochę tez boli. To normalne? Nie kojarzę, żebym miała tak wcześniejWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2017, 09:26
-
No faktycznie cos z nami nie tak- czekamy na @ z utęsknieniem!
Może mało delikatnie ktoś Ci pobrał, ja czasem krwawilam trochę, czułam jakiś mały dyskomfort.
Robiłaś też CFTR, myślałam że tylko mi zlecicli bo większość dziewczyn robiła sam kariotyp. -
Niuni wrote:No faktycznie cos z nami nie tak- czekamy na @ z utęsknieniem!
Może mało delikatnie ktoś Ci pobrał, ja czasem krwawilam trochę, czułam jakiś mały dyskomfort.
Robiłaś też CFTR, myślałam że tylko mi zlecicli bo większość dziewczyn robiła sam kariotyp.
Mi CFTR zleciła EB. Cieszę się, że wyszło dobrze. Oby kariotypy tez były ok -
Aha. Mi zawsze na wizycie pobiera dr.
Super! Zawsze to jedno zmartwienie mniej
Na pewno kariotyp będzie ok! Pamiętam jak sama niedawno się denerwowałam. Ah, jak ten czas leci..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2017, 13:17
Andziula_1988 lubi tę wiadomość
-
Ale tu spokojnie ostatnio...
Co tam dziewczyny u Was?
U mnie w Kołobrzegu dzisiaj piękna pogoda, szkoda, że w pracy jestem bo bym poszła na plażęCóra Maja Październik 2014
Hashimoto, reszta ok
3 IUI (VII,IX,X'17)
IUI - 14.05.18 -
Dieta i suplementacja.
IUI - 3.10.18
ElwiraMar wrote:Dziewczyny, które miały IUI , ktorego dnia cyklu umawiałyście sie na wizytę, żeby zobaczyć jak zadziałała stymulacja i jakiej wielkosci są pęcherzyki?
To zależy jak długie masz cykle, ja mam 25-26 dni, więc mi dr mi zalecił monitoring 10 lub 11 dc, zapisałam się na 10 dc i na drugi dzień miałam IUI.Córa Maja Październik 2014
Hashimoto, reszta ok
3 IUI (VII,IX,X'17)
IUI - 14.05.18 -
Dieta i suplementacja.
IUI - 3.10.18
Hej. Jak to Twoja pierwsza stymulacja to lepiej szybciej się zapisać, ok 10-11 dc bo nie wiadomo jak zareagujesz..
JA raz miałam IUI najszybciej w 10 dc a najpóźniej 18 dc. Trzeba wyczyc swój cykl. Lepiej być za szybko niż za późno
Jusy, faktycznie cos dziewczyny się nie udzielają, a Ciezaroweczki nas odpuściły
U mnie 1 dc! Jupi!! Cieszę się jak glupia- haha
U mnie też piękna pogoda. Oj pojechałabym do Kołobrzegu, uwielbiam to miasto! Tak się zastanawiam czy na weekend w mężem się nie wybrać ciekawe jak pogoda...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2017, 11:42
-
Niuni w końcu się doczekałaś
U mnie w Szczecinie też piękna pogoda urlop mam, ale niestety nie na przyjemności, a pogrzeb w rodzinie. No ale cóż takie jest życie.
Ja do końca tego cyklu będę jeszcze piła ziółka, a później ruszam ze stymulacją. Czyli jeszcze jakieś 2 tyg.
A co do IUI to ja mam cykle 28 dniowe, a monitoring zazwzyczaj 10-11 dc.
W ogóle nie wiem czy Wam pisałam, że z wyników wyglada jakbym teraz przechodziła różyczkę. Dziś powtarzałam wynik. Zobaczymy co wyjdzieNiuni lubi tę wiadomość
-
Niuni, no co ty ja regularnie tu zaglądam i czekam niecierpliwie na pierwsze efekty nowych cykli.
monitoring do IUI zawsze miałam 10dc, potem ustalałam z dr, kiedy kolejny i dopiero po nim termin inseminacji.
Andziula, ja też byłam pewna, że mam różyczkę, bo w wynikach:
Różyczka IgG Wartość 41,10 AU/ml
Różyczka IgM Wartość 27,60 AU/ml
a dr powiedział, że moje roczniki, czyli 80* takie mają.od początku 2014 starania z pomocą med
23.04.16 IUI/18.06.16 IUI/12.07.16 IUI/ 07.09.16 IUI
09.17 IVF 9tc [*]